نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: grid

  1. #1

    grid

    سلام
    من می خوام محتویات یک Combobox را که روی یک فرم دارم را وقتی دکمه Save را زدم در گریدم نمایش بدهد باید چی کار کنم

  2. #2
    یه dataTable بساز و سپس دونه دونه اطلاعاتت رو از Combo بخون و داخل اون بریز بعد هم DataSource مربوط به Grid رو به اون وصل کن. البته راههای دیری هم هست.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط mr_moghimkhani مشاهده تاپیک
    یه dataTable بساز و سپس دونه دونه اطلاعاتت رو از Combo بخون و داخل اون بریز بعد هم DataSource مربوط به Grid رو به اون وصل کن. البته راههای دیری هم هست.
    کجا این کد و بنویسم می شه یک نمونه برام بنویسی چه جوری بخونم از Combo?

  4. #4

    DataTable dt = new DataTable("tblTest");
    DataColumn dc1 = new DataColumn();
    dc1.DataType = typeof(String);
    dc1.ColumnName = "Name";
    dt.Columns.Add(dc1);
    for (int i=0;mycombo.items.count-1;i++)
    {
    DataRow dr = dt.NewRow();
    dr["Name"] = MyCombo.Items(i).tostring();
    dt.Rows.Add(dr);
    }
    GridView1.DataSource = dt.DefaultView;
    GridView1.DataBind();



    ببخشید من Visual Studio نداشتم

  5. #5

    grid

    نقل قول نوشته شده توسط mr_moghimkhani مشاهده تاپیک

    DataTable dt = new DataTable("tblTest");
    DataColumn dc1 = new DataColumn();
    dc1.DataType = typeof(String);
    dc1.ColumnName = "Name";
    dt.Columns.Add(dc1);
    for (int i=0;mycombo.items.count-1;i++)
    {
    DataRow dr = dt.NewRow();
    dr["Name"] = MyCombo.Items(i).tostring();
    dt.Rows.Add(dr);
    }
    GridView1.DataSource = dt.DefaultView;
    GridView1.DataBind();



    ببخشید من Visual Studio نداشتم
    این برنامه Error می ده روی Item من می خوام محتویات Combobox من در دیتابیسم insert بشه با این دستور که نمی شه؟

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط neda6124 مشاهده تاپیک
    این برنامه Error می ده روی Item من می خوام محتویات Combobox من در دیتابیسم insert بشه با این دستور که نمی شه؟
    آخه شما فقط گفتید که میخواهید در داخل گرید نمایش داده بشه.
    پس لطف کنید بگید دقیقاً چی میخواین تا کد کاملشو براتون بفرستم.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی نمایش فیلد منفی در Grid
    نوشته شده توسط frahimi در بخش Foxpro
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1386, 11:37 صبح
  2. قرار دادن کامبو باکس در Grid
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 19:21 عصر
  3. یک سوال فوری در مورد Grid
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1384, 12:52 عصر
  4. تعیین فرمت اطلاعات در Grid
    نوشته شده توسط shsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1383, 15:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •