نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال عدد به پورت سریال

  1. #1

    Tick ارسال عدد به پورت سریال

    سلام به تمام دوستان
    من در مورد port جستجو کردم. چند تا موضوع پیدا کردم ولی هیچ کمکی بهم نکرد. من می خوام دو تا عدد به پورت سریال بفرستم و با سخت افزاری که یکی از دوستام درست کرده دو تا led رو روشن کنم. مثلا وقتی 1 رو فرستادم چراغ اول و وقتی 2 رو فرستادم چراغ دوم رو روشن کنه. لطفا راهنمایی کنید. از لحاظ سخت افزاری مشکلی نیست. فقط می خوام دو تا عدد بفرستم.
    ممنون.

  2. #2
    لینک زیر یک نمونه برنامست با توضیحات کامل:
    http://www.codeproject.com/KB/cs/ser...unication.aspx

    اینهاهم یه سری لینکهای مشابه با مشکل شماست :
    https://barnamenevis.org/showth...light=com+port

  3. #3
    سلام
    با تشکر از دوست عزیز. حالا یه سوال.
    من با این کد یاد گرفتم string بفرستم. عددش به چه صورته؟
    port.open();
    port.write("hello");
    port.close();
    اگر بتونید کمک کنید خیلی ممنون می شم. اگرم نه بازم ممنون می شم.

  4. #4
    به راحتی میتونید بایت (عدد) بفرستید

    byte[] x=new byte[10];
    x[0]=1;
    port.write(x,0,1); عدد یک آخری طول ارسال می باشد
    port.close();

  5. #5
    با سلام.
    از شما دوست عزیز بخاطره کمکی که کردید ممنونم.
    فقط اگه ممکنه یه توضیح کوچیک در مورده اینکه x , 0 در قسمت write چیه بدید ممنون میشم.
    من لینکی که دادید رو خوندم.خیلی ممنون. اما می خوام بدونم لازم هستش مقدارای serialport مثل New SerialPort("COM1", 9600, Parity.None, 8, StopBits.One)رو دستکاری کنیم یا نه؟

  6. #6
    پارامتر اول پورتتون رو مشخص میکنه ، بستگی داره که از کدوم پورت بخواهید ارتباط برقرار کنید.
    پارامترهای بعدی که به ترتیب Baud Rate ,Stop Bits , Parity هستند ، بستگی به طراح سخت افزار مقابلتون داره. ممکنه دستگاه مقابل بجای سرعت مخابره 9600 از سرعت 19200 یا ... استفاده کنه.
    ولی معمولا در حالت پیش فرض اکثرا از همین انتخابها استفاده میکنند. فقط می مونه Com مورد نظر. ببین دستگاهتو به کدوم پورت نصب میکنی و اسم اونو بنویس

  7. #7
    بازم سلام و بازم ممنون از کمکتون.
    موفق باشید.

  8. #8
    سلام دوستان. می خواستم بدونم مرجع یا نمونه ای برای برنامه نویسی روی پورتها توی OutLook سراغ دارید. مت میخوام چراغ یک انبار رو با رسیدن email روشن کنم. پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •