نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: custom error

  1. #1

    Question custom error

    سلام من با asp.net2 with C#‎ کار می کنم و دنبال کدی هستم که error های برنامه را در یک صفحه log.txt هم زمان error هم تاریخ error و هم message error را بنویسد. ولی user برای هر error یک صفحه error.aspx را ببیند که به user اعلام می کند که مثلا برای اشکال ایجاد شده به admin . mail بزنیدو....
    لطفا کد را برایم ارسال کنید و خواهشآ بنویسید ان را در کدام صفحه بنویسم در خود صفحه error یا webconfig یا global و آیا باید تغییر دیگری هم در کد یکی از این صفحات بدهم یا خیر ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133
    دوست گرامی فقط نیاز است که Error را در رخداد ،Application_Error در فایل Global.asax بگیری و در یک فایل متن خطا را همراه تاریخ و ساعت و باقی اطلاعات بنویسی

    void Application_Error(object sender, EventArgs e)
    {
    Exception ex=new Exception();
    ex=Server.GetLastError();


    }

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط asgari2005 مشاهده تاپیک
    دوست گرامی فقط نیاز است که Error را در رخداد ،Application_Error در فایل Global.asax بگیری و در یک فایل متن خطا را همراه تاریخ و ساعت و باقی اطلاعات بنویسی

    void Application_Error(object sender, EventArgs e)
    {
    Exception ex=new Exception();
    ex=Server.GetLastError();


    }
    Application_Error برای روال های Unhandled هست.
    خطاهایی که در برنامه با Try Catch هندل شدن از فراخوانی روال Application_Error جلوگیری می کنند.
    Application_Error باید در کنار روال های عادی Try Catch استفاده بشه.
    Log کردن خطاها رو باید در قسمت Catch بلوک های برنامه انجام بدید. یا به وسیله ی کدهای خودتون یا با استفاده از ابزارهایی همچون Log4Net
    + وقتی که در روال Application_Error متد GetLastError رو فراخوانی می کنید، حتما بعد از اون متد ClearError رو هم فراخوانی کنید تا استک از خطا خالی بشه و باعث بُروز مجدد خطا نشه.

    موفق باشید.

  4. #4

    Unhappy

    دوست عزیز خیلس ممنون از راهنمایتان ولی شما منظور منو اشتباه متوجه شدید. من می خواهم توی log.txt برای من نه user تاریخ رخ دادن error و زمان و دلیل(message ) خطا را بنویسد.
    درضمن این کد شما اجرا نشد و ÷یغام خطای زیر را داد .
    ex is a variable but is used like a method

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133
    چشم سرکارخانم این هم چیزی که می خواهید:
    Exception ex = Server.GetLastError();
    LogException( ex );
    فقط نیاز است function فوق را به صورت زیر بنویسید:
    public static void LogException( Exception ex )
    {
    using ( StreamWriter sw = new StreamWriter➥
    ( HttpContext.Current.Server.MapPath➥
    ( "~/ExceptionLog/LogFile.txt" ) , true ) )
    {
    sw.WriteLine( DateTime.Now.ToShortDateString() +
    Environment.NewLine +
    ex.InnerException.ToString() +
    Environment.NewLine +
    Environment.NewLine );
    }
    }
    در آخر فقط یک نکته این که شما به دلیل اینکه در فایلی دارید Write می کنید نیاز است به User ،Aspnet مجوز دسترسی به فایل مورد نطر بدهید

  6. #6

    Smile

    دستت درد نکنه خیلی لطف کردی :-)

تاپیک های مشابه

  1. حل مشکل چاپ با کاغذ های custom
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 08:05 صبح
  2. Custom Control
    نوشته شده توسط alip85 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 11:00 صبح
  3. درست کردن یک پنجره Custom برای یک OCX
    نوشته شده توسط meghdad.safari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1385, 09:25 صبح
  4. custom error
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 08:49 صبح
  5. <custom error mode="off"> ??????????
    نوشته شده توسط Silverboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1384, 09:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •