نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در vwd2005 برای نمایش جدول باtreeview

  1. #1

    خطا در vwd2005 برای نمایش جدول باtreeview

    سلام این خطا به خاطر چیه و چطور رفع میشه؟؟
    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: CS0234: The type or namespace name 'Windows' does not exist in the namespace 'System' (are you missing an assembly reference?)

    Source Error:


    Line 55: Line 56: }Line 57: private void RecurTree(System.Windows.Forms.TreeView tree, System.Windows.Forms.TreeNode parentNode, int parentID)Line 58: {Line 59:

  2. #2
    خودش نوشته دیگه :
    namespace name 'Windows' does not exist in the namespace 'System'
    حالا باید دید مشکل از ریفرنش هاتون اه یا مشکل افضای نامی اه که تعریف کردید

تاپیک های مشابه

  1. کار با TreeView و دیتابیس های رابطه ای.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 15:02 عصر
  2. چیدمان کترل ها در صفحات vwd2005
    نوشته شده توسط desinger2007 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1386, 15:17 عصر
  3. روش استفاده از TreeView
    نوشته شده توسط mehran8 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 12:58 عصر
  4. درست کردن TreeView با VB
    نوشته شده توسط mohebbi.saeed در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 08:13 صبح
  5. TreeView
    نوشته شده توسط Nasle Aftab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 15:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •