صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 154

نام تاپیک: Stored Procedure Generator

  1. #81
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    بعد String برای تولید کد :-o این کار یکم بچه گانه بود و از ادم بزرگی مثل شما بعیده ;) بهتره از معادلهایی که در دات نت هست استفاده کنید
    خوب چرا شما این کار رو انجام نمیدی؟ سورس رو برای همین منتشر کردم.

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار benighted.boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    109

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    با سلام
    در صورت امکان نمونه برنامه ای جهت استفاده از کلاسهای DAL تولید شده توسط این Generator را بگذارید .
    با تشکر .

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار najafzade
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    جنگلهای آمازون
    پست
    209

    Question نقل قول: Stored Procedure Generator

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    خوب چرا شما این کار رو انجام نمیدی؟ سورس رو برای همین منتشر کردم.
    با تشکر از برنامه بسیار خوبتون که نوشتین
    آخرین ورژنش رو کی منتشر می کنین؟

    با تشکر

  4. #84
    کاربر تازه وارد آواتار mbm124
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    30

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام مي خوام بدونم كه ما از اين Stored Procedure چه استفاده هايي مي كنيم و اينكه قبلا چگونه استفاده مي شد. با تشكر

  5. #85
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    این SP ها برای انجام 5 عمل اصلی (Insert, Update, Delete, SelectAll, SelectRow) روی رکوردهای جداول دیتابیس ساخته و استفاده میشن.
    قبل از تولد SP_Gen مجبور بودیم این SP ها و کلاس لایه Data شون رو دستی بسازیم، اما الان این برنامه این چیزها رو خودکار میسازه و در وقت صرفه جویی میشه.

  6. #86

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    مرسی واقعا که عالی بود

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    با اجازه از جناب آقای کرامتی .
    یک باگ (البته به نظر من باگه ):
    زمانی که یکی از دیتابیس ها Offline باشه در متد RunQuery با خطا مواجه میشه .
    فقط کافی که این خطا را هندل کنید ......... سورس را که همه دارید دیگه خودتون اصلاح کنید.

  8. #88

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام اول در مورد ایراد های که بقیه گرفتن
    generator به درد برنامه نویس های میخوره که به ساختن dal و sp و غیره کاملا مسلط هستند و این کار در پروژه بزرگ فقط برای این استفاده میشه که وقت کمتری تلف بشه به نظر من برنامه نویس های تازه کار به نوشتن دستی ادامه بدن ::P
    برنامه نویس های حرفه ای هم که قاعدتا از این اشتباهات نمیکنن که باعث error بشه
    راستی یه چیزیم من خودم درست کردم گفتم بگم شما هم استفاده کنین
    در قسمت select all و select Row
    من هر دو تارو تو یکی generate کردم اینجوری
     
    CREATE PROCEDURE XXX
    @ID int
    AS
    SELECT * FROM TABLEXXX WHERE ID=@ID OR @ID=null

    اینجوری وقتی پارامتر null ارسال بشه مثل Select all عمل میکنه
    در کل بابت برنامه ممنون

  9. #89

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    دستتون درد نکنه DelphiAssistant
    چقدر شما با حوصله هستید

    من از ولین پست خوندم تا اینجا و تمامه ورژن هاشو dl کردم
    من از sql server 2005 استفاده کردم و تو هیچ کدوم از ورژن هاش ، نام سرور رو وارد نکردم و خالی گزاشتم ، و مشکلی ایجاد نشد ، چه نیازی هست localhost بنویسم ؟!!!

  10. #90

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    salam kheili barname khob va karbordii gozashtid malome ke vasash zahmate ziadiamkeshidid.
    man alan chand sali ke iran nistam va dar hale hazer mashghole edame tahsil hastam. yechize jaleb vasam pish omad inja ke omadam. dar donyaye pishrafte kasani manande shome ke injor barname haro be forosh nemiresonan ziad shodan makhsosan ke emroze kheilia migan in kar mitone be pishrafte elme barname nevisi komak kone.
    hala man az shoma ke ozvi az in afrad hastid ye khahesh daram
    dar iran kasi ba open sourcce kari nadare va hata hazer nistim codhamono be digaron bedim darsorati ke dar donyaye pishrafte injori nist.
    mikhastam yek pishnahad bedam, chera shoma ham mesle yeki az in chand hezar nafari ke hamchin barnamehaio opensource mikonan ta betonan ham pishrafte barnamashono bebinam ham inke be donyaye barname nevisi komak konan inkaro nemikonid shoma ke zaheran ghaste dalali ba in barname khobo nadarid pas chera barname va codesho dar sithai mesle : http://sourceforge.net/index.php ke mahale tajamoe bozorgane barname nevisie donyast nemigozarid ta shoma ham be jame barname nevisane azade donya bepeivandid.
    in vase man soale ke chera ma to iran inkaro nemikonim.

  11. #91

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام samansad ، سورسشو که در اختیار عموم گزاشتن .

    من تازه شروع کردم به برنامه نویسی وزیاد بلد نیستم
    یه سوالی داشتم

    public DataSet SelectRow(string id)
    {
    DbObject dbo = new DbObject();
    SqlParameter[] parameters = new SqlParameter[]
    {
    new SqlParameter("id",id)
    };
    return dbo.RunProcedure("sp_userInfo_SelectRow", parameters, "userInfo");
    }
    تو این تابع DbObject رو از کجا بیارم ؟

  12. #92

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام
    مرسی، نرم افزار عالییه ، اما نمیدونم چرا من نمی تونم رو PCایم نصبش کنم

  13. #93

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    جالبه اما خیلی جای کار داره ، موفق باشید

  14. #94

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    نقل قول نوشته شده توسط mfblog مشاهده تاپیک
    سلام samansad ، سورسشو که در اختیار عموم گزاشتن .

    من تازه شروع کردم به برنامه نویسی وزیاد بلد نیستم
    یه سوالی داشتم

    public DataSet SelectRow(string id)
    {
    DbObject dbo = new DbObject();
    SqlParameter[] parameters = new SqlParameter[]
    {
    new SqlParameter("id",id)
    };
    return dbo.RunProcedure("sp_userInfo_SelectRow", parameters, "userInfo");
    }
    تو این تابع DbObject رو از کجا بیارم ؟


    اگر سورس برنامه را دانلود کنید ، فایل این کلاس را پیدا خواهید کرد
    موفق باشید

  15. #95

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام
    برنامه فوق العاده ايه
    ولي يه سري مشكلات داره كه اگه رفع بشه بهتره.

    اول اينكه امكان Attach كردن نداره.
    فقط يك SelectAll داره و همونم زياد كاربرد نداره، در صورتي كه بايد به ازاي هر كليد خارجي، يك SelectAllByFK داشته باشه.
    در كلاس ها، فيلد هاي Null چك نميشن كه اگه مقدار خالي بهش پاس داده شد، Exception لازم رو توليد كنه.
    در Sp ها، هميشه فيلد اول جهت كليد اصلي در نظر گرفته ميشه، در صورتي كه بعضي ها عادت دارن، اول كليد خارجيشونو بزارن، بعد كليد اصلي.

    يه سوال هم داشتم.
    شما نمي دونيد خاصيت Description فيلد هارو از كدوم View سيستمي SQL Server ميشه پيدا كرد؟

  16. #96

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    با سلاو و خسته نباشيد خدمت آقاي كرامتي و همه دوستان كه كمك كردن تا اين برنامه تكميل بشه.

    فقط خواستم تشكري كرده باشم و بگم كه از اينكه تو اين سايت با اين مديران دلسوز و زحمتكش عضو هستم به خودم ميبالم.

  17. #97

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    خیلی جالب بود ممنونم.

  18. #98

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    از شما برای کمک به آموزش از طریق اینترنت کمال تشکر را دارم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.

  19. #99

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    واقعا عالي بود

    ممنون!!!

    يه پيشنهاد دارم!
    اگه بشه توي Option نام پيش فرض براي هر SP انتخاب كنيم خوبتر ميشه!!!
    مثل من ميخوام به جاي DeleteRow از Delete استفاده كنم!
    يا همينطور به جاي InsertRow از Insert
    يعني 5 تا sp اي كه ميسازه رو با نام هاي دلخواه ما بزنه

    با تشكر!

  20. #100

    Cool نقل قول: Stored Procedure Generator

    بابت این برنامه دست شما درد نکنه ولی خوب می شد اگه پروسیجر تولید شده دارای Transaction می بود. مثل این:

    USE Accounting;
    GO

    --Defintion of procedure
    CREATE PROCEDURE [AddPersonnel]
    (
    @FirstName [nvarchar](50),
    @LastName [nvarchar](50),
    @Phone [nvarchar](50),
    @Mobile [nvarchar](50),
    @Address [nvarchar](50)
    )
    AS

    --Starting transaction
    BEGIN TRANSACTION

    --Insert command
    INSERT INTO Customers VALUES (@FirstName,@LastName,@Phone,@Mobile,@Address)

    --Checks for any error
    IF @@ERROR <> 0
    BEGIN
    --Roll back any change made by command.
    ROLLBACK

    --Display message
    RAISERROR ('Error Adding Customer Record', 16, 1)

    --Exit form procedure
    RETURN
    END

    --Save all changes on database and exit
    COMMIT
    RETURN

  21. #101

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    نقل قول نوشته شده توسط jalalx مشاهده تاپیک
    بابت این برنامه دست شما درد نکنه ولی خوب می شد اگه پروسیجر تولید شده دارای Transaction می بود. مثل این:

    USE Accounting;
    GO

    --Defintion of procedure
    CREATE PROCEDURE [AddPersonnel]
    (
    @FirstName [nvarchar](50),
    @LastName [nvarchar](50),
    @Phone [nvarchar](50),
    @Mobile [nvarchar](50),
    @Address [nvarchar](50)
    )
    AS

    --Starting transaction
    BEGIN TRANSACTION

    --Insert command
    INSERT INTO Customers VALUES (@FirstName,@LastName,@Phone,@Mobile,@Address)

    --Checks for any error
    IF @@ERROR <> 0
    BEGIN
    --Roll back any change made by command.
    ROLLBACK

    --Display message
    RAISERROR ('Error Adding Customer Record', 16, 1)

    --Exit form procedure
    RETURN
    END

    --Save all changes on database and exit
    COMMIT
    RETURN
    در صورتی احتیاج میشه که چند تراکنش داشته باشیم.
    وقتی یک تراکنش موجود باشه، اگه به مشکلی بخوره، چیزی ثبت نمیشه، وگرنه ثبت میشه.

    در ضمن من یه گله هم دارم و اون اینه که چرا نرم افزاری که داره یک سری کد شی گرا تولید میکنه، خودش شی گرا نوشته نشده ... البته اگه فرم ها رو کلاس در نظر نگیریم.

  22. #102

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    با درود
    ببخشید من با استفاده از این نرم افزار مشکل دارم. یعنی این نرم افزار تنها بانک هایی رو میخونه که در روی sql server که بر روی سیستم نصب شده کار میکنه؟
    منظورم اینه که اگه sql server رو نصب نداشته باشیم و از sql server 2005 ویژوال استدیو استفاده کنیم نمیتونیم از این نرم افزار استفاده کنیم؟
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  23. #103

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    با درود
    ببخشید من با استفاده از این نرم افزار مشکل دارم. یعنی این نرم افزار تنها بانک هایی رو میخونه که در روی sql server که بر روی سیستم نصب شده کار میکنه؟
    منظورم اینه که اگه sql server رو نصب نداشته باشیم و از sql server 2005 ویژوال استدیو استفاده کنیم نمیتونیم از این نرم افزار استفاده کنیم؟
    اگر بخواین از SqlExpress استفاده کنین، باید DB رو در بخش Connect to sql server اتچ کنین، نه از بخش Connect to sql server (Database File)

  24. #104

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    اگر بخواین از SqlExpress استفاده کنین، باید DB رو در بخش Connect to sql server اتچ کنین، نه از بخش Connect to sql server (Database File)
    ببخشید اما
    من متوجه نشدم. در برنامه ی نوشته شده توسط آقای کرامتی که همچین چیزی نیست.
    آم.
    میشه بیشتر راهنمایی کنید.
    ببخشید.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  25. #105

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    ببخشید اما
    من متوجه نشدم. در برنامه ی نوشته شده توسط آقای کرامتی که همچین چیزی نیست.
    آم.
    میشه بیشتر راهنمایی کنید.
    ببخشید.
    بنده از این نرم افزار استفاده نمیکنم، ولی تا اونجایی که دیدمش، قابلیت Attach دیتابیس رو نداشت.
    پس اگر بخواین از SqlExpress که همراه با dotNet نصب میشه، استفاده کنین، باید از Server Explorer که از منوی View قابل مشاهده هست، یک کانکشن جدید بزنین و نوع کانکشن رو SqlServer بزارین (بالای اون گزینه که Database file داره) و نام سرور رو sqlexpress\. بزارین و فایل دیتابیس رو Attach کنین.
    بعد از این کار، میتونین از نرم افزار استفاده کنین.

  26. #106

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    اخرین ورژن پروژه اونجایی که dal تولید میشه
    روی DbObject خطا میگیره
    چجوری باید رفع کنم؟
    من هرچی دنبال dll تو فولدر پروژه گشتم چیزی رو پیدا نکردم

  27. #107
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام
    می خوام store procedure درست کنم که ورودیش متن فارسیه.برای مثلا اضافه کردن متن فارسی باید N رو قبل متن بگزارم
    چه جوری در store Procedure این کارو بکنم

  28. #108

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    با سلام خدمت آقای کرامتی عزیز
    من این تاپیک رو به طور کامل مطالعه کردم و دیدم کم لطفیه که بیش از هزاران بار از شما تشکر نکنم بخدا کمتر کسی پیدا می شه که مثل شما خودش آستین بالا بزنه و نیاز خود رو برطرف کنه ما ایرانیا متاسفانه نشستیم و چشمون فقط به دست غربیاست که یه مشت آدم خنگ بیشتر نیستند ( بی ادبی بنده را ببخشید). ما فقط دنبال کارهای اونا هستیم که نیازهامون رو برطرف کنه
    به هر حال من از شما تشکر می کنم و امیدوارم که تو کارات موفق باشی

  29. #109
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    256

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    با سلام
    من تازه وارد هستم
    ببخشيد اگه سوالم تكراري هستش
    *لطفا آخرين ويرايش برنامه ؛ لينكش را بگزاريد ()
    * و يك راهنماي ساده براي كار كردنش بگذاريد كه چطوري ميشه از آن استفاده كرد

    با تشكر

  30. #110

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    جناب DelphiAssistant ، جسارتا یه پیشنهاد داشتم که می تونه به زیبا تر شدن برنامتون کمک کنه ،
    می تونید خودتون تو برنامتون query ایجاد کردن stored procedure ای که ایجادش کردینو
    توی دیتابیسی که کاربر انتخابش کرده اجرا کنید ، تا اینکه کاربر بخواد اونو Copy/Paste کنه توی دیتابیسش و بعد بسازتش.

  31. #111
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    بالای قسمتی که Script ها رو نمایش میده یک دکمه هست بنام Run Scripts Against Server که همین کار رو میکنه.

  32. #112
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام
    خسته نباشيد بابت زحمتي که کشيدين

    يه سول داشتم
    ميشه برنامه خودتون رو با برنامه sql assistant مقايسه کرده و بگين چه مزايايي نصبت به اون داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    با تشکر

  33. #113
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    این دو برنامه قابل مقایسه نیستند.

    SQL Assistant یک برنامه است که هنگام نوشتن دستورات SQL با افزودن قابلیت Intellisense برای ساختارهای موجود در دیتابیس انتخاب شده، نوشتن دستورات SQL رو تسهیل میکنه.

    SPGen یک برنامه برای تولید SP های پایه برای مدیریت داده ها در دیتابیس، و تولید لایه دسترسی به داده های برای اونهاست.

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    یه مشکل که من خیلی وقته بهش بر خوردم ولی وقت نکرد مطرح کنم اینه که اگه تو SQL از Schema بشه اینجا اسم جدول بدون Schema میاد و نمیشه از SPها استفاده کرد.

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام
    ممنون از این تولید این پروژه که در اختیار عموم قرار دادین .
    جسارتا نوع داده ای varbinary(max) رو توی پروسجر ها varbinary میزنه

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار sjhosseini
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    102

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    این لینک متاسفانه باز نمیشه؟
    اگه امکان داره یه جادیگه آپلود کنین ممنون میشم
    http://www.codeplex.com/spgen

  37. #117

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    این دو برنامه قابل مقایسه نیستند.

    SQL Assistant یک برنامه است که هنگام نوشتن دستورات SQL با افزودن قابلیت Intellisense برای ساختارهای موجود در دیتابیس انتخاب شده، نوشتن دستورات SQL رو تسهیل میکنه.

    SPGen یک برنامه برای تولید SP های پایه برای مدیریت داده ها در دیتابیس، و تولید لایه دسترسی به داده های برای اونهاست.
    من برنامه شما را نديدم ولي اين طور كه به نظر مياد برنامه شما در سطج ديتابيس و كد برنامه يك سري اسكريپت توليد مي كند.

    ابزار ssms tools كه اگر استفاده كرده باشيد توي sql server نصب ميشه و يكي از امكاناتش همين توليد sp هاي insert و update و delete هست.

    البته eazy code هم برنامه كوچكي هست كه اخيرا كركش ايجاد شده و به نظرم مثل برنامه شما كار ميكنه و فرم و كد و sp ها را ايچاد مي كند.

    پيروز باشيد

  38. #118

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    از آقای DelphiAssistant عزیز یه سوال داشتم.
    من برای کارکردن با جدولهام خودم کلاس مینویسم.شبیه همون کدی که برنامه شما تولید میکنه.
    در خیلی از کلاسهام وقتی عملیات درج رو انجام میدم کلید خط جدیدی که درج شده رو برمیگردونم.
    برنامه شما هم این کار رو انجام میده اما تصورش بر این هست که همه کلیدها از نوع int هستند در حالی که نوع کلید در یکی از جدولهای من BIGINT است و متاسفانه تشخیص نداد
    ممنون میشم اگه بررسی نمایید.
    با تشکر فراوان.

  39. #119

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    با سلام /
    ممنون از زحمتی که کشیدید. کد بسیار پر کاربرد و عالی ای هست. /
    میخواستم ببینم امکان افزودن 2 مورد به برنامتون هست یا خیر ؟
    اول اینکه کدهای تولید شده در سمت ویژوال استادیو، یعنی کلاسی که تولید میکنید از لایه ی Data Access مربوط به Enterprise Library استفاده کند. (DAAB) /
    و دیگر اینکه در اسکریپت تولید شده در سمت سی کو ال، از Transaction جهت کنترل تراکنشها استفاده کنید. /
    با تشکر

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    بالای قسمتی که Script ها رو نمایش میده یک دکمه هست بنام Run Scripts Against Server که همین کار رو میکنه.
    با سلام
    جناب آقای کرامتی عزیز
    امکان داره کد دلفی این دکمه رو بزارید چون نیاز به این کار دارم که بتونم توی دلفی متن یه پروسیجر رو که مثلا توی یه Memo نوشته شده اجرا کنم.البته کوئری های کوچک رو با استفاده از AdoCommand انجام میدم اما برای متن طولانی و بخشهایی که کوتیشن یا پرانتز داره ایراد میگیره
    با تشکر

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. While AND Stored Procedure
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 21:30 عصر
  2. نحوه صدا زدن یک تابع در stored procedure
    نوشته شده توسط rockpigeon در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 22:34 عصر
  3. use کردن یک Dll بعنو ان یک Stored Procedure
    نوشته شده توسط ardvisoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  4. Stored Procedure با چند دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 01:50 صبح
  5. مشکل با اجرای بعضی stored procedure ها
    نوشته شده توسط vjp در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •