نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: معادل این دستور در سی شارپ

  1. #1

    معادل این دستور در سی شارپ

    سلام به همگی.
    معادل این کد در سی شارپ چیست؟
    sp.Write("ATDT SHOMARE TAMAS " & vbCr)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام

    sp.Write("ATDT SHOMARE TAMAS \n");

  3. #3

  4. #4
    سلام به دوستانی که لطف کردن و جواب دادن.
    اگه ممکنه در مورده این جور دستورات بیشتر توضیح بدید یا اگرم مقاله ای هست لطفا معرفی کنید.
    در کل می خوام بدونم دیگه چه دستوراتی در این مورد هست.

  5. #5
    سلام.
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    اول تکلیف sp رو روشن کن که چیه؟
    در مورد رفتن به خط بعد هم همونی بود که برات نوشتن

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط سار مشاهده تاپیک
    اول تکلیف sp رو روشن کن که چیه؟
    در مورد رفتن به خط بعد هم همونی بود که برات نوشتن
    دوست من،
    چه لزومی داره بدونیم کهsp چیه.
    sp یه نمونه از یک کلاسه که متد write از دورن اون با یک آرگومان رشته ای فراخوانی شده.
    \r انتهای خط
    \n خط جدید و \n\r عمل دکمه اینتر را می سازد.

  8. #8
    فکر کنم t\ هم Tab هست

  9. #9
    کاراکتر های خاص وی بی
    ms-help://MS.MSDNQTR.2003APR.1033/vblr7/html/vamscMiscellaneousConstants.htm

    کاراکترهای خاص سی شاپ
    ms-help://MS.MSDNQTR.2003APR.1033/csspec/html/vclrfcsharpspec_2_4_4_4.htm

    در msdn 2003 موجود می باشد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط choobin84 مشاهده تاپیک
    دوست من،
    چه لزومی داره بدونیم کهsp چیه.
    sp یه نمونه از یک کلاسه که متد write از دورن اون با یک آرگومان رشته ای فراخوانی شده.
    \r انتهای خط
    \n خط جدید و \n\r عمل دکمه اینتر را می سازد.
    نوشته شده معادل این دستور چیه؟
    من فکر کردم منظور کل خط هست نه فقط انتهاش.

  11. #11
    سلام به همه.
    از راهنماییاتون ممنون.
    ولی من منظورم اینا نبود. این کد:
    sp.Write("ATDT SHOMARE TAMAS \r");

    که sp همان سریال پورت هست باعث میشه تا توسط مودم با شماره ای که میخوایم تماس بگیریم.(ATDT)
    میخوام دستورات مربوط به کار با مودم رو بدونم.
    بازم ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •