نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: به روز شدن datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maryam_vb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    230

    Question به روز شدن datagridview

    با سلام

    با چه دستوری میتونم دیتا گرید رو که رکوردهاش توسط دستور command ویرایش شده ، به روز کنم تا تغییرات رو نشون بده؟

  2. #2

    #

    با سلام
    ابتدا ds را clear میکنی بعد یک دستور select مینویسی و بعد ds را در datasourse برنامه ات مینویسی این هم یک مثال
    Dim cmdupdate As New SqlCommand
    cmdupdate.CommandText = "update s1 set sh_sh=@sh_sh,sh_name=@sh_name,sh_kind=@sh_kind,sh_ date=@sh_date,sh_enh=@sh_enh,sh_ent=@sh_ent where sh_id=('" & TextBox6.Text.Trim & "')"
    cmdupdate.CommandType = CommandType.Text
    cmdupdate.Connection = sqlconnection1
    da.UpdateCommand = cmdupdate
    da.UpdateCommand.Parameters.AddWithValue("@sh_sh", TextBox2.Text.Trim)
    da.UpdateCommand.Parameters.AddWithValue("@sh_name ", TextBox3.Text.Trim)
    da.UpdateCommand.Parameters.AddWithValue("@sh_kind ", TextBox4.Text.Trim)
    da.UpdateCommand.Parameters.AddWithValue("@sh_date ", MaskedTextBox1.Text.Trim)
    da.UpdateCommand.Parameters.AddWithValue("@sh_enh" , MaskedTextBox2.Text.Trim)
    da.UpdateCommand.Parameters.AddWithValue("@sh_ent" , MaskedTextBox3.Text.Trim)
    sqlconnection1.Open()
    da.UpdateCommand.ExecuteNonQuery()
    sqlconnection1.Close()
    cmdselect.CommandText = "select * from s1 where sh_id=('" & TextBox6.Text.Trim & "')"
    cmdselect.CommandType = CommandType.Text
    cmdselect.Connection = sqlconnection1
    da.SelectCommand = cmdselect
    da.Fill(ds, "s1")
    sqlconnection1.Open()
    da.SelectCommand.ExecuteNonQuery()
    sqlconnection1.Close()
    DataGridView1.DataSource = ds.Tables("s1")
    DataGridView1.Columns(0).HeaderText = "کد"
    DataGridView1.Columns(1).HeaderText = "شماره ثبت"
    DataGridView1.Columns(2).HeaderText = "نام شرکت"
    DataGridView1.Columns(3).HeaderText = "نوع شرکت"
    DataGridView1.Columns(4).HeaderText = "تاریخ ثبت"
    DataGridView1.Columns(5).HeaderText = "تاریخ انحلال"
    DataGridView1.Columns(6).HeaderText = "تاریخ انتقال"
    DataGridView1.Columns(0).Visible = False
    DataGridView1.Columns(1).Width = 100
    DataGridView1.Columns(2).Width = 200
    DataGridView1.Columns(3).Width = 100
    DataGridView1.Columns(4).Width = 100
    DataGridView1.Columns(5).Width = 100
    DataGridView1.Columns(6).Width = 100

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maryam_vb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    230
    دوستان راه ساده تری وجود نداره مثلا استفاده از متد refresh یا update مربوط به دیتا گرید.البته متد refresh رو استفاده کردم جواب نداد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maryam_vb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    230
    اصلا یکی بگه متد update مربوط به datagrid واسه چیه؟

  5. #5

    #

    متد update برای این است که کاربر میتواند بر روی رکورد داخل دیتا گردید تغییرات را اعمال نموده و کد update را بنویسد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    مجددا دیتاگریدو دیتاسورس بدید ...

    موفق باشید

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط maryam_vb مشاهده تاپیک
    با سلام

    با چه دستوری میتونم دیتا گرید رو که رکوردهاش توسط دستور command ویرایش شده ، به روز کنم تا تغییرات رو نشون بده؟
    موردی که دوستمونmehdiDER_5 گفتند صحیح هست میتونی کدها را داخل یک تابع بنویسی و بعد هر موقع که خواستی این تابع را فراخوانی کنی .به همین راحتی . زیاد سخت نگیر

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط yavari مشاهده تاپیک
    سلام

    مجددا دیتاگریدو دیتاسورس بدید ...

    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار maryam_vb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    230
    بله خودم هم به این نتیجه رسیدم که دیتا ست جدید بعد از دستور executenonquery تعریف کنم و به دیتا گرید ربط بدم.
    از همگی کمال تشکر را دارم.

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •