نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: گذاشتن دکمه در هر سطر dbgrid

  1. #1

    گذاشتن دکمه در هر سطر dbgrid

    سلام
    میخواستم یه dbgrid داشته باشم که در هر سطر اون یه ستون داشته باشیم که دکمه ای رو داشته باشه و عمل خاص خودش رو انجام بده! البته نمی خواستم که دکمه رو جداگانه ایجاد کنم!
    گفتم شاید بشه با کمک canvas این کار رو انجام داد و مثلا بشه یک cell از هر سطر رو دارای خاصیت هایی کرد که یک دکمه داره مثل: رویداد های on rolin یا onenter یا onclik یا ....
    کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
    -------------------------
    راستی نمی دونم این dbgrid چه پدر کشتگی ای با برنامه نویسای تازه کار داره که می خوان پاشون رو تو حیطه ی data base بگذارن!!!!!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    دوست عزیز اگر منظورت دکمه"..." در کنار یک سلول است جزء خواصیتهای DBGrid است.
    1-بر روی DBGrid دابل کلیک کن.
    2-بر روی یکی از ستونها کلیک کنید و خواصیتButtonStyle را برابر cbsEllipsis قرار بده.
    3-سپس بر روی خود DBGrid کلیک کنید و در رویداد OnEditButtonClick ، کلیک بر روی دکمه را کنترل کنید.
    موفق باشید

  3. #3

    Exclamation

    سلام
    نه عزیزم! منظورم این نبود!
    منظورم اینه که بتونیم یک یا هر چند از خانه های dbgrid رو که بخواهیم با عکس یا از این قبیل پر کنیم(به کمک canvas).بعد رویدادی براش بتونیم تعریف کنیم که مثلا اگر ماوس از روش رد بشه یا کلیک بشه یا فعال بشهیا... تغییر بکنه ویا عملی رو انجام بده!
    فکر کنم کاپوننتی در این مورد سراغ داشته باشید؟
    خواهش میکنم اگر کسی در این مورد کامپوننتی سراغ داره اینجا اسم یا لینکی از اون رو بگذاره....
    بازم از اینکه جوابم رو دادیدممنونم!

  4. #4

  5. #5
    خوب بازم سلام
    به نظر میاد که ابنجا دوستان چندان نمی تونن کمک کنند!
    من چند تا کامپوننت دارم اما دقیقا نمی دونم طرز کارشون چیه ضمن اینکه اونطوری که من می خوام نیستند!
    خوب بازم منتظر نظرات دوستانمون هستیم.....

  6. #6
    سلام
    به نظر می زسه که نمی شه اینجا جوابی گرفت . . .
    پس ترجیحا نحوه ی پرسیدن سوالم رو عوض می کنم!!!
    فرض کنیم که من می خواهم عنصری داشته باشم که هم خواص dbgrid رو داشته باشه و هم خواص stringgrid ! آیا میشه این عنصر از هر دو ارث ببره؟؟
    یا اینکه مثل کد زیر باید تک تک خواص از یکی رو در دیگری تعریف کنم؟؟؟



    unit HamidDBGrid2;
    interface
    uses
    SysUtils
    ,Classes
    , Controls
    , Grids
    , DBGrids
    , Windows
    ;
    type
    THamidDBGrid = class(TDBGrid)
    private
    FOnDrawCell:TDrawCellEvent;
    { Private declarations }
    protected
    procedure DrawCell(ACol, ARow: Longint;
    ARect: TRect; AState: TGridDrawState); override;
    { Protected declarations }
    public
    { Public declarations }
    published
    property OnDrawCell: TDrawCellEvent read FOnDrawCell write FOnDrawCell;
    { Published declarations }
    end;
    procedure Register;
    implementation
    procedure Register;
    begin
    RegisterComponents('hamid', [THamidDBGrid]);
    end;
    { THamidDBGrid }
    procedure THamidDBGrid.DrawCell(ACol, ARow: Integer; ARect: TRect;
    AState: TGridDrawState);
    begin
    inherited;
    if Assigned(FOnDrawCell) then FOnDrawCell(Self,ACol, ARow,ARect,AState);
    end;
    end.




    در کد بالا خاصیت ondrawcell رو به عنصر dbgrid اضافه کردم!!!
    بازهم منتظر نظرات شما هستم؟!

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    توی سایت delphi.about.com یک مورد در مورد Checkbox هست به نظرم خیلی به دردت میتونه بخوره بجای checkbox از Button استفاده کن و نتیجه رو ببین

  8. #8
    با سلام به دوست عزیزمون Cave_Man و تشکر از ایشون!
    دوست عزیز از اینکه توجه داشتین به این موضوع خیلی ممنونم... اما اگر دقت کنید متوجه میشین که نوع استفاده شده در اون کد ها checkbox نیست !!!!
    در حقیقت dbcheckbox هست اینه که فکر نکنم بتونم عنصری مثل dbButton پیدا کنم که جایگزین اون کنم!
    بازم از توجهتون متشکرم و باز هم منتظر جواب دوستان میمونم!!

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    تو که نمیخای توی Button اطلاعات فیلدی نمایش داده بشه لازم به نوع DBButton که نداری
    اون قسمت هایی از کد هم که مربوط به DB هست که دیگه بدردت نمی خوره
    با همون کد ها راحت میتونی این مشکلت رو حل کنی

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    بفرما این کد آماده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    با سلام.
    باز هم از اینکه توجه داشتید خیلی ممنونم!
    می خواستم یکی دو تا سوال بپرسم!
    اول اینکه چرا اکثر دوستان از اشیای ADO برای بانک های اطلاعاتیشون استفاده میکنن؟؟
    و اینکه مثلا من که فقط کار با جداول BDE رو یاد دارم چطوری به حیطه ADO وارد بشم؟
    ضمنا در مورد کد زیر هم مشکلی دارم که خیلی ممنون میشم اگه کسی علت اشکال اونو بگه!!
    البته قبلش عرض میکتم که اشکال مورد نظر در زمان نمایش فرم و اون هم بدون اینکه برنامه اجرا بشه و در واقع در محیط دلفی رخ میده!!! زمانی که بخواهیم قبل از اجرای برنامه اندازه ی ستون ها رو تغییر بدهیم!!



    unit hdbgrid;
    interface
    uses
    SysUtils
    ,Classes
    , Controls
    , Grids
    , DBGrids
    , Windows
    ;
    type
    TCelPos=record
    X:integer;
    Y:integer;
    end;
    THOnCellClikEvent = procedure (Sender: TObject; ACol, ARow, RecNum: Longint) of object;
    THOnCellKeyDownEvent = procedure (Sender: TObject; ACol ,ARow:Longint ; var Key: Word; Shift: TShiftState)of object;
    THOnCellKeyPressEvent = procedure (Sender: TObject; ACol ,ARow:Longint ;var Key: Char) of object;
    THOnCellMouseOutEvent = procedure (Sender: TObject; ACol, ARow: Longint) of object;
    THOnCellMouseInEvent = procedure (Sender: TObject; ACol, ARow: Longint) of object;
    THOnDrawCellEvent = procedure (Sender: TObject; ACol, ARow: Longint;
    Rect: TRect; State: TGridDrawState) of object;
    THOnCellHaveMouseChangeEvent = procedure (Sender: TObject; OldCell, NewCell: TCelPos) of object;

    THDBgrid = class(TDBGrid)
    private
    FHCellHaveMouse:TCelPos;
    FHOnDrawCell:THOnDrawCellEvent;
    FHOnCellClick:THOnCellClikEvent;
    FHOnCellKeyDown: THOnCellKeyDownEvent;
    FHOnCellKeyPress: THOnCellKeyPressEvent;
    FHOnCellMouseOut:THOnCellMouseOutEvent;
    FHOnCellMouseIn:THOnCellMouseInEvent;
    FHOnCellHaveMouseChange:THOnCellHaveMouseChangeEve nt;
    protected
    procedure DrawCell(ACol, ARow: Longint;
    ARect: TRect; AState: TGridDrawState); override;
    procedure MouseMove(Shift: TShiftState; X, Y: Integer); override;
    procedure MouseUp(Button: TMouseButton; Shift: TShiftState;
    X, Y: Integer); override;
    procedure KeyDown(var Key: Word; Shift: TShiftState); override;
    procedure KeyPress(var Key: Char); override;
    public
    constructor Create(AOwner: TComponent); override;
    property HCellHaveMouse:TCelPos read FHCellHaveMouse;
    function HCellRect(ACol,ARow:Longint):TRect;
    published
    property OnDrawCell: THOnDrawCellEvent read FHOnDrawCell write FHOnDrawCell;
    property HOnDrawCell: THOnDrawCellEvent read FHOnDrawCell write FHOnDrawCell;
    property HOnCellClick: THOnCellClikEvent read FHOnCellClick write FHOnCellClick ;
    property HOnCellMouseOut: THOnCellMouseOutEvent read FHOnCellMouseOut write FHOnCellMouseOut;
    property HOnCellMouseIn: THOnCellMouseInEvent read FHOnCellMouseIn write FHOnCellMouseIn;
    property HOnCellHaveMouseChange: THOnCellHaveMouseChangeEvent read FHOnCellHaveMouseChange write FHOnCellHaveMouseChange;
    property HOnCellKeyDown: THOnCellKeyDownEvent read FHOnCellKeyDown write FHOnCellKeyDown;
    property HOnCellKeyPress: THOnCellKeyPressEvent read FHOnCellKeyPress write FHOnCellKeyPress;
    end;
    procedure Register;
    implementation
    //__________________________________________________ ____________________________
    procedure Register;
    begin
    RegisterComponents('hamid', [thdbgrid]);
    end;
    //__________________________________________________ _________________________
    constructor THDBgrid.Create(AOwner: TComponent);
    begin
    inherited Create(AOwner);
    FHCellHaveMouse.X:=1;
    FHCellHaveMouse.Y:=1;
    end;
    //__________________________________________________ _________________________
    procedure THDBGrid.DrawCell(ACol, ARow: Integer; ARect: TRect;
    AState: TGridDrawState);
    begin
    inherited;
    if Assigned(FHOnDrawCell) then FHOnDrawCell(Self,ACol, ARow,ARect,AState);
    end;
    //__________________________________________________ ____________________________
    function thdbgrid.HCellRect(ACol, ARow:Longint): TRect;
    begin
    HCellRect:=CellRect(ACol,ARow);
    end;
    //__________________________________________________ ____________________________
    procedure thdbgrid.KeyDown(var Key: Word; Shift: TShiftState);
    begin
    inherited;
    if Assigned(FHOnCellKeyDown) then
    FHOnCellKeyDown(Self,Col,Row,Key,Shift);
    end;
    //__________________________________________________ ____________________________
    procedure thdbgrid.KeyPress(var Key: Char);
    begin
    inherited;
    if Assigned(FHOnCellKeyPress) then
    FHOnCellKeyPress(Self,Col,Row,key);
    end;
    //__________________________________________________ ____________________________
    procedure thdbgrid.MouseMove(Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    var
    i:integer;
    old:TCelPos;
    begin
    inherited;
    old.X:=FHCellHaveMouse.X;
    old.Y:=FHCellHaveMouse.Y;
    try
    if ((y-1) div (DefaultRowHeight+1))<old.Y then
    begin
    while((FHCellHaveMouse.y>1)and(((y-1) div (DefaultRowHeight+1))<FHCellHaveMouse.y))do
    FHCellHaveMouse.y:=FHCellHaveMouse.y-1;
    end
    else
    if (((y-1) div (DefaultRowHeight+1))>old.Y) then
    begin
    while((FHCellHaveMouse.y<RowCount)and(((y-1) div (DefaultRowHeight+1))>FHCellHaveMouse.y))do
    FHCellHaveMouse.y:=FHCellHaveMouse.y+1;
    end;
    if (x < CellRect(FHCellHaveMouse.X,FHCellHaveMouse.Y).Left ) then
    begin
    while((FHCellHaveMouse.x>1)and(x<CellRect(FHCellHa veMouse.X,FHCellHaveMouse.Y).Left))do
    FHCellHaveMouse.x:=FHCellHaveMouse.x-1;
    end
    else
    if (x > CellRect(FHCellHaveMouse.X+1,FHCellHaveMouse.Y).Le ft) then
    begin
    while((FHCellHaveMouse.x<ColCount)and(x > CellRect(FHCellHaveMouse.X+1,FHCellHaveMouse.Y).Le ft))do
    FHCellHaveMouse.x:=FHCellHaveMouse.x+1;
    end;
    except
    end;
    if (old.X<>FHCellHaveMouse.X)or(old.Y<>FHCellHaveMous e.Y) then
    begin
    if Assigned(FHOnCellMouseOut) then
    FHOnCellMouseOut(Self,old.x,old.y);
    if Assigned(FHOnCellHaveMouseChange) then
    FHOnCellHaveMouseChange(Self,old,FHCellHaveMouse);
    if Assigned(FHOnCellMouseIn) then
    FHOnCellMouseIn(Self,FHCellHaveMouse.x,FHCellHaveM ouse.y);
    end;
    end;
    //__________________________________________________ ____________________________
    procedure thdbgrid.MouseUp(Button: TMouseButton; Shift: TShiftState; X,
    Y: Integer);
    begin
    inherited;
    if Assigned(FHOnCellClick) then
    FHOnCellClick(Self,FHCellHaveMouse.x,FHCellHaveMou se.y,DataSource.DataSet.RecNo);
    end;
    //__________________________________________________ ____________________________
    end.



    داشت یادم میرفت که در مورد این کد توضیح بدم!
    در حقیقت در این یونیت من یه شی جدید از DBGrid به وجود آوردم که خصوصیات بیشتری نسبت به قبل داره!!!!

  12. #12
    خوب برای راحتی شما دوستان یه نمونه از برنامه رو در اینجا قرار میدم:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    Question ببخشید

    ببخشید فراموش کردم که بگم که منظورم از گذاشتن دکمه در dbgrid این نیست که یه دکمه ایجاد کنیم و اون رو در محل خاصی ار dbgrid قرار بدیم!!
    بلکه همونطور که قبلا گفتم منظورم اینه که با کمک خواص خود dbgrid ما بتونیم در یک یا چند تا از cell های dbgrid یه دکمه شبیه سازی کنیم.
    در واقع این کد ها هم به پیرو همین مطلب به وجود آمده اند واینجا قرار داده شده اند!!!!
    باز هم منتظر لطف و محبت بی دریغ شما دوستان برای پاسخ دادن به این مطلب خواهیم بود!

  14. #14
    می خواستم یکی دو تا سوال بپرسم!
    اول اینکه چرا اکثر دوستان از اشیای ADO برای بانک های اطلاعاتیشون استفاده میکنن؟؟
    و اینکه مثلا من که فقط کار با جداول BDE رو یاد دارم چطوری به حیطه ADO وارد بشم؟
    این سوال ربطی به این تاپیک نداره. در یک تاپیک مجزا آن را بپرسید.
    ضمنا در مورد کد زیر هم مشکلی دارم که خیلی ممنون میشم اگه کسی علت اشکال اونو بگه!!
    نگفتید مشکلتون با کد مربوطه چیه؛ همون نمایش دکمه در گرید، یا چیز دیگه؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  15. #15

    Post آقای کشاورز!

    نگفتید مشکلتون با کد مربوطه چیه؛ همون نمایش دکمه در گرید، یا چیز دیگه؟
    البته من بلافاصله بعد از نوشتن این جمله مشکلم رو مطرح کرده بودم!
    ضمنا در مورد کد زیر هم مشکلی دارم که خیلی ممنون میشم اگه کسی علت اشکال اونو بگه!!
    البته قبلش عرض میکتم که اشکال مورد نظر در زمان نمایش فرم و اون هم بدون اینکه برنامه اجرا بشه و در واقع در محیط دلفی رخ میده!!! زمانی که بخواهیم قبل از اجرای برنامه اندازه ی ستون ها رو تغییر بدهیم!!
    خوب...
    راستی اگر ارتباط کد گذاشته شده و موضوع تاپیک رو می خواین بهتر بدونین:
    ببخشید فراموش کردم که بگم که منظورم از گذاشتن دکمه در dbgrid این نیست که یه دکمه ایجاد کنیم و اون رو در محل خاصی ار dbgrid قرار بدیم!!
    بلکه همونطور که قبلا گفتم منظورم اینه که با کمک خواص خود dbgrid ما بتونیم در یک یا چند تا از cell های dbgrid یه دکمه شبیه سازی کنیم.
    در واقع این کد ها هم به پیرو همین مطلب به وجود آمده اند واینجا قرار داده شده اند!!!!
    و در ادامه اینکه کد مربوطه برای اضافه کردن چند تا خصوصیت به dbgrid به وجود امده که به کمک این خصوصیات تقریبا میشه خواسته ی مورد نظر رو بدست آورد.

    در مورد دو سوال اول حق با شماست و دلیل اینکه اینجا مطرح شد بابت مثالی بود که
    دوست عزیزمون Cave_Man در فایل الحاقیشون آورده بودند!
    در آن مثال از عناصر ADO استفاده شده بود و من در استفاده از اونها مشکل داشتم!!!
    باز هم از اینکه این موارد را تذکر دادید بسیار متشکرم!

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    در مورد دو سوال اول حق با شماست و دلیل اینکه اینجا مطرح شد بابت مثالی بود که
    دوست عزیزمون Cave_Man در فایل الحاقیشون آورده بودند!
    در آن مثال از عناصر ADO استفاده شده بود و من در استفاده از اونها مشکل داشتم!!!
    این مثال برای BDE گرچه خودم هم بیشتر از BDE استفاده کردم اما چون بقیه بیشتر ADO هستن مثال رو روی ADO دادم
    خودت هم میتونستی راحت تبدیلش کنی به BDE
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17

    Post

    ین مثال برای BDE گرچه خودم هم بیشتر از BDE استفاده کردم اما چون بقیه بیشتر ADO هستن مثال رو روی ADO دادم
    خودت هم میتونستی راحت تبدیلش کنی به BDE
    باز هم از لطف و محبت بی دریغ شما و مخصوصا دوست عزیز Cave_Man ممنونم!
    البته من هم دقیقا کاری رو که گفتین انجام داده بودم! یعنی تبدیلش کردم! ولی به هر حال بنا به چیزی که گفته بودم ، این چیزی نبود که می خواستم!
    دوباره از لطف و محبتتون ممنون!
    الان منتظرم که اگه کسی میدونه که دقیقا اشکال کد مذکور در پست های قبل چیه اونو برای ما پست کنه!

  18. #18

    Smile نقل قول: گذاشتن دکمه در هر سطر dbgrid

    سلام دوستان عزیز Grid یا DBgrid به شکل زیر رو چطور می توان ایجاد کرد؟
    و در کنار اون هم دو دکمه کلی تحت عنوان ردیف جدید و حذف ردیف؟

    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  19. #19

    نقل قول: گذاشتن دکمه در هر سطر dbgrid

    سلام دوستان عزیز Grid یا DBgrid به شکل زیر رو چطور می توان ایجاد کرد؟
    بستگی داره که خودتون بخواید همچین گریدی بنویسید، یا اینکه از کامپوننت استفاده کنید. اگر میخواید از کامپوننت استفاده کنید، کامپوننت هایی مثل EhLib همچین قابلیتی را به طور آماده در اختیارتون میذارند. اگر بخواین کد بنویسید، باید یک کنترل گرید جدید بسازید، و در اون این اشیاء را رسم کنید. رسم میتونه به صورت ایجاد دکمه های حقیقی در هر سطر باشه، یا رسم دکمه حقیقی در سطر فعال، و رسم تصویر دکمه در سایر سطرها.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  20. #20

    نقل قول: گذاشتن دکمه در هر سطر dbgrid

    ممنون جناب کشاورز ولی تاجایی من با Ehlib کار کردم فقط دکمه ای تحت عنوان Edit Button و به شکل Combo میسازه و به این شکل نیست درسته؟

    با تشکر

  21. #21

    نقل قول: گذاشتن دکمه در هر سطر dbgrid

    ولی تاجایی من با Ehlib کار کردم فقط دکمه ای تحت عنوان Edit Button و به شکل Combo میسازه و به این شکل نیست درسته؟
    این نمونه با استفاده از EhLib هست:

    ehlib_button.jpg


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ب- تات
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    ایران- شيراز - دلتا فناوران
    پست
    210

    نقل قول: گذاشتن دکمه در هر سطر dbgrid

    من هم فکر نکنم از قابلیتهای بالقوه Ehlib باشه. منظورم اون دکه در اولین فیلد سمت راست هست. امکانش هست توضیح بدین؟

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    531

    نقل قول: گذاشتن دکمه در هر سطر dbgrid

    نقل قول نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز Grid یا DBgrid به شکل زیر رو چطور می توان ایجاد کرد؟
    و در کنار اون هم دو دکمه کلی تحت عنوان ردیف جدید و حذف ردیف؟

    با تشکر
    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    اگر میخواید از کامپوننت استفاده کنید، کامپوننت هایی مثل EhLib همچین قابلیتی را به طور آماده در اختیارتون میذارند.
    جواب شرکت سازنده ی EHLib:
    Unfortunately, DBGridEH can't show buttons in the cells.
    It can show images from TImageList, but it will not act as a button
    (that is change state of the image when you press mouse over the cell).

تاپیک های مشابه

  1. export dbgrid to excel وپرینت اطلاعات یک dbgrid
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 08:37 صبح
  2. چگونگی استفاده از DBgrid به عنوان ورودی
    نوشته شده توسط zarin_web در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 09:11 صبح
  3. کمک در باره dbgrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 18:04 عصر
  4. کمک فوری درباره DbGrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:38 صبح
  5. افزودن سطر به dbgrid
    نوشته شده توسط parisa2002 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •