نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: picture viewer

  1. #1

    picture viewer

    چطور میشه یک فلدر که حاوی تعدادی عکس رو بگیریم و عکس های اون فلدر با استفاده ار picture viewer ویندوز و یا هر برنامه یا component دیگه قابلیت های picture viewer رو داشته باشه رو نمایش بدیم؟
    ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    خوب مشکلی مگه داری تو این؟ تنها ترفند اون خوندن فایل ها از فولدره.

  3. #3
    خوب وقتی فایل رو باز کردم چطور بگم اونو با این برنامه خاص باز کن؟

    نقل قول نوشته شده توسط ir_programmer مشاهده تاپیک
    خوب مشکلی مگه داری تو این؟ تنها ترفند اون خوندن فایل ها از فولدره.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501
    با استفاده از system.io.directories.getdirectories بکنی که قبلا بحث شده و بعد
    image image =new image.fromfile(path ) و بعد دیگه حل شده

  5. #5
    این دستور image image =new image.fromfile(path ) اشتباه هست. اصلا fromfile. نمیگیره. ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط behzadk مشاهده تاپیک
    با استفاده از system.io.directories.getdirectories بکنی که قبلا بحث شده و بعد
    image image =new image.fromfile(path ) و بعد دیگه حل شده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    شما وقتی فایلها رو از یک فولدر میخونید یعنی آدرس و نام فیل ها رو دارین. پس فقط میمونه که بگین با چه برنامه ای باز کنید. واسه همین هم با توابع رشته ای سه حرف آخر رو جدا کنید و بزارین تو یه Case و هر type رو با برنامه دلخواهتون باز کنید.

  7. #7
    خوب مشکلم همین جاست که نمی دونم چطوری باید بگم مثلا اونایی که سه حرف آخرشون jpg هست رو با picture viewer باز کن. چطور میتونم این کارو کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ir_programmer مشاهده تاپیک
    شما وقتی فایلها رو از یک فولدر میخونید یعنی آدرس و نام فیل ها رو دارین. پس فقط میمونه که بگین با چه برنامه ای باز کنید. واسه همین هم با توابع رشته ای سه حرف آخر رو جدا کنید و بزارین تو یه Case و هر type رو با برنامه دلخواهتون باز کنید.

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط alirzn مشاهده تاپیک
    خوب مشکلم همین جاست که نمی دونم چطوری باید بگم مثلا اونایی که سه حرف آخرشون jpg هست رو با picture viewer باز کن. چطور میتونم این کارو کنم؟
    معمولا اکثر برنامه ها از طریق خط فرمان، پارامتر ورودی میگیرند. یکی از این پارامترها همیشه نام فایل است.
    مثلا اگه شما دستور زیر رو در خط فرمان اجرا کنید صرفنظر از اینکه ویندوز شما فایلهای JPG رو بصورت پیشفرض با چی باز میکنه، عکس مربوطه با MSPaint باز میشه :

    mspaint C:\WINDOWS\Web\Wallpaper\Ascent.jpg


    و چنانچه دستور رو به شکل زیر بنویسید، همون تصویر در Windows picture and fax viewer باز میشه:
    C:\Windows\system32\rundll32.exe C:\Windows\system32\shimgvw.dll,ImageView_Fullscre  en C:\WINDOWS\Web\Wallpaper\Ascent.jpg
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط alirzn مشاهده تاپیک
    خوب مشکلم همین جاست که نمی دونم چطوری باید بگم مثلا اونایی که سه حرف آخرشون jpg هست رو با picture viewer باز کن. چطور میتونم این کارو کنم؟
    اینم کد سی شارپ برای دوستانی که نمیدونن چطور باید مطالب پست قبلی رو کد کنن :

            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ShowPicture(@"C:\Windows\Web\Wallpaper\Ascent.jpg" );
    ShowPicture(@"C:\Windows\Greenstone.bmp");
    }

    private static void ShowPicture(string filename)
    {
    System.IO.FileInfo file = new System.IO.FileInfo(filename);
    if (file.Extension.ToLower() == ".jpg")
    {
    //Open with the 'Windows picture and fax viewer':
    System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\Windows\syst em32\rundll32.exe ", @"C:\Windows\system32\shimgvw.dll,ImageView_Fullsc reen " + filename);
    }
    else
    {
    //Open with the 'Microsoft Paint':
    System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\Windows\syst em32\MSPaint.exe ", filename);
    }
    }
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

تاپیک های مشابه

  1. window picture and fax viewer OCX
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 17:08 عصر
  2. window picture and fax viewer OCX
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1385, 17:08 عصر
  3. حرکت ماوس روی CR Viewer
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1384, 00:53 صبح
  4. DB Viewer
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1384, 00:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •