نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ارسال پارامتر به crystal report

  1. #1

    ارسال پارامتر به crystal report

    سلام به دوستان
    از داخل combobox کاربر باید نام یکی از ماههای سال را انتخاب کند و پس از اینکه دکمه چاپ را زد مقدار انتخاب شده combobox به گزارش پاس شود و بعد از آن چاپ شود. چه طور باید این کار را انجام دهم؟

  2. #2
    اگر مشکلتون تو گرفتن مقدار سال از combo می باشد . combobox1.text این مقدار ر ا با شما می دهد ولی اگر مشکل در فرستادن این مقدار به کریستال می باشد بگید تا شما رو راهنمائی کنم

  3. #3
    با توجه به عنوان سوال ، منظور دوستمون ارسال پارامتر به کریستال هست. برای اینکار می تونید از متد SetParameterValue شی گزارش مورد نظرتون استفاده کنید.

  4. #4
    ممنون جناب رضوی میرم داخل msdn ولی میشه برنامه ای در این مورد بدهید.
    جناب رضوی میشه راهنمایی کامل تری بفرمایید

  5. #5
    در قسمت Field Explore محیط طراحی کریستال یک Paramet ایجاد کنید. سپس انرا هر جای گزارش می خواهید قرار دهید. سپس از طریق متد SetParameterValue شی ایجاد شده از
    گزارشتون ، آنرا مقدار دهی کنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ebtekar
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    گیلان-رشت
    پست
    82
    اینطوری بنویس به صورت کاملا پویا البته خودت ببین چطوری دوست داری ولی من اکثرا اینجوری می نویسم مشکلی هم ندارم


    if
    (comboBox2.Text == "قطعات ثبت شده")
    {
    //تهیه گزارش پرینت
    OleDbConnection objConnection = newOleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + "Data Source=" + Application.StartupPath + "/backup/wbanck.mdb" + ";Persist Security Info=False");
    OleDbDataAdapter objDataAdapter = newOleDbDataAdapter();
    DataSet objDataSet = newDataSet();
    objDataAdapter.SelectCommand =
    newOleDbCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText =
    "Select sabt.serial,sabt.moshakhasat,sabt.daryaft,sabt.war anty,sabt.date,sabt.moshkel,sabt.tozihat,usserpass .nsherkat from sabt,usserpass where sabt.waranty = '" + comboBox1.Text + "' AND sabt.date >= '" + maskedTextBox1.Text + "' AND sabt.date <= '" + maskedTextBox2.Text + "'";
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    objConnection.Open();
    // بار گذاری جدول در دیتا آداپتور
    objDataAdapter.Fill(objDataSet,"sabt");
    objConnection.Close();
    //********************************************
    frm_reportkoli frm_residemoshtari = newfrm_reportkoli();
    reportgood1.SetDataSource(objDataSet.Tables[
    "sabt"].DefaultView);
    frm_residemoshtari.crystalReportViewer1.ReportSour ce = reportgood1;
    frm_residemoshtari.ShowDialog();
    //**********************************************
    comboBox2.Text = "";
    }

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط ebtekar مشاهده تاپیک
    اینطوری بنویس به صورت کاملا پویا البته خودت ببین چطوری دوست داری ولی من اکثرا اینجوری می نویسم مشکلی هم ندارم
    یه سوال

    شما خاصیت modifier مربوط به crystalReportViewer1 در فرم frm_reportkoli را روی public تنظیم کردین؟
    اگر آره که باید بگم کار درستی نکردین

    یه نکته دیگه اینکه برای fetch کردن داده ها از کد زیر که کمتر هست هم می تونین استفاده کنین
    مضاف بر اینکه نیاز به باز و بسته کردن connection هم ندارین


    OleDbConnection con = new OleDbConnection("Connection String");
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("Query String", con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "Table Name");




    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط amir_pro مشاهده تاپیک
    ممنون جناب رضوی میرم داخل msdn ولی میشه برنامه ای در این مورد بدهید.
    جناب رضوی میشه راهنمایی کامل تری بفرمایید
    توضیحات که کامل هست
    1) در فایل کریستال ریپورت مربوطه (مثلا CrystalRepoert1) در پنجره Field Explorer روی گزینه ParameterFields کلیک راست کنید و با گزینه New یک فیلد جدید بسازید (مثلا testParam)
    2) یک عدد CrystalReportViewr میذارین روی فرمتون (به مقدار لازم). مثلا CrystalReportViewer1

    3) خاصیت reportSource مربوط بهCrystalReportViewer1 را روی CrystalRepoert1 تنظیم کنید
    4) با کد زیر می تونین مقدار testParam را ست کنید


    CrystalReport11.SetParameterValue("testParam", pVal);



    به جای pVal هم مقدار مورد نظرتون را میذارین
    5) دیگه ساده تر از این نمیشد گفت
    6) حالا می تونین چاییتون را بخورین و به خودتون آفرین بگین . چون شما موفق شدید

    یا علی

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  9. #9

    نقل قول: ارسال پارامتر به crystal report

    سلام
    دوستان من بعد از سه سال از این مطلب استفاده کردم اما موضوع این هست که من در زمان اجرا از همین کد برای ارسال پارامتر به پزارشم استفاده میکنم اما هنگام اجرای گزارش یک فرم باز میشه و از من مقدار پارامتر رو میخواد.
    کسی میدونه من کجای کار رو اشتباه میرم؟؟
    کد من



    Dim MyReport AsNew CrstalReport001
    MyReport .SetParameterValue(
    "FarsiDate", TempFDate) aa

    متغیر TempDate هم حاوی تاریخ شمسی من هست.

    با سپاس

  10. #10

    نقل قول: ارسال پارامتر به crystal report

    سلام دوست عزیز
    شما کدتو به این صورت بنویس
    CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt
    rpt.SetParameterValue(
    "font", "B Titr")

    یعنی بعد از اینکه سورساتو مشحص کردی پارامتراتو مقدار بده آخر از همه حتما مشکلت حل میشه


  11. #11

    نقل قول: ارسال پارامتر به crystal report

    با تشکر از شما دوست عزیز
    واقعا خیلی گیر کرده بودم با راهنمایی شما و جابجایی دو خط کدم درست شد


    موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: ارسال پارامتر به crystal report

    خیییییییییییلی ممنون خیلی به درد خورد

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    نقل قول: ارسال پارامتر به crystal report

    سلام
    من هم این مشکل رو دارم اما با راهنمایی که دوستمون کرده مشکلم حل نشد من کدهامو اینجا میذارم لطفا راهنماییم کنید
     Report.rptReceipt rptReceipt = new SchoolRegistrations.Report.rptReceipt();
    rptReceipt.SetDataSource(dSetCash);
    Report.Formpreview frmprintpreview = new SchoolRegistrations.Report.Formpreview();
    frmprintpreview.rptViewer.ReportSource = rptReceipt;
    rptReceipt.SetParameterValue(0, CommonClass.PersiaDate.GetSystemPersiaDate(System. DateTime.Now));

  14. #14

    نقل قول: ارسال پارامتر به crystal report

    با سلام اساتيد محترم
    من يه گزارش دارم که با زدن يه دکمه فرم محتوي گزارش رو لود ميکنه تا اينجاي کار مشکلي ندارم
    در اين گزارش يک subreport دارم که ديتاهاي توش لود نميشه
    کلا چطور ميشه سورس سابريپورت داخل يک ريپورت رو مقدار دهي کرد کدي که استفاده کردم به اين صورته

    string CTS = @"SELECT * FROM PPMPRT WHERE ID = '" + frm1.ID.Text + "'";
    SCM.Parameters.Clear();
    SDA.SelectCommand = SCM;
    SDA.SelectCommand.CommandText = CTS;
    SDA.SelectCommand.Connection = SCO;
    DataTable DT = new DataTable();
    DataSet ds = new DataSet();
    if (SCO.State != ConnectionState.Open) SCO.Open();
    SDA.Fill(DT);
    ReportDocument RD = new ReportDocument();
    RD.Load("rptPPM.rpt");
    RD.SetDataSource(DT);
    crystalReportViewer1.ReportSource = RD;
    crystalReportViewer1.Show();

تاپیک های مشابه

  1. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:57 عصر
  2. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:35 عصر
  3. اعداد فارسی در crystal Report
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 19:05 عصر
  4. Rave Report یا Crystal Report
    نوشته شده توسط موسوی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •