نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اعمال تغییرات در بانک

  1. #1

    اعمال تغییرات در بانک

    سلام
    من یک دیتا گرید ویو دارم که می خوام تغییراتی که کاربر در اون می ده در جداول اصلی بانک هم اعمال بشه لطفا" توضیح بدین و اگه نمونه کد دارین بذارین.

  2. #2
    اگه مثل من از یه dataadapter , dataset استفاده کرده باشی که datasource مربوط به datagridview رو برابر جدول t1 از dataset گذاشته باشید:
    SqlCommandBuilder cb = new SqlCommandBuilder(dataAdapter);
    dataAdapter.UpdateCommand = cb.GetUpdateCommand();
    dataAdapter.Update(dataSet, t1);

  3. #3

    اعمال نشد

    نقل قول نوشته شده توسط rohullah مشاهده تاپیک
    اگه مثل من از یه dataadapter , dataset استفاده کرده باشی که datasource مربوط به datagridview رو برابر جدول t1 از dataset گذاشته باشید:
    SqlCommandBuilder cb = new SqlCommandBuilder(dataAdapter);
    dataAdapter.UpdateCommand = cb.GetUpdateCommand();
    dataAdapter.Update(dataSet, t1);
    این کد رو نوشتم اما تغییرات تو جداول بانک اعمال نمیشه!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    بانکت چیه؟ اکسس؟

  5. #5
    میتونی کدت رو بزاری اینجا؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    اگر اکسس هست باید توجه کنی که property دیتابیست رو تو دات نت نگاه کنی و Always Copy رو به Copy if Newer تغییر بدی.

  7. #7

    بانک sql هست

    SqlConnection objConnection = newSqlConnection("Server=Localhost;DataBase=project;Integrated Security=true;");
    objConnection.Open();
    SqlDataAdapter objadapter = newSqlDataAdapter();
    objadapter.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    objadapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objadapter.SelectCommand.CommandText =
    "status";
    objadapter.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    DataSet d=newDataSet();
    objadapter.Fill(d,
    "article");
    dataGridView1.AutoGenerateColumns =
    true;
    dataGridView1.DataSource = d;
    dataGridView1.DataMember =
    "article";
    SqlCommandBuilder cb = newSqlCommandBuilder(objadapter);
    objadapter.UpdateCommand = cb.GetUpdateCommand();
    objadapter.Update(d,
    "article");
    objConnection.Close();

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    نقل قول نوشته شده توسط kiani_behzad مشاهده تاپیک
    SqlConnection objConnection = newSqlConnection("Server=Localhost;DataBase=project;Integrated Security=true;");
    objConnection.Open();
    SqlDataAdapter objadapter = newSqlDataAdapter();
    objadapter.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    objadapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objadapter.SelectCommand.CommandText =
    "status";
    objadapter.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    DataSet d=newDataSet();
    objadapter.Fill(d,
    "article");
    dataGridView1.AutoGenerateColumns =
    true;
    dataGridView1.DataSource = d;
    dataGridView1.DataMember =
    "article";
    SqlCommandBuilder cb = newSqlCommandBuilder(objadapter);
    objadapter.UpdateCommand = cb.GetUpdateCommand();
    objadapter.Update(d,
    "article");
    objConnection.Close();

    کدهاتو بشکل زیر بنویس تا راحت تر بشه بررسی کرد:
    SqlConnection objConnection = newSqlConnection("Server=Localhost;DataBase=projec  t;Integrated Security=true;");
    objConnection.Open();
    SqlDataAdapter objadapter = newSqlDataAdapter();
    objadapter.SelectCommand = newSqlCommand();
    objadapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objadapter.SelectCommand.CommandText = "status";
    objadapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    DataSet d=newDataSet();
    objadapter.Fill(d, "article");
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    dataGridView1.DataSource = d;
    dataGridView1.DataMember = "article";
    SqlCommandBuilder cb = newSqlCommandBuilder(objadapter);
    objadapter.UpdateCommand = cb.GetUpdateCommand();
    objadapter.Update(d, "article");
    objConnection.Close();

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •