صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 87

نام تاپیک: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

  1. #41

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام دوستان
    آیا کسی برنامه ای که اس ام اس رو با مودم gsm یا گوشی بفرسته با زبان پی اچ پی داره ؟

  2. #42

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    با php برنامه ارسال اس ام اس وقتی به درد میخوره که سرور شماد نزد خودتون باشه و بتونید gsm و سیم کارت ار بهش وصل کنید
    ولی در هر صورت فرقی نمی کنه به چه زبانی مراحل طی بشه.

    Farshad Nooranian


  3. #43

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط noorsoft مشاهده تاپیک
    با php برنامه ارسال اس ام اس وقتی به درد میخوره که سرور شماد نزد خودتون باشه و بتونید gsm و سیم کارت ار بهش وصل کنید
    ولی در هر صورت فرقی نمی کنه به چه زبانی مراحل طی بشه.
    سلام دوستان
    من 1 برنامه حسابداری با پی اچ پی نوشتم
    می خوام زمانی که تاریخ سر رسید 1 نفر فرا میرسه برنامه به طرف مسیج بفرسته
    لطفا راهنمائی کنید که به چه صورت مسیج رو از طربق گوشی موبایل یا مودم ارسال کنم
    برنامه روی لوکال هاست و توی 1 شبکه محلی اجرا میشه
    خواهشمندم راهنمائی کنید
    ممنون

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    میشه این کار رو با دلفی هم انجام داد؟

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    39
    پست
    740

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    لطفا راهنمائی کنید که به چه صورت مسیج رو از طربق گوشی موبایل یا مودم ارسال کنم
    برنامه روی لوکال هاست و توی 1 شبکه محلی اجرا میشه
    خواهشمندم راهنمائی کنید
    برای اینکه sms رو از طریق گوشی موبایل ارسال کنید باید AT Command های مربوطه رو به پورت Com مربوط به موبایلتون ارسال کنید. حالا اینکه چه AT Command هایی باید ارسال بشه در ابتدای همین تاپیک توضیح داده شده.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    با سلام من برنامه رو با توجه به مودم gsm كه دارم مي نويسم ، مودم من با پورت usb‌ وصل و روي پورت com4‌ نصب ميشه اما مشكلي كه دارم
    وقتي از برنامه خارج و دوباره وارد ميشم ميگه كه اين پورت مشغول است يا نيشود به آن coonect شد
    نميدنم چطور بايد پورت رو مديريت كنم، البته با كندن كابل usb و وصل دوباره مشكل حل ميشه اما اين راه حل اين مشكل نيست
    براي درك راحت خطا رو هم اينجا گذاشتم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #47
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    با سلام من برنامه رو با توجه به مودم gsm كه دارم مي نويسم ، مودم من با پورت usb‌ وصل و روي پورت com4‌ نصب ميشه اما مشكلي كه دارم
    وقتي از برنامه خارج و دوباره وارد ميشم ميگه كه اين پورت مشغول است يا نيشود به آن coonect شد
    نميدنم چطور بايد پورت رو مديريت كنم، البته با كندن كابل usb و وصل دوباره مشكل حل ميشه اما اين راه حل اين مشكل نيست
    براي درك راحت خطا رو هم اينجا گذاشتم
    موقع خروج از برنامه یا وقوع هرگونه error پورت را Close کنید.

    موفق باشید

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    ببخشيد ولي مشكل من با close و dispode هم حل نشد
    پس چطور با جدا كردن كابل و وصل مجدد اين خطا رو نميده
    خطا :Access is Denied

  9. #49

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    فکر می کنم تمام وسایلی که با USB کار میکنند این مشکل را دارند
    بهتره از GSM مودمی که با پورت com کار می کنه امتحان کنی

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نه فكر نكنم مشكل usb بودن باشه
    تازه فقط بار اول كه مي خواد كانكت ميشه مشكل داره والا بارهاي بعدي رو مي تونم مديريت كنم تا خطا نده

  11. #51

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام دوستان
    من یک نوکیا مدل 6120 دارم اما نمی تونم با اون از طریق کامپیوتر پیام ارسال کنم
    با Hyper این کارو کردم و مشکلی نیست البته شایدبه این دلیل که در Hyper پورتی به اسم موبایل انتخاب شده
    ولی به هر حال 2 تا سوال داشتم که امیدوارم جواب بگیرم
    1- چطوری پورت COM متناظر با پورت USB ی که موبایل به اون وصل هست رو تشخیص بدم؟
    2- آیا برای هر گوشی AT خاص اون گوشی لازمه یا همه ازیک استاندارد استفاده می کنند؟

  12. #52

    Wink نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام

    با .net 2 نوشتم فقط شرمنده یه کم به هم ریختست چون برای استفاده خودم نوشتمش.

    خوبیش اینه که:

    فارسی انگلیسی رو میفرسته
    2 یا 3 part رو میفرسته
    تا ارسال نشه بیخیال نمیشه

    فقط شماره پورت کام رو به activex بده.
    یه جا تو برنامه شماره message centeret رو باید بدی الان رو ایرانسل تنظیمه.
    برنامه decode و encode برای pdu ضمیمش هست.

    فقط حواست باشه این برنامه اتوماتیک به rang شماره میفرسته یعنی شماره موبایلی که بهش میدی وقتی فرستاد یکی اضافه میکنه میره بعدی این قسمتشو خودت زحمت بکش.

    موفق باشی
    میشه کد سی شارپ ایش هم بزارین متشکرم

  13. #53
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط bardia goharbin مشاهده تاپیک
    يک نمونه برنامه کامل و آسان جهت ارسال sms به همراه Source که امکان استفاده از GSM Modem رو براتون مهيا ميکنه و قابليت ارسال SMS فارسي بصورت Unicode و همچنين قابليت ارسال تصوير و ... رو در اختيارتون قرار ميده رو ضميمه کردم. اميدوارم به درد همگي بخوره.
    اگر دوستان قصد داشتند در محيط دات نت MMS هم ارسال کنن در خدمتشون هستم.

    براي دانلود فايل اينجا کليک کنيد
    لینک این برنامه مشکل داره من برنامه رو می خام دوستان برنامه رو ندارن ؟؟

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام

    با .net 2 نوشتم فقط شرمنده یه کم به هم ریختست چون برای استفاده خودم نوشتمش.

    خوبیش اینه که:

    فارسی انگلیسی رو میفرسته
    2 یا 3 part رو میفرسته
    تا ارسال نشه بیخیال نمیشه

    فقط شماره پورت کام رو به activex بده.
    یه جا تو برنامه شماره message centeret رو باید بدی الان رو ایرانسل تنظیمه.
    برنامه decode و encode برای pdu ضمیمش هست.

    فقط حواست باشه این برنامه اتوماتیک به rang شماره میفرسته یعنی شماره موبایلی که بهش میدی وقتی فرستاد یکی اضافه میکنه میره بعدی این قسمتشو خودت زحمت بکش.

    موفق باشی
    من این برنامه رو دانلود کردم منتها design اون مشکل داره و البته دو تا اررور داره
    Type 'AxMSCommLib.AxMSComm' is not defined.
    Type 'AxMSCommLib.AxMSComm' is not defined.
    آخرین ویرایش به وسیله shocraneh : یک شنبه 15 فروردین 1389 در 10:47 صبح

  15. #55
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    من این برنامه رو دانلود کردم منتها design اون مشکل داره و البته دو تا اررور داره
    Type 'AxMSCommLib.AxMSComm' is not defined.
    Type 'AxMSCommLib.AxMSComm' is not defined.
    کلا با windows application میونه خوبی ندارم یا console یا web.

    mscomm32.ocx را دانلود کنید و در system32 قرار دهید.

    موفق باشید

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    من می خام یه برنامه برای ارسال sms با مودم GSM بنویسم . اطلاعات در این زمینه ندارم . هر برنامه آماده ای رو هم که روی سایت هست لینکشون خرابه . شما یه نمونه هر چند ابتدایی ندارید به من بدید. ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله shocraneh : یک شنبه 15 فروردین 1389 در 11:11 صبح

  17. #57
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    من می خام یه برنامه تحت وب برای ارسال sms با مودم GSM بنویسم . اطلاعات در این زمینه ندارم . هر برنامهآماده ای رو هم که روی سایت هست لینکشون خرابه . شما یه نمونه هر چند ابتدایی ندارید به من بدید. ممنونم
    برنامه آماده ندارم ولی، شما باید یه web app بنویسی و یک console یا win.
    برنامه console شما باید روی یک پورت tcp شنود داشته باشه و برنامه web شما اطلاعان پیام را به اون سوکت بفرسته و شما این اطلاعات رو به ترتیب بفرستی برای GSM مودم.

    موفق باشید

  18. #58
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    کلا با windows application میونه خوبی ندارم یا console یا web.

    mscomm32.ocx را دانلود کنید و در system32 قرار دهید.

    موفق باشید
    مشکل حل نشد و اررور ها همچنان باقی است . ممنون
    در ضمن میشه راجع به WebApp توضیح بدید.تشکر

  19. #59
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    مشکل حل نشد و اررور ها همچنان باقی است . ممنون
    OCX را Register کن.


    Regsvr32 MSCOMM32.OCX


    در ضمن میشه راجع به WebApp توضیح بدید.تشکر
    باید با برنامه نویسی سوکتها آشنا باشی

    موفق باشید

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    شرمنده من این کد رو کجا بنویسم قبول نمی کنه .Imports SMS.SMSCOMMS رو هم نوشتم ولی فایده ای نداشت

  21. #61
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    Start > run > cmd


    حالا برو به مسیری که MSCOMM32.OCX را اونجا کپی کردی و فرمان ذکر شده را اجرا کن و پروژه را دوباره باز کن.

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    شرمنده این قدر مزاحم می شم. برنامه رو سیستمم اجرا میشه ،من هیچ گونه اطلاعاتی در این زمینه ندارم . از اولش بگین من چی کار کنم تا بتونم از این برنامه استفاده کنم . فقط چیزی که فهمیدم شماره ایرانسل رو عوض کردم . آیا مودم خاص می خاد ؟؟ خوب نمیشه از گوشیم استفاده کنم .....

  23. #63

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    تاجایی که من این تاپیک رو بررسی کردم با فرض ویندوز xp توضیح داده شده بود.
    در ویندوز ویستا برنامه hyper terminal وجود نداره.خواستم بپرسم باید ابتدا این برنامه رو نصب کنم؟یا راه دیگه ایی برای ارسال پیام از طریق مودم gsm وجود داره؟
    ممنون میشم اگه کسی لطف کنه و روال تنضیمات اولیه لازم برای ارسال پیام کوتاه از طریق مودم gsm (مدل sim300)رو توضیح بده .

  24. #64

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_6540 مشاهده تاپیک
    سلام


    تاجایی که من این تاپیک رو بررسی کردم با فرض ویندوز xp توضیح داده شده بود.
    در ویندوز ویستا برنامه hyper terminal وجود نداره.خواستم بپرسم باید ابتدا این برنامه رو نصب کنم؟یا راه دیگه ایی برای ارسال پیام از طریق مودم gsm وجود داره؟
    ممنون میشم اگه کسی لطف کنه و روال تنضیمات اولیه لازم برای ارسال پیام کوتاه از طریق مودم gsm (مدل sim300)رو توضیح بده .
    سلام

    منم ویندوزم 7 هست. منم دانلود و نصب کردم. اگر با دستورات at command آشنا باشید. تنظیمات خاصی نداره.

    البته من دارم یه برنامه مینویسم با C#‎‎ که امکان ارسال SMS داشته باشه. فقط برای تست کردن از HypeTerminal استفاده میکنم.

  25. #65

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام من دارم با دستورات at command پیام فارسی می فرستم با سی شارپ ولی با فارسی مشکل دارم اگه می شه کمکم کنین یک سورس آماده اگه داشتین بدین ممنون می شم

  26. #66

    سوال : نحوه مکالمه

    سلام
    من میخوام نحوه مکالمه با هد ست هنگام اتصال موبایل به کامپیوتر در سی شارپ بنویسم
    متشکرم

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    آیا تو حالت text mode نمیشه فارسی نوشت و دلیوری دریافت کرد ؟ برای این کارا باید حتما از PDU استفاده کرد ؟

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    آیا تو حالت text mode نمیشه فارسی نوشت و دلیوری دریافت کرد ؟ برای این کارا باید حتما از PDU استفاده کرد ؟

  29. #69
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا تو حالت text mode نمیشه فارسی نوشت و دلیوری دریافت کرد ؟ برای این کارا باید حتما از PDU استفاده کرد ؟
    بله حتما باید از PDU استفاده بشه برای ارسال و دریافت فارسی.

    موفق باشی

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    raravaice سلام.
    حاجی این برنامه شما از لود form تون ایراد میگیره. سورستون رو دیدم. اما نتونستم فرموتون رو ببینم/ اگه میشه یک بار دیگه UPload کنید.

    ممنون

  31. #71

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    می خواستم اطلاعاتی درباه راه اندازی یک مرکز پیام بدونم .یا اینکه چطور یک سرور برای فرستادن پیام .آیا از مخابرات چیز خاصی یا قراردادی می بندند.

  32. #72

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام

    با .net 2 نوشتم فقط شرمنده یه کم به هم ریختست چون برای استفاده خودم نوشتمش.

    خوبیش اینه که:

    فارسی انگلیسی رو میفرسته
    2 یا 3 part رو میفرسته
    تا ارسال نشه بیخیال نمیشه

    فقط شماره پورت کام رو به activex بده.
    یه جا تو برنامه شماره message centeret رو باید بدی الان رو ایرانسل تنظیمه.
    برنامه decode و encode برای pdu ضمیمش هست.

    فقط حواست باشه این برنامه اتوماتیک به rang شماره میفرسته یعنی شماره موبایلی که بهش میدی وقتی فرستاد یکی اضافه میکنه میره بعدی این قسمتشو خودت زحمت بکش.

    موفق باشی
    نقل قول نوشته شده توسط bardia goharbin مشاهده تاپیک
    يک نمونه برنامه کامل و آسان جهت ارسال sms به همراه Source که امکان استفاده از GSM Modem رو براتون مهيا ميکنه و قابليت ارسال SMS فارسي بصورت Unicode و همچنين قابليت ارسال تصوير و ... رو در اختيارتون قرار ميده رو ضميمه کردم. اميدوارم به درد همگي بخوره.
    اگر دوستان قصد داشتند در محيط دات نت MMS هم ارسال کنن در خدمتشون هستم.

    براي دانلود فايل اينجا کليک کنيد

    لینک خرابه. لطفاً این فایل را دوباره قرار بدید.ممنون

  33. #73
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    17

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    من با دستورات at میتونم تماس بگیرم اما امکان ارسال sms وجود ندارد . هزارجور که فکرش رو بکنید با برنامه ور رفتم ... اما نشد که نشد

    دوستان راه حلی اگه دارند خوشحال میشم .

  34. #74

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    دوست عزیز من این کدرو امتحان کردم ولی نمی دونم مشکل کارم چیه که اس ام اس نمی فرسته کد خودم هم که با راهنمایی های این سایت تهیه کردم در تاپیک جدیدی گذاشتم( برای پیدا کردن مشکل کارم )میشه لطف کنید راهنمایی کنید تا مشکل کارم رو پیدا کنم.
    با تشکر

  35. #75

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    خيلي ممنون

  36. #76

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان
    من دارم برنامه می نویسم که با gsm modem اس ام اس ارسال و دریافت کنم
    حالا تونستم sms رو ارسال کنم هم فارسی هم انگلیسی اما می دونم که چندین نکته ریز داره که تو ارسال انبوه باید رعایت کنم
    الان من می خوام بدونم که چطور از صحت ارسال اس ام اس مطلع بشم و بدونم اس ام اس در چه وضعیتی هست
    من بعد از این که توسط at command دستورات رو می فرستم با پورت کام اما بعد از ارسال دستور هیچ مقدار روی پورت کام قرار نمی گیره که من چک کنم که چیزی ارسال شده یا نه ...
    چطور باید بفهمم که ارسال شده یا نه و چطور باید اسم اس ها رو پشت سر هم بفرستم و همچنین چطور اسم اسم های دریافتی رو ببینم؟
    ممنون از شما در ضمن خودم باید بنویسم dll نمی خام
    ای ول که می خواهی خودت بنویسی ، اینجا آدم هر چی می گه ؛ همه سریع می گن از dll آماده استفاده کن....اینکه نشد کار که...

  37. #77

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام دوستان
    من یه مشکل کوچولو با کامپوننت kylix دارم،اونم اینه که همه چیز درسته فقط بعضی مواقع، موقع ارسال با خظای
    Err_PDU_Parameter
    مواجه میشه.
    آیا کسی از دوستان دلیل تولید این خطا رو میدونه
    با تشکر

  38. #78
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    21

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام،
    برای ارسال sms فارسی فقط کافی اس که موقع ارسال unicode را true کنید .
    Dim unicode As Boolean = True

  39. #79

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    با سلام.
    من با C#‎ از طریق گوشی sms می دم اما فقط انگلیسی رو درست می فرسته و فارسی به صورت علامت سوال میاد؟ا
    اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.در ضمن این دستورم اضافه کردم نشد(at+cscs=utf-8)????

  40. #80

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام من با Kylix توی VB 6.0مشکل دارم و نمی تونم اس ام اس فارسی بفرستم و یا بگیرم . موقع دریافت علامت سوال میگیرم و موقع ارسال کاراکترهای عجیب و غریب. ولی با دموی اجرایی خودش که همراه باهاش توی کامپیوتر نصب میشه این مشکل پیش نمی یاد. اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم.

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن پورت modem
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 17:47 عصر
  2. احتیاح به یک API برای وضعیت Modem
    نوشته شده توسط سید مسعود موحد در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 11:33 صبح
  3. شماره گیری با Modem
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1383, 17:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •