نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: SqlConnection

  1. #1

    SqlConnection

    این خطا به چه معنی هست و چه جوری رفع میشه؟
    The type or namespace name 'SqlConnection' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)


    SqlConnection cn =
    new SqlConnection();
    cn.ConnectionString =
    "server=(Name-B8D19E9);uid=iran;pwd=111111;database=cms";
    SqlDataAdapter da =
    newSqlDataSource(sql, cn);

    DataSet ds = newDataSet();
    da.Fill(ds);
    return ds;

  2. #2
    فکر میکنم مشکل شما از فضای نام باشه که اضافه نشده ، این فضای نام رو اضافه کنید انشالله حل میشه :

    System.Data.SqlClient

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط desinger2007 مشاهده تاپیک
    این خطا به چه معنی هست و چه جوری رفع میشه؟
    The type or namespace name 'SqlConnection' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)


    SqlConnection cn =
    new SqlConnection();
    cn.ConnectionString =
    "server=(Name-B8D19E9);uid=iran;pwd=111111;database=cms";
    SqlDataAdapter da =
    newSqlDataSource(sql, cn);

    DataSet ds = newDataSet();
    da.Fill(ds);
    return ds;
    در بالای کدتون (خارج از namespace) بنویسید :
    using System.Data.SqlClient;


    اگر این رو نوشتید و باز هم کار نمیکنه روی Refrences کلیک راست کنید و System.Date رو بهش Add کنید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط Hossein_R مشاهده تاپیک
    فکر میکنم مشکل شما از فضای نام باشه که اضافه نشده ، این فضای نام رو اضافه کنید انشالله حل میشه :

    System.Data.SqlClient
    من رو ببخشید که بعد از مطلب صحیح شما - با تاخیر چند ثانیه - پست دادم ، چون زمانی که من داشتم مینوشتم پست شما نبود
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    ممنونم مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل :بسته شدن sqlconnection به صورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 17:31 عصر
  2. SQLconnection
    نوشته شده توسط هامان در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 09:31 صبح
  3. باز کردن و بستن SqlConnection
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1382, 11:51 صبح
  4. SQLCONNECTION error
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1382, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •