نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تایپیک مخصوص مشکلات پروژه های دانشجویی - C#‎.NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    تایپیک مخصوص مشکلات پروژه های دانشجویی - C#‎.NET

    سلام.
    داریم به امتحانات پایان ترم نزدیک میشم.
    خیلی از دوستان در حال انجام پروژه های دانشجویی خود هستند و به مشکلاتی برخورد می کنن.
    یه درخواست دارم که همه دوستان مشکلات مربوط به پروژه های دانشجویی خودشون رو در این تایپیک مطرح کنن و تایپیک جدید نزنن.
    من و بقیه دوستان هم حتما در رفع کردن error های پروژه هاتون تا حد امکان کمک می کنیم.

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط ir_programmer مشاهده تاپیک
    سلام.
    داریم به امتحانات پایان ترم نزدیک میشم.
    خیلی از دوستان در حال انجام پروژه های دانشجویی خود هستند و به مشکلاتی برخورد می کنن.
    یه درخواست دارم که همه دوستان مشکلات مربوط به پروژه های دانشجویی خودشون رو در این تایپیک مطرح کنن و تایپیک جدید نزنن.
    من و بقیه دوستان هم حتما در رفع کردن error های پروژه هاتون تا حد امکان کمک می کنیم.
    خب ممکنه هر کسی مشکل خاص خودش رو داشته باشه.
    و از اونجا که نقش این سایت هم همینه (رفع مشکلات :‌دانشجویی،‌کارمندی، ...!) پس فکر نمیکنم زیاد لزومی داشته باشه که همه بیان اینجا پست بدن.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    اونایی که خودشون هم میدونن که خیلی ساده است و وقت سرچ ندارید رو اینجا مطرح کنید.
    برای بحث های خاص تایپیک جدید تشکیل بدین.

  4. #4
    خب پس عجالتا یکی بیاد مشکل من رو حل کنه تا باقی بروبچز:
    کسی می‌تونه کمک کنه که این قطعه کد مشکلش چیه؟ می‌خوام یه چایلد فرم فقط یکبار باز بشه و اگر در حالی که این چایلد فرم بازه کاربر خواست دوباره بازش کنه، بهش خطا بده:




    Cursor = Cursors.WaitCursor;
    for (int i = 0; i < Application.OpenForms.Count; i++)
    {
    if (Application.OpenForms[i].Name == "ChangePass")
    {
    ((Form)Application.OpenForms[i]).Focus();
    ((Form)Application.OpenForms[i]).WindowState = FormWindowState.Normal;
    Cursor = Cursors.Default;
    return;
    }
    ChangePass childForm = new ChangePass();
    childForm.Name = "ChangePass";

    childForm.MdiParent = this;
    childForm.Show();
    childForm.BringToFront();
    Cursor = Cursors.Default;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    حل اولین مشکل دانشجویی:
     Form2 _frmForm2;

    private void ssToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (_frmForm2 == null || _frmForm2.IsDisposed)
    {
    _frmForm2 = new Form2();
    _frmForm2.MdiParent = this;
    _frmForm2.Show();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("sorry");
    // TODO : here if the form is open
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    من کدتو نخوندم.
    اما راه حلی که ارائه دادم اجرای single هر فرم child هست.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار Shadmehr84
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    20
    من هم با sin pinجان موافقم!
    اینطوری هم صفحات تاپیک زیاد میشه و هم مسائل مختلف(با موضوعات متفاوت) تو هم قاطی میشن.
    بنظرم اگه هر تاپیک با موضوع مشخص ایجاد بشه، بهتره

  8. #8
    پروژه های دانشجویی هم مثل بقیه پروژه ها هست، اما ساده تر، مشکلاتش هم قبل از اینکه مشکل یک پروژه دانشجویی بع شمار بیاد، یه مشکل توی برنامه نویسی C#‎ هست، پس می تونه به راحتی (با یک تاپیک جدید و یک عنوان مناسب) در سایت پرسیده بشه و حتی ممکنه همون مشکل قبلاً پیش اومده باشه و توی سایت به جواب رسیده باشه.
    پس ایجاد چنین تاپیکی فقط باعث میشه که هرج و مرج در ارسال مطالب زیاد بشه. من این تاپیک رو قفل می کنم، دوستانی هم که سوالی در مورد پروژه خودشون دارن، اول جستجو کنن، اگر جواب رو پیدا نکردن می تونن در یک تاپیک جدید بپرسن. مطمئنناً به پاسخشون می رسن

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •