نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چگونه می توان یک فیلد بانک را به یک Combo Box ربط داد؟

  1. #1

    چگونه می توان یک فیلد بانک را به یک Combo Box ربط داد؟

    من می خواهم که یک فیلد از Table در بانک را به Combo Box ربط بدهم بطوریکه با باز کردن Combo Box اطلاعات آن فیلد را مشاهده کنم. ( مرا یاری کنید :? )



    با تشکر

  2. #2

  3. #3
    با تشکر از مسعود جان
    ولی من باید درون Comb list چه کد بنویسم و ان صفتها را که گفتین تغییر دهم به چه تغییر دهم ؟ ؟؟




    باز هم ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    سلام
    یه راه حل هم من پیشنهاد میدم.یک حلقه While بنویسید و از Tableتون فیلد مورد نظر را بخونید و یکی یکی در قسمت LoadFormاونو در Comboبریزید.مثل کد زیر:


    strsql = "select * from moavenat"
    Adodc2.RecordSource = strsql
    Adodc2.Refresh
    If Not Adodc2.Recordset.RecordCount = 0 Then
    Adodc2.Recordset.MoveFirst
    While Not Adodc2.Recordset.EOF
    Call Combo1.AddItem(Adodc2.Recordset.Fields("mo avenat"))
    Adodc2.Recordset.MoveNext
    Wend
    End If


  5. #5
    سلام با تشکر از عزیز
    من یک کار دیگه هم کردم که درون Event و muse up کد زیر را نوشتم : adodc1.recordset.bookmark=combollist.selectitem
    ولی در هنگام اجرا خطای 3002 میگیرم .
    آیا را حل من درست است اگر درست است این خطا یعنی چه و راه حل ان چیست ؟



    با تشکر از شما

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    من فکر میکنم این Selectionکار رو خراب کرده! :wink:
    بگو میخواهی دقیقا با این خط برنامه چیکار کنی؟

  7. #7
    راستش من میخوام یک فیلد از بانک را به Combo box ارتباط دهم که با باز کردن Combo box اطلاعات آن فیلد نمایش دهد . راستی ممنون میشوم اگه این کدی را که برای من قرار دادین یه خورد تو ضیح دهید.
    یه سئوال دیگه هم داشتم من یک فایل را ایجاد کردهام و با کد زیر ان را درون یک Text box قرار میدهم ولی وقتی مخواهم ان text box را با Text box که ازuesr گرفتم چک کند این کار را انجام نمدهد ممنون میشوم اشکال آن را بگوئید و بگوئید که چگون محتویات دو Text box را چطور می شود چک کرد ( برنامه پسورد می باشد )
    Private Sub ucGrdBttn1_Click
    Dim AllTheText As String
    intfilenumber = FreeFile
    Open "c:\password.dat" For Input As #intfilenumber
    AllTheText = Input(LOF(1), #intfilenumber)
    Close #intfilenumber
    Text1.Text = AllTheText
    a = Txt2pass_pass.Text
    If (a = Text1.Text) Then
    frmDataEnv.Show
    Else: a = MsgBox(" ÑãÒ æÑæÏ ÇÔÊÈÇå ãíÈÇÔÏ áØÝÇ ÑãÒ ÑÇ ÏæÈÇÑå æÇÑÏ ˜äíÏ ", vbOKOnly + vbCritical + vbMsgBoxRtlReading + vbMsgBoxRight + vbDefaultButton1, " ÎØÇ ")
    txt1username_pass.Text = ""
    Txt2pass_pass.Text = ""
    End If

    باز هم از شما تشکر وی کنم:)

  8. #8

    سوال

    سلام دوست گرامی

    الف) شما با چه روشی به بانک وصل می شوید؟
    1- ADO
    2- DAO
    3- DataEnvironment

    ب) چرا شما مقادیر دو جعبه متن را مستقیم با هم مقایسه نمی کنید و اول آن را به یک متغیر (a) تخصیص می دید و بعد آن‌ها را با یکدیگر مقایسه می کنید؟


    با احترام- روح اله معینی زاده

  9. #9
    با تشکر از شما مشکل Data Combo من حل شد ممنون از کدی که به من دادین


    بازم تشکر :)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    خوب دوست عزیز
    این برنامه پسوردتو من چک کردم و فکر میکنم این مشکل به خاطر بزرگ یا کوچک بودن حروف است.چون وقتی من پسورد داخل فایل Passwordرو به صورت حروف کوچک نوشتم جواب گرفتم.یه امتحانی بکن!
    در مورد این رcomboboxهم باید بگم اون کدی رو که برات گذاشتم استفاده کن.3خط اولش که برای اتصال به DataBaseهست.بعد چک میکنه که رکوردی پیدا کرده یا نه.بعد دونه دونه اون فیلد مورد نظر را میخونه و به Comboاضافه میکنه.ok?

  11. #11
    من با Ado به بانکم وصل میشوم ول این برنامخ پسوردی که نوشتم با فایل هستش من 2 تا text box ها را هم بطور مستقیم چک کردم ولی بازم درست نشد من چه کا ر کنم راه حلی دارین ؟


    با تشکر از شما

  12. #12
    مرسی دوست عزیز از راهنمای شما چشم من چک می کنم شاید Caps Lock روشن بود !!!! ولی اگه نبود چی ؟ :roll:

  13. #13
    سلام مجدد
    می تونی همین تیکه برنامه رو که این جا نوشتی، کد منبعش رو بفرستی؟ البته اون C:\password.dat رو فراموش نکنی.

    با احترام - خدانگهدار

  14. #14
    کل برنامه همونی هستش که نوشتم . وون مسیر هم مسیر file من هستش

  15. #15
    اقا Caps Lock هم خاموش بود با کار نکرد . من چه کار کنم راستی اینم کد ایجاد فایل :


    Private Sub cmd1tagherramz_Click()
    Dim intfile
    Dim intcrt

    If txt3tagherramz.Text = "" Then
    a = MsgBox(" ÇØáÇÚÇ&E circ; æÇÑÏ äÔÏå ÇÓÊ ", vbOKOnly + vbInformation + vbMsgBoxRtlReading + vbMsgBoxRight + vbDefaultButton1, "ÊæÌå ")
    Else
    If (txt3tagherramz.Text = txt2tagherramz.Text) Then
    txt2tagherramz.Locked = False
    txt3tagherramz.Locked = False
    intfile = FreeFile
    Open "c:\Password.dat" For Output As #intfile
    intcrt = frmtagherramzvorodi.txt3tagherramz.Text
    Print #intfile, intcrt
    a = MsgBox(" ÇØáÇÚÇ&E circ; ÈÇ ãæÝÞíÊ ÏÑ ÝÇíá ÐÎíÑå ÔÏ ", vbOKOnly + vbInformation + vbMsgBoxRtlReading + vbMsgBoxRight + vbDefaultButton1, " ÐÎíÑå ")
    Close
    If cmd1tagherramz.Enabled = True Then
    cmd2tagherramz.Caption = " ÎÑæÌ "
    Command1.Enabled = False
    cmd1tagherramz.Enabled = False
    End If
    Else:
    a = MsgBox(" Ïæ ãÊä æÑæÏí ÈÇåã í˜í äíÓÊäÏ . ÏæÈÇÑå æÇÑÏ ˜äíÏ ", vbOKOnly + vbCritical + vbMsgBoxRtlReading + vbMsgBoxRight + vbDefaultButton1, " ÎØÇ ")
    txt2tagherramz.Text = ""
    txt3tagherramz.Text = ""
    cmd1tagherramz.Enabled = False
    End If


    End If
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لیست Combo box بطور خودکار
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:18 عصر
  2. مشکل توی ساخت ocx از نوع combo
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 13:56 عصر
  3. با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:49 عصر
  4. Combo Box
    نوشته شده توسط habdolah در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 20:26 عصر
  5. چجوری لیست یک combo box رو با کد نویسی باز کنم؟
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 05:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •