نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن نام تمام کامپیوترها در یک شبکه محلی

  1. #1

    Tick بدست آوردن نام تمام کامپیوترها در یک شبکه محلی

    سلام خدمت همه دوستان

    در یک برنامه C#‎ چطوری میشه نام تمامی کامپیوترهایی را که با هم Lan هستند به دست آورد برای روشن تر شدن سوالم یک مثال می زنم:
    فرض کنید کامپیوترهای A,B,C باهم شبکه شده اند حالا هدف نوشتن برنامه ای که مثلا وقتی در کامپیوتر A اجرا شد لیست کامپیوترهایی را که با A شبکه هستند را بده بنابراین خروجی ما بایستی نام های دوکامپیوتر B,C باشه.
    از راهنمایی هاتون ممنون می شم

  2. #2
    این مقاله رو بخون اگه کمکت نکرد بگو تا اطلاعات دیگه ای رو برات بگذارم:
    http://www.codeproject.com/KB/applic...spx?print=true

  3. #3
    از دستور net view می تونی استفاده کنی تا تمام کامپیوترهایی که الان در شبکه هستند رو ببینی.

    http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    همونطور که دوستمون Behzad_Rad گفتن ، شما با استفاده از دستور net view میتونی نام کامپیوترهای موجود در شبکه رو ببینی .. ضمنا برای بدست آوردن IP اونها میتونی دستور ping [computerName رو بکار ببری ( ComputerName قبلا با استفاده از دستور net view بدست اومده )

  5. #5
    سلام

    دوستان میشه بفرمایید که در کد C#‎ چطور میشه این عمل(netview) را انجام داد
    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    این یه نمونه کد هست که من قبلا برای همچین کاری نوشته بودم، حتی پنجره ی Command Promt رو هم نشون کاربر نمیده و از زیبایی کار کم نمیکنه، یه listBox و یه Button به برنامه ات اضافه کن و این کد رو توی رویداد Clicked دکمه ی مورد نشر بنویس :
    // This code get list of clients directly from cmd.exe to listBox
    System.Diagnostics.Process pr = new System.Diagnostics.Process();
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo pstart = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("cmd.exe");
    pstart.CreateNoWindow = true;
    //pstart.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
    pstart.UseShellExecute = false;
    pstart.RedirectStandardOutput = true;
    pstart.RedirectStandardInput = true;
    pr.StartInfo = pstart;
    pr.Start();
    System.IO.StreamReader reader = pr.StandardOutput;
    System.IO.StreamWriter writer = pr.StandardInput;
    writer.WriteLine("net view");
    writer.Close();

    this.listBox1.Items.Clear();
    while (!reader.EndOfStream)
    {
    string line = reader.ReadLine();
    if (line.StartsWith("\\"))
    {
    line = line.Replace("\\", "");
    this.listBox1.Items.Add(line);
    }
    }
    pr.WaitForExit();
    pr.Close();

  7. #7
    همونطور که دوستمون Behzad_Rad گفتن ،
    امان از این تشابه اسمی! ;-)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •