نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Directories path !!!

  1. #1
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529

    Directories path !!!

    سلام !
    بالاخره یه سوال خفن برام پیش اومد.
    من توی virtual directory چند تا directory دارم.
    مثلا:
    www
    db
    special
    logs

    من میخوام از داخل asp scripts کاری کنم که path دایرکتوری مثل db رو بگیرم :!:
    از Server.MapPath که استفاده میکنم همیشه بطور پیش فرظ از www شروع میشه !!!
    باید چه بکنم ؟!!!

    regards,

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این Avatar ات منو کشته! :oops: :lol:

    اینطوری :

    <%
    Response.Write Server.MapPath("BIN")
    %>


    مسیر دایرکتوری بین را بر می گرداند :
    g:\inetpub\wwwroot\BIN

    حالا فرض کنیم یک دایرکتوری مجازی به نام Classes داریم و دنبال مسیر دایرکتوری فصل دوم داخل آن می گردیم :


    <%
    Response.Write Server.MapPath("ch02")
    %>


    خروجی :

    g:\inetpub\wwwroot\classes\ch02

    البته اسکریپت اینبار از داخل دایرکتوری مجازی ذکر شده اجرا شده

تاپیک های مشابه

  1. path
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 12:26 عصر
  2. Set path
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1385, 17:00 عصر
  3. app.path
    نوشته شده توسط hanif_x90 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 13:59 عصر
  4. مترادف دستور app.path در دات نت چیه؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 11:01 صبح
  5. webConfig در sub directories
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 17:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •