نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: #c تغییر خصوصیت یک دکمه در فرم

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mahdi_mbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می کنم
    پست
    16

    Tick #c تغییر خصوصیت یک دکمه در فرم

    من با استفاده از for تعدادی button درست کردم و میخوام بعدا خصوصیت text دکمه پنجم رو تغییر بدم. چیکار کنم؟
    یا مثلا بگید چه جوری میشه یه آرایه پویا (با ArrayList) از button ها درست کرد و بعدا خصوصیات یک دکمه خاص رو تغییر داد.
    ممنون

  2. #2
    می تونید از Controls.Find استفاده کنید و آرایه ای از Controls رو بدست بیاورید.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_mbi مشاهده تاپیک
    من با استفاده از for تعدادی button درست کردم و میخوام بعدا خصوصیت text دکمه پنجم رو تغییر بدم. چیکار کنم؟
    یا مثلا بگید چه جوری میشه یه آرایه پویا (با ArrayList) از button ها درست کرد و بعدا خصوصیات یک دکمه خاص رو تغییر داد.
    ممنون
    به جای ArrayList از لیست های ژنریک استفاده کنید بهتره :

                List<Button> buttons = new List<Button>();
    for (int i = 0 ; i < 10 ; i++)
    buttons.Add(new Button());
    int top = 10;
    foreach(Button btn in buttons)
    {
    btn.Text = "";
    top += 40;
    btn.Location = new System.Drawing.Point(20, top);
    }
    buttons[5].Text = "Salam";


    ممکنه خطای سینتکسی داشته باشه چون دسترسی به IDE نداشتم
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  4. #4
    کاربر جدید آواتار mahdi_mbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می کنم
    پست
    16
    همتون ایول دارید

  5. #5
    کاربر جدید آواتار mahdi_mbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می کنم
    پست
    16
    به یه مشکل خوردم. از خط اول سه تا ایراد می گیره:
     
    a new expression requires () or [] after type
    invalid expression term ')'
    ) expected

    فکر کنم اگه namespace زیر رو اضافه کنم درست میشه ولی مشکل اینجاست که پیغام میده که این namespace وجود نداره.
     
    using System.Collections.Generic;


    چیکار کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_mbi مشاهده تاپیک
    List<Button> buttons = new List<Button>();
    از این خط سه تا ایراد می گیره:
    A new expression requires () or [] after type
    Invalid expression term ')'
    ) expected
    فکر کنم اگه namespace زیر رو اضافه کنم درست می شه ولی مشکل اینجاست که پیغام میده که این namespace وجود نداره!
    using System.Collections.Generic;

    چیکار کنم؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
    از دات نت ۱.۱ استفاده میکنید؟

  7. #7
    کاربر جدید آواتار mahdi_mbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می کنم
    پست
    16
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    از دات نت ۱.۱ استفاده میکنید؟
    بله

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_mbi مشاهده تاپیک
    بله
    پس مجبورید که از آرایه استفاده کنید.
    چرا از دات نت ۳.۵ استفاده نمیکنید؟ دات نت ۱.۱ دیگه خیلی قدیمی شده،

  9. #9
    کاربر جدید آواتار mahdi_mbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می کنم
    پست
    16
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    پس مجبورید که از آرایه استفاده کنید.
    چرا از دات نت ۳.۵ استفاده نمیکنید؟ دات نت ۱.۱ دیگه خیلی قدیمی شده،
    فکر نمی کردم اینقدر قدیمی باشه. حالا اگه خواسته باشم از آرایه استفاده کنم باید چیکار کنم؟(می تونم یه آرایه از دکمه بسازم ولی نمی تونم به یه اندیس خاص و خصوصیاتش دست پیدا کنم)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_mbi مشاهده تاپیک
    فکر نمی کردم اینقدر قدیمی باشه. حالا اگه خواسته باشم از آرایه استفاده کنم باید چیکار کنم؟(می تونم یه آرایه از دکمه بسازم ولی نمی تونم به یه اندیس خاص و خصوصیاتش دست پیدا کنم)
    کدی را که استفاده میکنید بفرستید.

  11. #11
    کاربر جدید آواتار mahdi_mbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می کنم
    پست
    16
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    کدی را که استفاده میکنید بفرستید.
     
    ArrayList buttonArray=new ArrayList();
    for(int i=0;i<tableWidth;i++)
    for(int j=0;j<tableHeight;j++)
    {
    Button b=new Button();
    buttonArray.Add(b);
    b.Click += new EventHandler(leftClick);
    b.Name=Convert.ToString("btn"+i+j);
    b.Location=new Point(cellSize*i,cellSize*j+30);
    b.Width=cellSize;
    b.Height=cellSize;
    this.pnlPanel.Controls.Add(b);
    }


    راستش دارم بازی مین روب رو می نویسم.

  12. #12
    شما که به نام کنترل هاتون اندیس داده اید به راحتی می تونید بر اساس اسمشون اونهل رو Find کنید. یه نمونه برنامه قبلا گذاشتم در لینک زیر گذاشتم :

    https://barnamenevis.org/showth...=Controls.Find

  13. #13
    کاربر جدید آواتار mahdi_mbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می کنم
    پست
    16
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    شما که به نام کنترل هاتون اندیس داده اید به راحتی می تونید بر اساس اسمشون اونهل رو Find کنید. یه نمونه برنامه قبلا گذاشتم در لینک زیر گذاشتم :

    https://barnamenevis.org/showth...=Controls.Find
    ممنون. امتحان می کنم نتیجه رو میگم.

  14. #14
    کاربر جدید آواتار mahdi_mbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می کنم
    پست
    16
    از همگی ممنون! مساله حل شد.بازم ممنون.

  15. #15
    احتمالا شما کل تعریف و ساخت کنترل رو داخل یه بلوک مثلا همین for انجام نمی دید؟؟؟؟

  16. #16
    میشه بگی چیکار کردی و مشکل از کجا بود شاید یه روزی بدرد ماهم خورد.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •