نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال: چجوری پیکسل های یک عکس را خذف کنیم

  1. #1

    Question سوال: چجوری پیکسل های یک عکس را خذف کنیم

    من می خواهم بدونم چجوری میشه برای مثال 75 درصد پیکسل های عکس را خذف کرد اصلا میشه؟ خواهش میکنم جواب بدهید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط Naderenator مشاهده تاپیک
    من می خواهم بدونم چجوری میشه برای مثال 75 درصد پیکسل های عکس را خذف کرد اصلا میشه؟ خواهش میکنم جواب بدهید.
    سوال مبهم، یعنی چی ۷۵% پیکسلها را حذف کرد؟ حتی اگر فرض کنیم که بشه، نتیجه‌ای که انتظار دارید ببینید چیه؟ یک عکس سوراخ دار؟ یا یک مربع که یک چهارم عکس باشه؟

  3. #3
    درسته دوست عزیز می خام یک مربع که فقط یک چهارم تصویر توش باشه باقی بمونه

  4. #4
    اول اینها رو اضافه کنید:

    using System.Drawing;
    using System.Drawing.Drawing2D;
    using System.Drawing.Imaging;


    این یک نمونه ساده :
    public Bitmap CropImage(Bitmap OriginalImage, Rectangle TargetArea)
    {
    Bitmap CroppedImage = new Bitmap(TargetArea.Width , TargetArea.Height , OriginalImage.PixelFormat);
    Graphics gph = Graphics.FromImage(CroppedImage);
    gph.DrawImage(OriginalImage,new Rectangle(0, 0, TargetArea.Width, TargetArea.Height),TargetArea,GraphicsUnit.Pixel);
    return CroppedImage;
    }


    برای اجرا کردنش هم:

    PictureBox1.Image = CropImage(img, new Rectangle(50, 50, 100, 100));


    عدد های قرمز رنگ را تغییر بدید تا جاهای مختلف تصویر برش داده شوند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •