نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اشکال در Form Authentication

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153

    اشکال در Form Authentication

    با سلام . به مشکلی برخوردم که نیازمند راهنمایی دوستان هستم .
    برنامه ای رو با Membership راه اندازی کردم ، مشکل اینه که وقتی Login می کنیم و وارد سیستم می شیم پس از حدود 5 -6 دقیقه دوبارع به صفحه ی login هدایت می شیم و باید رمز عبور وارد کنیم . حتی اگر cookie رو هم true کنیم باز این مشکل وجود داره !!!!!
    این هم خصوصیاتی که من در web.config تعریف کردم .



    <sessionState mode="InProc" timeout="20"/>
    <authentication mode="Forms">
    <forms name=".Aspnet"
    loginUrl="~/Users/login.aspx"
    defaultUrl="~/default.aspx"
    timeout="60"
    requireSSL="false"
    slidingExpiration="false"
    />
    </authentication>



    چه باید کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    این رو تغییر بده فکر کنم حل بشه
    slidingExpiration="true"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    متاسفانه مشکل از این هم نیست . قبلا تست کردم . البته ربطی هم به این نداره !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    در صورتی که هریک از دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند خواهش می شه بگن . واقعا این مسئله خیلی مهم است و متاسفانه بسیار مشکل ساز .

    با تشکر .

  5. #5
    من با این اشکال زمانی برخورد کردم که اطلاعات رو توی سشن می گذاشتم.
    بررسی که کردم دیدم به خاطر خطاهای هندل نشده است. نمی دونم که توی فرم آتنتیکیت هم برای شما به همین خاطر این مشکل به وجود آمده یا خیر.
    در ضمن موارد دیگری رو هم امتحان کنید. مثلا برنامه رو روی یه سرور واقعی ببرید و اونجا هم تست کنید (جاهایی که مطمئن هستید باگ نداره) ببینید همین اتفاق می افته یا خیر.
    مشابه همینو در مورد اطلاعاتی که توی کش می گذاشتم برام پیش می آمد. چون سیستم برنامه نویسی ام مشخصاتش پایین بود مدام اطلاعات کش از بین می رفت و نمی دونستم اشکال چیه. وقتی برنامه رو روی یه سرور بردم هیچ مشکلی نبود. امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112
    من به موردی برخورده بودم شبیه به این مورد. اینطوری بود که اصلا login انجام نمیشد. در واقع بلافاصله cookie مربوط حذف می شد. ساعت سیستم رو تنظیم کردم، حل شد!

تاپیک های مشابه

  1. فرق form.showبا form.dialogsho
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 17:50 عصر
  2. مشکل با Form authentication در هاست
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 20:29 عصر
  3. refresh کردن master form از طریق detail form
    نوشته شده توسط mojtaba_abolhasani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •