نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: exe کردن در vf7

  1. #1

    exe کردن در vf7

    به نام خدا
    من یک برنامه تحت vf7 نوشته ام که بعد از exe کردن ان یک لحظه اجرا میشود ولی سربع خارج میشود.
    دعاگوی راهنما هستم.
    محمد د.
    :)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    احتمال دارد که در فایل Config.fpw شما عبارت Screen=Off وجود داشته باشد یا شما پنجره اصلی فاکس پرو را مخفی کرده باشید .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Iran shiraz
    پست
    120
    are man ham ye form sakhtam va an ra aplication kardam . vali be mahze ejra khrej mishavad . chera? ha :(

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    فهمیدم ! ببینم اصلا توی برنامتون این دستور رو قرار دادین ؟
    READ EVENTS

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Iran shiraz
    پست
    120
    آخیش فارسی شد !!! هر وقت میومدم خونه چون win me english دارم باید pinglish می نوشتم !
    از read event در یک prg استفاده کردم و آن گاه از prg فرم ها را فرا خواندم . ولی با پیام error

     the frm0 is not object 

    مواجه شدم . اصلا چرا این طور می شود یعنی اگر یک فرم یا یک برنامه یک فرم دیگر را اجرا کند
    آن وقت کنترل فرم ها بسیار مشکل میشود و فاکس نمی تواند فرم ها را به عنوان object شناسایی کند . مثلا در رویه click frm0 می نویسم frm02.release بعضی اوقات جواب میدهد . ولی بعضی اوقات با error بالا مواجه می شوم (مخصوصا زمانی که frm0 را توسطfrm02 فراخوانی کرده باشم .)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    فایلت رو بفرست ببینم چی کار کردی بابا !

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    بیرجند - خ مدرس - مدرس 44 پلاک 52
    پست
    162
    فکر میکنم اکه شما help
    VFP5 رو طیر بیاری خیلی اؤ مشکلات حل میشه

    اینرو امتحان کردی؟

      do form <form name> name نام یه متغییر 

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    32
    محمد جان سلام
    اگه برنامت توی محیط ویژوال فاکس پرو اجرا میشه ولی Exe اون روی صفحه نمیمونه
    باید به روش زیر عمل کنی

    اول یه Prg اصلی بساز و توش فرم اصلیت رو اجرا کن
    مثلا
    Do Form Mian
    Read Event
    بعد توی کلیک کلید خروج فرم اصلی بنویس
    Clear Event
    ThisForm.Release
    بهتره فرم اصلیت As Top-Level باشه و لازم نیست که Modal باشه
    امیدوارم مشکلت حل بشه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    Bürgermeister-Reuter Str. 34 - 28327 - D - Bremen
    پست
    177
    اصولی اینه که فرم اصلی در کار نباشه و یک پنجره اصلی تعریف بشه .

    کد برنامه اصلی که به عنوان main تعریف میشه میتونه به شکل زیر باشه :

    *haupt programm
    *Toolbar
    set defa to c:\test
    SET CLASSLIB TO classlibs\adress, classlibs\mycontrols

    oTbr = CREATEOBJ('test')
    oTbr.Dock(0)
    oTbr.Show


    DO menues\meno.mpr

    *Screen
    PUBLIC gcScreenCaption,gcScreenIcon,gnScreenBackcolor
    gcScreenCaption = _screen.caption
    gcScreenIcon = _screen.icon
    gnScreenBackcolor = _screen.backcolor

    _screen.caption = 'in caption panjere ast'
    _screen.icon = 'C:\test\GRAPHICS/KEYS03.ico'
    _screen.backcolor = RGB(255,255,128)

    ON SHUTDOWN DO AppQuit


    ********************
    ********************
    READ EVENTS
    ********************
    ********************


    *bargardandane screen be halate addi
    _screen.caption = gcScreenCaption
    _screen.Icon = gcScreenIcon
    _screen.Backcolor = gnScreenBackcolor

    *bargardandane menoha be halate addi
    SET SYSMENU TO DEFAULT

    *Toolbar bedin vasile pak mishavad
    RELEASE oTbr

    *hame moteghayyer ha pak mishavand
    RELEASE ALL EXTENDED

    FUNCTION AppQuit
    CLEAR EVENTS
    ON SHUTDOWN
    ENDFUNC


    این نکته رو فراموش نکن که اگر با ورژن 6 تا الان برنامه مینوشتی و الان اونها رو زیر ورژن 7 اجرا میکنی. بعدا برای اجرا کردن مجدد اونها (در صورت لزوم) در ورژن 6 به مشکل بر خواهی خورد و بعضی چیزها مثل منوها دیگه اونجا قابل استفاده نیستند. من امروز یه مقاله در زمینه برنامه نویسی با ویژوال فاکس پرو تهیه و ارسال کردم که بد نیست بعد از آماده شدن در سایت نگاهی به اون بندازی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •