نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر زبان control

  1. #1

    Tick تغییر زبان control

    سلام دوستان. من می خوام موقعی که برنامه اجرا میشه زبان پیشفرض فرم، فارسی بشه چه جوری میشه اینکارو کرد. اگه بخوام برای کنترلهای خاصی زبان رو تغییر بدم چی؟

  2. #2
    اول بالای صفحه NameSpace زیر باید باشه.

    using System.Windows.Forms;


    تابع زیر زبان جاری رو برای شما عوض می کنه.

    publicvoid changelanguge(String lname)
    {
    foreach (InputLanguage lang inInputLanguage.InstalledInputLanguages)
    {
    if (lang.Culture.TwoLetterISOLanguageName == lname)
    {
    Application.CurrentCulture = lang.Culture;
    Application.CurrentInputLanguage = lang;
    }
    }
    }


    حالا هر وقت خواستی بری یه زبان دیگه باید دو حرف اول اون زبان رو وارد کنی. برای مثال برای تغییر زبان به فارسی می نویسی:

    changelanguge("fa");

    و یا تغییر به انگلیسی
    changelanguge("en");


    اگر میخواهی زمانی که فرم باز شد صفحه کلیدت فارسی بشه باید تابع رو توی ایونت FormLoad صدا بزنی و برای کنترلها باید توی ایونت Enter و Leave باشه.

    اینم مثال vb اون :
    https://barnamenevis.org/showth...oto=nextoldest

    با تشکر از آقای saeed_rezaei

تاپیک های مشابه

  1. پاس دادن متغییر به user control درون master page
    نوشته شده توسط chaalesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 21:16 عصر
  2. تغییر control source فیلدهای گزارش
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آذر 1386, 06:21 صبح
  3. تغییر رنگ tab control و page
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 11:46 صبح
  4. تغییر web control calendar به فارسی
    نوشته شده توسط reza_rad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 13:23 عصر
  5. تغییر کردن Active Control
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 12:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •