نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمیتونم هیچ جوری به دیتابیس هاستم وصل بشم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shervinrv
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    166

    نمیتونم هیچ جوری به دیتابیس هاستم وصل بشم

    دوستان من برای اتصال به دیتا بیس هاستم از آیپی سرور استفاده میکردم
    و خیلی راحت کار میکرد
    بعد از چند وقت دیگه نمیتونستم وصل بشم واین ارور رو میداد
    An error has occurred while establishing a connection to the server.  When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: TCP Provider, error: 0 - A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.)

    کانکشن استرینگشم اینه
    Dim cn As New SqlConnection("server=72.232.42.106;database=***;u  id=***;pwd=***;")

    بعد پورت رو هم وارد میکنم (البته قبلا بدون پورت و با آیپی خالی کار میکرد) این ارور رو میده
    A connection was successfully established with the server, but then an error occurred during the login process. (provider: TCP Provider, error: 0 - An existing connection was forcibly closed by the remote host.)

    کانکشن استرینگش اینه

    Dim cn As New SqlConnection("server=72.232.42.106,8401;database=  ***;uid=***;pwd=***;")

    با ساپورتم صحبت کردم میگه ریموت کانکشن اجازه داده شده
    فایر وال ها هم تنظیماتشون درسته
    و بقیه مشکل ندارن
    نمیدونم مشکل از چیه
    البته میدونم که ربطی به ویندوز نداره ولی تو 2 تا ویندوز xp و vista هر دو ارور میده و ربطی نداشت
    شما چیزی به ذهنتن میرسه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    اینا :
    server=72.232.42.106

    تبدیل کن به :
    server=(local)

    ببین مشکلت حل میشه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shervinrv
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    166
    اوه یادم رفت یه نکته ای رو بگم
    اونم اینکه من میخوام از روی سیستم خودم وصل بشم
    از روی خود سرور مشکلی نیست و قشنگ کار میکنه
    من قبلا بدون مشکل با کانکشن استرینگ اولی وصل میشدم از پیسی خودم و کار میکردم ولی الان این مشکلات ایجاد شده
    چون دیتا بیس سایت رو از پی سی خودم پر میکنم برای همین از سیستم خودم باید وصل بشم به سرور

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •