نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: قرار دادن فرم در وسط صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    قرار دادن فرم در وسط صفحه

    با سلام
    من در یک برنامه می خواهم فرمم کاملا در وسط صفحه باشد.در واقع center to screen باشد.لطفا یک نفر سورس این کار را به من بدهد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348
    اگه از فرمهای Child و Main داری استفاده میکنی این کدارو توی Load فرمهای Child کپی کن

    عددهاشو بالا و پایین کنی جواب میده , تست کن ببین میشه :

    Me.Left = (FrmMain.Width - Me.Width) \ 2
    Me.Top = (FrmMain.Height - Me.Height) \ 2 - 2000

  3. #3
    اگر ایشون از فرم مادر استفاده می کنن چه راهی هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348
    منظورم از Main همون فرم مادر . منظور شما دقیقا چیه ؟ شاید من درست متوجه نشدم !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    دوست عزیز اگر منظور شما از فرم مادر همون اندازه ای است که ویژوال بیسیک در اختیار ما می گذارد باید بگویم من از فرم مادر استفاده نمی کنم و در ضمن کد شما جواب نداد.

  6. #6
    شما نگفتین که از MDI ها استفاده می کنید پس این همه کد نیاز نیست. خاصیت Startup Position رو با 2 مقدار دهی کنید.Center Screen

  7. #7

    فرم وسط صفحه

    Private Sub Form_Load()

    CenterForm Me
    End Sub
    Sub CenterForm(aForm As Form)
    Dim x, y

    x = (Screen.Width - aForm.Width) / 2
    y = (Screen.Height - aForm.Height) / 2

    aForm.Move x, y

    End Sub

  8. #8
    بسم الله.
    سلام .بابا چرا کدها رو کش میدین.


    Private Sub Form_Load()
    Me.Left = (Screen.Width - Me.Width) / 2
    Me.Top = (Screen.Width - Me.Height) / 3
    End Sub

  9. #9
    در properties خود form گزینه startupposition رو در حالت centerowner بذارید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •