نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: برنامه ساعت دیجیتال در c

  1. #1

    Tick برنامه ساعت دیجیتال در c

    سلام
    من یه سوال تقریبا ساده دارم
    برای نوشتن برنامه ساعت دیجیتال تو c باید چی کا رکرد؟
    یعنی چه جوری برنامه رو نوشت
    من تا یه قسمتهایی برنامه رو نوشتم ولی یه مشکلی دارم
    باید با پیکسل ها تو سی کا رکرد یا خیلی راحت تر این حرفاست
    برنامه من مشکل داره اونم اینه که مرتب محدوه ای که ساعت در آن نوشته می شه پاک می شه و زمان نوشته می شه به همین علت صفحه برنامه به صورت چشمک زن میاد
    من نمی دونم چه جوری می شه این برنامه رو نوشت
    فقط یه هفته وقت دارم و دوباره باید برگردم
    استادمون هیچی نگفته وهیچ پیش زمینه ای در مورد اینکه چه جوری باید این برنامه رو نوشت ندارم
    لطفا هر کی هر چی می دونه راهنماییم کi
    اینم ادرس ایمیل : badbadake_rangi@yahoo.com
    ممنون

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط arosake_ghermez مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه سوال تقریبا ساده دارم
    برای نوشتن برنامه ساعت دیجیتال تو c باید چی کا رکرد؟
    یعنی چه جوری برنامه رو نوشت
    من تا یه قسمتهایی برنامه رو نوشتم ولی یه مشکلی دارم
    باید با پیکسل ها تو سی کا رکرد یا خیلی راحت تر این حرفاست
    برنامه من مشکل داره اونم اینه که مرتب محدوه ای که ساعت در آن نوشته می شه پاک می شه و زمان نوشته می شه به همین علت صفحه برنامه به صورت چشمک زن میاد
    من نمی دونم چه جوری می شه این برنامه رو نوشت
    فقط یه هفته وقت دارم و دوباره باید برگردم
    استادمون هیچی نگفته وهیچ پیش زمینه ای در مورد اینکه چه جوری باید این برنامه رو نوشت ندارم
    لطفا هر کی هر چی می دونه راهنماییم کنم
    ممنون
    این ایمیل منه ،badbadake_rangi@yahoo.com
    لطفا زودتررررررررررررررررررررر ررر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    منظورت فقط یه ساعت ساده هست یعنی مثلا با اعداد و این چیزا پیاده سازی بشه یا حالت گرافیکی داشته باشه؟ من یه چیز تو این مایه ها با C++‎ نوشتم البته با تغیرات اعداد که گفتم. فقط اگه C++‎ بلدی قسمت هایی رو که مشکل داری دقیق تر بگو تا توضیح بدم.
    برنامه من مشکل داره اونم اینه که مرتب محدوه ای که ساعت در آن نوشته می شه پاک می شه و زمان نوشته می شه به همین علت صفحه برنامه به صورت چشمک زن میاد
    در صورتی که ساعت به صورت یه خط ساده در خروجی چاپ میشه در انتهای دستور خروجی از "r\" قرار بده تا فقط اون خط پاک بشه.

  4. #4
    کاربر جدید آواتار fkaz_fkaz
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    earth
    پست
    22

    برنامه ساعت دیجیتال در c

    من برنامه ای رو که میخواهید نوشتم این که گفتید صفحه جشمک میزنه و صفر چاپ میکنه واسه ی اینه که توی اور حلقه ی فور آخرb\ رو تا11 تعریف نکردین یا توی printf اول سه تا جای خالی نگذاشتین
    در هر صورت اینم برنامه فقط یادتون نره تو printf اول بعد از آخرینd%سه تا جای خالی بذارین

    #include <stdio.h>
    #include <windows.h>
    void main()
    {
    int hour=0,min=0,second=0,i;
    for( ; ; )
    {
    printf("%d:%d:%d ",hour,min,second);
    second++;
    if(second==60)
    {
    second=0;
    min++;
    }
    if(min==60)
    {
    min=0;
    second++;
    }
    if(hour==24);
    hour=0;
    Sleep(1000);
    for(i=0;i<11;++i)
    printf("\b");
    }}

  5. #5
    استادمون هیچ توضیحی نداده که منظورش از ساعت دیجیتال چی بوده
    j قسمت اصلی برنامه ای که نوشته ام اینه البته هنوز کار داره واسه امتحان کردن نوشته ام. تو حلقه گذاشته ام اون مشکل رو پیدا کردم.
    در ضمن برنامه باید امکان تنظیم ساعت رو داشته باشه که البته کاری نداره این قسمت اگه با خود توابع ساعت تو سی کا رکنیم و لی این مدلی که شما نوشته این هم فکر می کنم بشه گیج شدم نمی دونم منظور استاد چی بوده
    کد رو بنید و نظرتون و بگین:


    char timebuf[9];
    char ch;
    for(;;){
    _strtime(timebuf);
    setcolor(15);
    settextstyle(0,0,5);
    setcolor(BLUE);
    _strtime(timebuf);
    clearviewport();
    rectangle(170,140,500,320);
    outtextxy(180,200,timeb


    ما باید از توابع گرافیکی استفاده کنیم . ولی منظور از ساعت دیجیتال شکل گرافیکی خاص نیست در یک خط ولی
    با استفاده از توابع گرافیکی.
    یه مشکلی هم هست اینکه توابع نوشتن تو گرافیکی ورودیشون رشته است.وباید ما تبدیل کنیم کار کردن ساعت به صورت کاملا درست اشکالی ایجاد نمیکنه؟.
    بابا من وقت کمی دارم یکی کمک کنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    برنامه ای که من نوشتم با C++‎ هست و یه برنامه خیلی ساده هست و رنگ و گرافیک و این چیزا هم استفاده نشده. چون من با visual C++‎ و در ویژوال هم توابع setcolor و یا هدر graphics.h اصلا وجود نداره البته ممکنه جایگزین هایی داشته باشه که من بلد نیستم. برای پیاده سازی هم از توابع time خود C++‎ استفاده نکردم. تقریبا مثل چیزی هست که جناب fkaz_fkaz گذاشتن و با کلاس هم نوشته شده. در ورودی هم مقدار ساعت و تاریخ رو ازت میگیره و شروع به نمایش میکنه. البته اگه با c برنامه رو میخوای که برنامه من به دردت نمیخوره چون اگه کامپایلر C++‎ نداشته باشی نمیتونی اجراش هم بکنی. ولی اگه خواستی بگو بزارم.

  7. #7

    ساعت دیجیتالی

    سلام اینم یه ساعت دیجیتالی .. حالشو ببر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: ساعت دیجیتالی

    سلام
    داداش خیلی خیلی مرسی

  9. #9

    نقل قول: برنامه ساعت دیجیتال در c

    نقل قول نوشته شده توسط fkaz_fkaz مشاهده تاپیک
    من برنامه ای رو که میخواهید نوشتم این که گفتید صفحه جشمک میزنه و صفر چاپ میکنه واسه ی اینه که توی اور حلقه ی فور آخرb\ رو تا11 تعریف نکردین یا توی printf اول سه تا جای خالی نگذاشتین
    در هر صورت اینم برنامه فقط یادتون نره تو printf اول بعد از آخرینd%سه تا جای خالی بذارین

    #include <stdio.h>
    #include <windows.h>
    void main()
    {
    int hour=0,min=0,second=0,i;
    for( ; ; )
    {
    printf("%d:%d:%d ",hour,min,second);
    second++;
    if(second==60)
    {
    second=0;
    min++;
    }
    if(min==60)
    {
    min=0;
    second++;
    }
    if(hour==24);
    hour=0;
    Sleep(1000);
    for(i=0;i<11;++i)
    printf("\b");
    }}
    دوست عزیز سلام میتونی برای من برنامه ساعت دیجیتال رو با AVR و برنامه نویسی C برام بفرستی . خیلی برام مهمه. ممنونت میشم و امیدوارم همیشه موفق باشی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: برنامه ساعت دیجیتال در c

    نقل قول نوشته شده توسط baran elec مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام میتونی برای من برنامه ساعت دیجیتال رو با AVR و برنامه نویسی C برام بفرستی . خیلی برام مهمه. ممنونت میشم و امیدوارم همیشه موفق باشی
    از تاپیکای خیلی قدیمی سایت ...
    ای کاش تاپیک جدید می زدید ....

    تو AVR یه مشکلی کوچیکی هست که منم با این الگوریتم داشتم
    انجام این دستورات هر کدوم یه زمانی میبره که در CPU چند گیگاهرتزی کامیپوتر قابل صرف نظره ...
    ولی تو میکرو که پردازنده زیر 8 مگاهرتزه زمان انجام این دستورات خودش باعث خطای قابل توجهی میشه ...
    فک کنم باید یه جوری زمان اجرای دستورات رو اندازه بگیریم و از 1000 کم کنیم و در Sleep (در AVR دستور delay) بزاریم ....

  11. #11

    نقل قول: برنامه ساعت دیجیتال در با ميكرو كنترلرc

    برنامه ساعت ديجيتال باميكرو كنترلر با زبان c
    وهمچنين برنامه نوشتن helloدر ٧ تا سون سگمنت كه از چپ وارد بشه و از راست خارج بشه
    وبرنامه خانه هوشمند با ٤ تا سنسور مثلا دما رطوبت co2 ودود كه اگر دما از فلان مقدار بيشتر باشه كولر روشن بشه يا رطوبت به فلان برسه پنجره باز بشه و.....
    آخرین ویرایش به وسیله Miremadi : شنبه 17 خرداد 1393 در 03:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •