نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اتصال به دیتابیس اکسس 2007

  1. #1

    اتصال به دیتابیس اکسس 2007

    سلام
    همان طور که می دونید اکسس 2007 تغیراتی نسبت به نسخه قبلی خود دارد به طوری که حتی پسوند آن نیز به accdb تغییر کرده است من نمی تونم به این فایل با پسوند جدید وصل بشم
    چطوری می تونم با C#‎ به اکسس 2007 وصل شم؟

  2. #2
    کسی جوابی برای من نداره ؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0  ;Data Source=mytable.mdb");
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    OleDbDataReader dr;
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM mytable WHERE id =" + id;
    con.Open();
    dr = cmd.ExecuteReader();

    یک نمونه کد!

  4. #4
    دوست عزیز برای Connect شدن به بانک Access 2007 فرقی با اکسس 2000 یا 2003 نداره. به پسوندش توجه نکنید. مثل اکسس 2000 کار کنید.

  5. #5
    من با ویزارت کانکت می کنم ولی نمی تونه کانکت کنه شما که میگید فرق نمی کنه امتحان کردید چون فکر کنم کار نمی کنه ها!

  6. #6
    توی http://www.connectionstrings.com/?carrier=access2007 اینجوری نوشته:
    ACE OLEDB 12.0
    Standard security

    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\myFolder\myAccess2007file.accdb;Persist Security Info=False;

    With database passwordThis is the connection string to use when you have an Access 2007 database protected with a password using the "Set Database Password" function in Access.
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\myFolder\myAccess2007file.accdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;

  7. #7

    نقل قول: اتصال به دیتابیس اکسس 2007



    مشکل این کجاجست که excutenonquery خطا میده؟
    string


    PicUrl = @"~/Upload/" + FileUpload1.FileName;

    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath(PicUrl));



    string connectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|database1.mdb";



    OleDbConnection conObj = newOleDbConnection(connectionString);



    string commandObj = "INSERT INTO picture(pic)value('@pic')";



    OleDbCommand cmdObj = newOleDbCommand(commandObj, conObj);

    cmdObj.Parameters.AddWithValue(

    "@pic", PicUrl);

    conObj.Open();

    cmdObj.ExecuteNonQuery();

    conObj.Close();

    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دیباگ کردن دلفی 2007
    نوشته شده توسط hosseinmehr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1387, 08:58 صبح
  2. چطور میشه اینتر فیس آفیس 2007 رو درست کرد
    نوشته شده توسط mpg_of_shb در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 14:00 عصر
  3. مشکل در ارتباط اکسس2007 به SQL
    نوشته شده توسط emad_ban در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 09:04 صبح
  4. نرم افزارهای چند لایه در دلفی 2007
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 20:06 عصر
  5. گزارش گیری در دلفی 2007
    نوشته شده توسط qazwsx در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1386, 21:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •