نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: کدهای ویژوال بیسیک در اکسس

  1. #1

    کدهای ویژوال بیسیک در اکسس

    سلام
    کسی هست که در مورد کدهای ویژوال بیسیک در اکسس من رو راهنمایی کنه
    این کدها رو برای پروژه لازم دارم خواهش میکنم کمکم کنید لطفا
    لطفا اگر کسی میتونه یه کم سریعتر فوریه
    با تشکر

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط sarakhanom مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی هست که در مورد کدهای ویژوال بیسیک در اکسس من رو راهنمایی کنه
    این کدها رو برای پروژه لازم دارم خواهش میکنم کمکم کنید لطفا
    لطفا اگر کسی میتونه یه کم سریعتر فوریه
    با تشکر
    دقیقتر بگید که چه کاری میخواین انجام بدید و چه کدی میخواین؟
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    با سلام
    من باید یه بانک اطلاعاتی اکسس در مورد فاکتور خرید و فروش تهیه کنم و در آن از کدهای ویژوال استفاده کنم لطفا من را راهنمایی کنید
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250
    سلام
    من یه پروژه رو دارم اگه می خوای برات آپلود کنم

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط sarakhanom مشاهده تاپیک
    با سلام
    من باید یه بانک اطلاعاتی اکسس در مورد فاکتور خرید و فروش تهیه کنم و در آن از کدهای ویژوال استفاده کنم لطفا من را راهنمایی کنید
    با تشکر
    شما باید جدول ورود کالا،فروش کالا،مشتریان،انبار،بدهی،ا مانت رو داشته باشی با فیلدهای مختلف و برنامت رو بسازی. حداقل چندین روز وقتت رو می گیره. حالا بازم منظورت از کد چیه؟

  6. #6
    با سلام
    آقایا خانم seyedmoosavi اگر لطف کنید پروژه را برای من با فرمت زیپ بزارید
    آقایا خانم obalitjoOon اگر لطف کنید کدهای مربوطه را برام بزارید
    با تشکر

  7. #7
    آخه خیلی کد هستش. کد که نمیشه گفت یه برنامست. حداقل من 1 ماه روش کار کردم. ولی بازم نگفتی منظورت از کد چیه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250
    نقل قول نوشته شده توسط sarakhanom مشاهده تاپیک
    با سلام
    آقایا خانم seyedmoosavi اگر لطف کنید پروژه را برای من با فرمت زیپ بزارید
    آقایا خانم obalitjoOon اگر لطف کنید کدهای مربوطه را برام بزارید
    با تشکر
    سلام
    اولا : من پسرم ؛ نه دختر
    دوما : من دوتا فایل آپلود کردم یکیش یه فایل PDF هستش که توضیح داده چه جور کار کنید با دیتا بیس ؛ اون یکیش هم یه پروژه هست که من خودم ساختم
    سوما : آی دی من Sina_69_2000 هست که اگه مشکلی داشتین و خواستید می تونید بپرسید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    با سلام
    آقای موسوی ممنون از فایل pdf ولی در مورد پروژه فقط یه جدول بیشتر نداشت
    من حداقل باید با 3 جدول پروژه ام را تکمیل کنم
    کاربر محترم obalitjoon من به عنوان نمونه یه ماکرو یا برنامه ای میخوام که اگر میزان موجودی کالایی در انبار از حد معینی کمتر بود پیامی برای سفارش مجدد ارسال شود
    با تشکر

  10. #10
    اگر فیلد تعداد موجودی رو تویه بانک Tedad اسمش رو بزاریم و با ADO کار کنیم کد زیر حاصل میشه:
    If Adodc1.Recordset.Fields("Tedad") <= 0 Then
    MsgBox "تعداد موجودی این کالا در انبار برابر 0 میباشد. جهت سفارش مجدد کالا اقدام نمایید.
    End If

  11. #11

    برنامه فروش کالا - انبار

    اینم یه نمونه کد که الان تموم شد. واست میزارم که آشنا بشی با کدها. از اینجا به بعدش رو دیگه خودت باید سعی کنی یاد بگیری. خیلی سادست فقط یکم دقت میخواد که می دونم از پسش برمیای!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    سلام
    کاربر محترم obalitjoon با تشکر از راهنمایی شما ولی
    من ADO را از کدام قسمت اکسس باید پیدا کنم و این برنامه رو کجا قرار بدم تا اجرا شود؟
    من باید این برنامه رو تو یه ماژول قرار بدم؟یه کم بیشتر منو راهنمایی کنید
    و اگر میتوانید فایلها رو با فرمت زیپ ضمیمه کنید و اگر نه برام نرم افزار winrar رو بزارید تا دانلود کنم
    ممنون از لطف شما

  13. #13
    والا برنامه WinRAR رو که بیرون هست می تونی تهیه کنی ولی برای ADO باید بگم که ADO یه تکنولوژی پایگاه داده هستش.Activix Data Object "اگه درست گفته باشم"
    شما برای اینکه شی ADO رو داشته باشی کافیه که یه Ctril+T بزنی و از لیست Component ها گزینه Microsoft ADO Data Control 6.0 (LOEDB) رو انتخاب کنی. و شی رو از ToolBox به روی فرم بیاری البته طریقه اتصال به بانک رو تویه Form_Load برنامه نوشتم. شما برنامه رو یه بار دیگه کدش رو بخون.

  14. #14
    با سلام
    کاربر محترمobalitjoon ممنون از راهنماییتون من فایلهای ضمیمه رو saveکردم ولی باز نمیکنه؟
    فایلهای با پسوند rar را چطور باز کنم؟
    حالا اگر یه برنامه ای بخوام که اگر کالایی فروخته شد از موجودی من کم کنه و اگر کالایی خریداری شد به موجودی اضافه کنه باید چکار کنم؟

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط sarakhanom مشاهده تاپیک
    با سلام
    کاربر محترمobalitjoon ممنون از راهنماییتون من فایلهای ضمیمه رو saveکردم ولی باز نمیکنه؟
    فایلهای با پسوند rar را چطور باز کنم؟
    حالا اگر یه برنامه ای بخوام که اگر کالایی فروخته شد از موجودی من کم کنه و اگر کالایی خریداری شد به موجودی اضافه کنه باید چکار کنم؟
    عرض کردم خدمتتون نرم افزار WinRAR تویه بازار هست و شما می تونی اون رو تهیه کنید. به نظر من Assistant 2008 رو بگیرید بهتر هستش.
    درضمن جهت اضافه کردن یا کم کردن موجودی انبار تویه برنامه توضیح داده شده.

  16. #16
    سلام
    من winrar را نصب کردم ولی باز هم باز نمیشه!
    خواهش میکنم من را راهنمایی کنید

  17. #17
    رویه برنامه زیپ شده که از اینجا دانلودش کردید راست کلیک کنید بعد گزینه:
    {Extract To {Program Name کلیک کنید. منظورم از program Name اسم برنامست که اینجا Anbar Software.rar هستش.
    شما با WinRAR تا حالا کار نکردین؟؟

  18. #18
    سلام
    من پروژه ام را با اکسس درست کردم حالا این برنامه هایی رو که گفتم میخوام تو ماژول و یا ماکرو در اکسس بزارم خواهش میکنم کمکم کنید

  19. #19
    با سلام
    کسی نیست که به من کمک کنه
    خواهش میکنم من را راهنمایی کنید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348

    Smile

    نمیدونم مشکلتون با Unzip کردن برنامه حل شد یا نه .

    جناب obalitjoOon اشون ظاهرا برنامه Winrar رو ندارن !

    شما می تونستی این فایل رو بصورت ZIP آپ کنید تا کار این بنده خدا هم زودتر به نتیجه برسه !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348

    Smile

    نمیدونم مشکلتون با Unzip کردن برنامه حل شد یا نه .

    دانلود نسخه ی Zip شده

    جناب obalitjoOon ایشون ظاهرا برنامه Winrar رو ندارن !

    شما می تونستی این فایل رو بصورت ZIP آپ کنید تا کار این بنده خدا هم زودتر به نتیجه برسه !

  22. #22
    با سلام
    مشکل من حل شد ولی فایلهای داخل پوشه باز نمیشن از من میخواد که یه برنامه رو برای باز کردن آنها انتخاب کنم نمیدونم چکار کنم؟
    خواهش میکنم این چند تا برنامه رو برای من بزارید و برنامه ها باید طوری باشه که من بتونم در ماژول اکسس قرار بدم
    لطفا کمکم کنید پروژه من ناقص مونده

  23. #23
    راستش منظورتون رو از ماژول اکسس نفهمیدم چون من با فرمهای اکسس زیاد کار نکردم فقط در حد آشنایی. یعنی شما از ازتباط اکسس و ویژوال بیسیک منصرف شدین و می خواین با فرم اکسس این کار رو بکنید؟
    در ضمن می تونید از لینکی که جناب DoctorJay آپ کردن برنامه ی باز کردن فایل ها رو دانلود کنید.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348
    این فایل فقط بجای اینکه Rar باشه دارای پسوند Zip که بدون برنامه هم قابل دسترسیست ...

  25. #25
    سلام
    من جداول و فرمها و تقاضا ها رو با اکسس درست کردم حالا زیر برنامه با کدهای vba در اکسس میخوام بنویسم و اون رو به رویدادی در یک فرم ارتباط بدهم مثلا یه برنامه که باقیمانده موجودی رو با تعداد کل خریداری شده جمع کنه و در موجودی جدول قرار بده
    و یه زیر برنامه که به کلید جستجو ارتباط بدم
    دیگه وقتی ندارم لطفا هر کس میتونه من رو راهنمایی کنه
    خواهش میکنم

  26. #26
    سلام
    چرا هیچ کس اینجا به من کمک نمیکنه
    خواهش میکنم به من کمک کنید

  27. #27
    نقل قول نوشته شده توسط sarakhanom مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا هیچ کس اینجا به من کمک نمیکنه
    خواهش میکنم به من کمک کنید
    راستش رو بخوای من VBA بلد نیستم. هر کاری از دستم برومد برات کردم.
    راستی برنامه رو تونستی دانلود کنی؟

  28. #28
    سلام
    کاربر محترم obalitJoOon از اینکه من رو تحمل کردی ممنون شاید من نتونستم منظورم رو برسونم حالا اگه لطف کنی یه نفر یا تاپیکی رو معرفی کنی که به VBA آشنایی داشته باشه ممنون میشم
    با تشکر از لطف شما

  29. #29
    خواهش می کنم ولی من سعی رو می کنم ببینم می تونم یه مطلب راجب VBA پیدا کنم تا هم خودم یه چیزی یاد بگیرم هم شما مشکلتون حل بشه.

  30. #30
    سلام
    اگر موفق شدید من یه زیر برنامه میخوام که بتونه از توی یه کویری تعداد کل فروخته شده و از توی یک کویری دیگه تعدا کل خریده شده رو از هم کم کنه و موجودی کلی به دست بیاد
    با تشکر از همکاری شما

  31. #31
    با سلام
    مثل اینکه شما رفتید و دیگه پشت سرتون رو هم نگاه نکردید
    بابا اصلا یه برنامه ای بدهید که از یه جدول تعداد رو بگیره و به جدول دیگه در فیلد موجودی اضافه یا کم کنه به خدا من اکسس رو واردم ولی چه کنم که برنامه نویسی زیاد بلد نیستم خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید.
    با تشکر از دوستانی که به داد من میرسند

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    نقل قول نوشته شده توسط sarakhanom مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر موفق شدید من یه زیر برنامه میخوام که بتونه از توی یه کویری تعداد کل فروخته شده و از توی یک کویری دیگه تعدا کل خریده شده رو از هم کم کنه و موجودی کلی به دست بیاد
    با تشکر از همکاری شما
    شما میتونین از استور پروسیجرهای اکسس کمک بگیرید و با توجه به اینکه گفتین اکسس هم بلدین باید کارراحتی در پیش رو داشته باشین
    موفق باشین

  33. #33
    سلام
    این قسمتی رو که می گویید پروسیجرهای اکسس در کجاست؟ من با این قسمت کار نکردم میشه بیشتر راهنمایی کنید. این فایل رو ببینید شاید بتونید به من کمک کنید.فایلی به نام پروژه
    https://barnamenevis.org/showth...t=89867&page=3

  34. #34

    نقل قول: کدهای ویژوال بیسیک در اکسس

    g.,m,dmdmfb

  35. #35

    نقل قول: کدهای ویژوال بیسیک در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط majjjj مشاهده تاپیک
    شما میتونین از استور پروسیجرهای اکسس کمک بگیرید و با توجه به اینکه گفتین اکسس هم بلدین باید کارراحتی در پیش رو داشته باشین
    موفق باشین
    boro baba hal dari

  36. #36

    نقل قول: کدهای ویژوال بیسیک در اکسس

    سلام من درمورد اکسس سوال دارم
    فایل هام رو ساختم
    می خوام بینشون رابطه برقرار بشه
    مثلا گزینه نکست و کنسل و . ..داشته باشه و بتونم به صفحات قبل و بعد برم.
    و چطور می تونم فایل هام رو از اکسس خارج کنم که حال وهوای جدید بگیرن
    خروجی می شه گرفت یا نه؟
    جستجو داخل صفحات خروجی گرفته شده از اکسس چطور میشه؟
    hh313zz@gmail.com
    اگه میشه به جیمیلم جواب بدید.تشکر فراوان

  37. #37

    نقل قول: کدهای ویژوال بیسیک در اکسس

    سلام
    rayanak عزيز
    به سايت خوش اومدين
    لطفا به تاريخ تاپيك كه مال 5 سال پيش هست توجه كنيد و قوانين فعاليت در سايت رو هم مطالعه بفرماييد
    ضمنا اگر سؤالي داريد يك تاپيك جديد ايجاد كنيد و در هر تاپيك فقط يك سؤال بپرسيد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  38. #38

    نقل قول: کدهای ویژوال بیسیک در اکسس

    با سلام خدمت شما دوست عزیز وگرامی
    ببینید من میخوام گزارش انتخابی رو از فلان مشتری از تاریخ فلان تا تاریخ فلان را به دست بیاورم طبق فایلی که فرستادم کدهای زیادی رو امتحان کردم ولی نشد ممنون میشم اگه کمکم کنید

  39. #39

    نقل قول: کدهای ویژوال بیسیک در اکسس

    سلام دوستان اگه ممکن هستش میخواستم راهنمایی کنید . توی این برنامه ای عکسشو گذاشتم 3 تا تیبل دارم که قابلیت اکسپورت این تیبل ها به اکسل فراهم شده و همونجور که میبینید با انتخاب نام تیبل و زدن باتن مربوطه اطلاعات این تبیل با نام دلخواه و مسیر دلخواه بدون کم و کسر به فایل اکسل منتقل میشه و همه چیز درسته. حالا من قطعه کدی میخوام که بتونم یک فایل اکسل که فرمتش دقیقا با فرمت تیبل اکسس من هستش رو ایمپورت کنم و تیبل من آپدیت بشه. همینطور چک بشه که آیتم تکراری وارد نشه و قابلیت انتخاب فایل اکسل رو هم داشته باشم. کسی میتونه کمکی بهم بکنه ممنون میشم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •