نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کسی با crystal report در install shield کار کرده؟

  1. #1

    کسی با crystal report در install shield کار کرده؟

    کسی با crystal report در install shield کار کرده؟ آیا مشکلی نداشتین؟من وقتی object شو اضافه می کنم error میده.

  2. #2
    سلام؛
    از Merge Module استفاده کن .
    از Site خود Crystal می تونی بگیری !!!
    توضیح بیشتر بدی شاید بیشتر کمک کردیم .
    خواستن ، توانتستن است !!!

  3. #3
    من می خوام با Install shield فایل setup بسازم که خودش crystal report رو نصب کنه.merge module چیه؟ چطور و کجا باید ازش استفاده کنم؟میشه بیشتر توضیح بدید؟ممنون
    نقل قول نوشته شده توسط amin_alexi مشاهده تاپیک
    سلام؛
    از Merge Module استفاده کن .
    از Site خود Crystal می تونی بگیری !!!
    توضیح بیشتر بدی شاید بیشتر کمک کردیم .

  4. #4
    می تونید یک پروژه نصب به Solution تون اضافه کنید و سپس روی آن راست کلیک کنید Properties رو انتخاب کنید و دکمه Prerequisite رو بزنید. از لیست تیک Crystal Report for .Net Framwork را بزنید. پروژه رو Build کنید تا فایل نصب Crystal Report را در شاخه Setup ایجاد کنه.
    حالا می تونید این فایل رو در Install Shield اجرا کنید تا نصب شود.

  5. #5
    Merge Module ها به همراه اکثر ابزارها برنامه نویسی ارایه میشن . که شامل یک سری فایل DLL , OCX, ...
    اینها همون فایلهایی هستند که گزارش برای اجرا به اونها احتیاج داره ... این فایها شامل یک سری DLL که برای وصل شدن به DataBase ، برای نمایش چارت و نمودار و ....استفاده می شه
    http://support.businessobjects.com/d...ds/runtime.asp
    تو این سایت می تونی Version رو انتخاب کنی و .....
    با Wise installation 5 اگه به جای Install shield کار کنی بهتره (به نظر من)
    یک بخش داره که می تونی Merge Module ها رو ADD کنی !!!
    خواستن ، توانتستن است !!!

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    می تونید یک پروژه نصب به Solution تون اضافه کنید و سپس روی آن راست کلیک کنید Properties رو انتخاب کنید و دکمه Prerequisite رو بزنید. از لیست تیک Crystal Report for .Net Framwork را بزنید. پروژه رو Build کنید تا فایل نصب Crystal Report را در شاخه Setup ایجاد کنه.
    حالا می تونید این فایل رو در Install Shield اجرا کنید تا نصب شود.
    ببخشید میشه در مورد این مطلبی که گفتین بیشتر توضیح بدین

  7. #7
    کجا از این فایل استفاده کنیم که install shield به صورت خودکار همراه نصب برنامه این فایل رو هم نصب کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. Install Shield
    نوشته شده توسط boof1363 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 20:58 عصر
  2. مشکل در multi user کردن crystal report در install shield
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 فروردین 1386, 12:54 عصر
  3. اشکال در Install Shield
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 14:59 عصر
  4. install shield مساله مرگ و زتدگی!
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1383, 15:24 عصر
  5. ساختن Install Shield
    نوشته شده توسط hadian در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1382, 08:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •