نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساختن آرایه ای از Label ها

  1. #1

    Tick ساختن آرایه ای از Label ها

    سلام
    من می خواستم آرایه ای LAbel ها بسازم رو روی فرم قرار بدم
    که هر کدوم رو مکان مورد نظر قرار بگیرن یک چیزی شبیه کد زیر
    (که همش خطا میده)
    باید چکار کنم


    Label[,] labels = new Label[5, 5];
    Point MyLocation;
    int x = 480 / 4, y = 480 / 4;
    for (int i = 1; i <= 5; i++)
    for (int j = 1; j <= 5; j++)
    {
    MyLocation.X = x * (j - 1);
    MyLocation.Y = y * (i - 1);
    labels[i, j].Location = MyLocation;
    labels[i, j].Height = labels[i,j].Width=x;
    }



    ممنون

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط mahdi bg مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خواستم آرایه ای LAbel ها بسازم رو روی فرم قرار بدم
    که هر کدوم رو مکان مورد نظر قرار بگیرن یک چیزی شبیه کد زیر
    (که همش خطا میده)
    باید چکار کنم


    Label[,] labels = new Label[5, 5];
    Point MyLocation;
    int x = 480 / 4, y = 480 / 4;
    for (int i = 1; i <= 5; i++)
    for (int j = 1; j <= 5; j++)
    {
    MyLocation.X = x * (j - 1);
    MyLocation.Y = y * (i - 1);
    labels[i, j].Location = MyLocation;
    labels[i, j].Height = labels[i,j].Width=x;
    }
    ممنون
    تو این کد شما هیچ جا اون کنترلها رو instantiate یا نمونه سازی (new) نکردید. اون کلمه new که قرمز شده فقط جهت نمونه سازی خود آرایه است و نه کنترلها:
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...ithArrays.aspx
    In C#‎ arrays are objects. That means declaring an array doesn't create an array. After declaring an array, you need to instantiate an array by using the "new" operator.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    بهتره بود یک جستجو در سایت می کردید.
    لینک زیر را ببینید.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=67917

  4. #4
    سلام
    خیلی ممنون از راهنمایی دوستان عزیز
    فقط یک سوال دیگه می مونه
    چطوری باید Label های رو که ساختم ازبین ببرم(hide کردن نه) destroy کنم
    طوری که به طور کامل ازبین برن
    ممنون

  5. #5
    باید همان طور که آنها را در Controls فرمتون Add میکنید ، حالا آنرا Remove کنید.

    Controls.Remove(control);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل نمایش محتوای فیلد در یک label
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 13:46 عصر
  2. جداکردن سه رقم سه رقم عدد موجود در label
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 05:34 صبح
  3. رنگی کردن قسمتی از Label
    نوشته شده توسط sokote_bi_payan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 11:23 صبح
  4. فوری:نمایش یک Label از DataGrid در یک Label خارج آن
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 13:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •