نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: امکان اتصال دوتا جدول از دوتا دیتابیس مختلف

  1. #1

    Tick امکان اتصال دوتا جدول از دوتا دیتابیس مختلف

    آیا میشه دوتا جدول که هر کدوم روی یه دیتابیس هست به هم متصل کرد و از نتایج استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    نقل قول نوشته شده توسط rmb_ali مشاهده تاپیک
    آیا میشه دوتا جدول که هر کدوم روی یه دیتابیس هست به هم متصل کرد و از نتایج استفاده کرد؟
    با سلام
    بله، کافیه نام جدول‌ها رو کامل بدین

    SELECT T1.name, T2.text
    FROM DB1.dbo.Table1 T1
    JOIN DB2.dbo.Table2 T2 ON T2.id = T1.id

    به همین راحتى

    صبا صبوحى

  3. #3
    ممنون
    آیا میشه اینکارو با یه سرور دیگه هم انجام داد یعنی یکی از دیتابیس ها روی یه سرور دیگه باشه؟

  4. #4
    کاربر جدید آواتار rahgozare_abi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    سبز سبز
    پست
    9

    Wink آره

    سلام دوست خوبم

    این کار رو راحت میشه انجام داد. شرطش اینه که نام ورمز عبور و نام سرور ها رو داشته باشی اون موقع می تونی از فرمت زیر استفاده کنی

    SELECT *FROM OPENDATASOURCE( 'SQLOLEDB', 'Data Source=ServerName;User ID=MyUID;Password=MyPass' ).Northwind.dbo.Categories

  5. #5
    ممنون از راهنماییتان

  6. #6

    joinکردن دو جدول مشابه از دو دیتابیس مشابه

    با سلام
    در یک دیتا بیس دو بار data entry صورت گرفته و ما باید این دو جدول مشابه رو از دو دیتابیس مشابه با هم join کنیم .و در ضمن این جدول در سه فیلد کلید است ,و در دو جدول کلید های مشابه وجود دارد وباید در حین join شدن به عدم تکراری بودن آنها توجه کرد لطفا راهکاری برای حل این مشکل به من نشون بدید .ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •