نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییرات بانک موجود در سرور از طریق یک application

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    تغییرات بانک موجود در سرور از طریق یک application

    سلام دوستان عزیز
    دوستان اگر سورسی راجع به مطلب زیر دارند لطفا دریغ نفرمایند:
    حتما نرم افزارهایی را دیده اید بعد از نصب از شما می خواهند نرم افزار را از طریق اینترنت آپ دیت کنید.من هم همچین چیزی می خواهم ولی نه به این شکل بلکه به این صورت میخواهم که بتوانم بانکم را که در سرور وجود دارد را از طریق یک نرم افزار و یک دکمه update یا deleteکنم.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    بانکم را که در سرور وجود دارد
    اگه بانک یعنی SQL Server، که فقط کافیه connection stringتون رو به سمت سرور تغییر بدید.

تاپیک های مشابه

  1. تغییرات بانک موجود در سرور از طریق یک application
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 20:38 عصر
  2. تغییرات بانک موجود در سرور از طریق یک application
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 دی 1386, 12:24 عصر
  3. Windows application یا Web application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 15:11 عصر
  4. مقایسه برنامه های Web Application,Windows Application
    نوشته شده توسط omid543 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 14:06 عصر
  5. چگونه تغییر application بدم
    نوشته شده توسط saeedkhan در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 10:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •