نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: برنامه اتوماسیون اداری

  1. #1

    برنامه اتوماسیون اداری

    با سلام خدمت دوستان
    میخواستم بدونم برنامه های اتوماسیون اداری رو بیشتر به چه زبانی و با چه دیتابیس پیاده سازی می کنند ؟
    و این برنامه های بیشتر به صورت web form هستند یا win form ؟
    با تشکر : سارا رستگار


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    من با vb.net و sql این کارو کردم.بستگی به خودتون داره که چی بلدین.
    winform و webform؟ هر دو بهتره بستگی به نیاز مشتری اگر شما چند لایه برنامه نویسی کنی اون وقت میتونی سیستمی داشته باشی که هم تحت وب کار کنه هم تحت win هم هر دو.من این کار رو انجام دادم حالا اگه مشتری win بخواد win میدم web بخواد نسخه وب رو میدم در عرض نیم ساعت هم میشه سیستم وب رو به win و برعکس تبدیل کرد

  3. #3

    #

    با سلام

    میبخشید من تازه کارم میشود در مورد اینکه میگوئید چند لایه توضیح دهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    نقل قول نوشته شده توسط mehdiDER_5 مشاهده تاپیک
    میبخشید من تازه کارم میشود در مورد اینکه میگوئید چند لایه توضیح دهید
    ببین شما یه سری table داری توی بانک که اطلاعات رو برات ذخیره می کنه.یه class مینویسی واسه ارتباط با این بانک حالا این کلاس رو هم میتونی تو web form و هم میتونی تو winform استفاده کنی.این راه که من استفاده می کنم (البته به نظر خودم) full oop هست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sarnev6t
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    انتهای پارک وی (جردن جنوبی) || (ته طهرون)
    پست
    153
    به نظر من کار با sql برایه تازه کارا سخته بهتره از Access استفاده کنید.!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    میشه بگین در لایه میانی چطور کد مینویسید؟
    تا جایی که من میدونم در لایه Presentation کدهای SQL نداریم و اونها در لایه Bisines نوشته میشن
    خب حالا میشه با یک مثال ساده بگین که چطور این کار انجام میشه؟
    نیازی نیست به زبان خاصی بگین
    اگه نحوه کار رو بگین کافیه
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •