نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس اکسس در دات نت 2003

  1. #1

    Tick تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس اکسس در دات نت 2003

    نسخه پشتیبان از دیتابیس اکسس در دات نت 2003

    دوستان باور کنید سرچ کردم ولی راجع به دات نت 2003 چیزی پیدا نکردم .

    " با تشکر "

  2. #2
    شما باید با استفاده از توابع کار با فایل فایل را منتقل کنید
    مثلا
    Dim f As System.Io.File
    f.Copy(Source, Destination)


    فایل را در یک محل کپی کنید
    که مبدا محل فایلتون هست
    و مقصد محلی که میخواهید دیتابیس کپی شود

  3. #3
    دوست عزیز در مورد ریستور کردن دیتابیس از چه کدی باید استفاده کرد .

    بـا تـشـکـر

  4. #4
    دوست عزیز VisualStudio :

    به زودی سورسی رو که با همین روش نوشتم میزارم .

    -- «با تشکر» --

  5. #5
    پشتیبان

    SaveFileDialog.Title = "لطفا مسیر فایل پشتیبان را انتخاب کنید "
    SaveFileDialog.Filter = "DateBase Backup File(*.mpc)|*.mpc"
    SaveFileDialog.OverwritePrompt = True
    SaveFileDialog.RestoreDirectory = True
    SaveFileDialog.ShowHelp = False
    SaveFileDialog.ValidateNames = False


    If ((Windows.Forms.DialogResult.Cancel) = (SaveFileDialog.ShowDialog)) Then
    Msgbox_Custom("شما هیچ پشتیبانی را برای برنامه تهیه نکرده اید.آیا مایل به تهیه پشتیبانی هستید؟ ", 2, 1, "هشدار تهیه پشتیبانی ")
    If Msgbox_Custom_Result = 1 Then
    ToolStripMenuItem1_Click(sender, e)
    Else
    Return
    End If
    Else

    filen = SaveFileDialog.FileName + ".Mpc"

    filep = System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "\TelBank.mdb"

    FileCopy(filep, filen)
    End If


    بازیابی پشتیبان

    OpenFileDialog.Title = " لطفا مسیر فایل پشتیبان را انتخاب کنید؟ "
    OpenFileDialog.Filter = "DateBase Backup File(*.mpc)|*.mpc"
    'OpenFileDialog.OverwritePrompt = True
    OpenFileDialog.RestoreDirectory = True
    OpenFileDialog.ShowHelp = False
    OpenFileDialog.ValidateNames = False
    OpenFileDialog.FileName = "Mehregan-C"

    If ((Windows.Forms.DialogResult.Cancel) = (OpenFileDialog.ShowDialog)) Then
    Msgbox_Custom("شما هیچ فایلی را برای بازیابی انتخاب نکردید.آیا مایل به بازیابی نسخه پشتیبان هستید؟ ", 2, 1, "هشدار بازیابی نسخه پشتیبان ")
    If Msgbox_Custom_Result = 1 Then
    ToolStripMenuItem2_Click(sender, e)
    Else
    OpenFileDialog.Reset()
    Return
    End If
    Else
    filen = OpenFileDialog.FileName

    filep = System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "\TelBank.mdb"

    FileCopy(filen, filep)
    End If

  6. #6
    Dim f As System.Io.File
    f.Move(Source, Destination)

    برای ریستور کردن از این کد میتوانید استفاده کنید که این دوستمون هم لطف کردن کد کاملتری گزاشتند ایشون از متد FileCopy استفاده کردن

  7. #7
    بله متد Move هم خوبه قربان تو پشتیان گیری به نظر تون کدوشون بهتر
    دستوراتی از این قبیل هم هستند میتونید مثال کاملی ازشو بزارید؟

  8. #8
    ممنون از شما دوستان گرامی :

    فقط ببخشید این برنامه خیلی آماتوریه .

    : بـا تـشـکـر :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    جوابه منو نمیدین آقای VB.NET2005

  10. #10
    دوست عزیز Saman_Itc :

    بله فقط من چون می خواستم فایله بکاپم از بین نره از متد Move استفاده نکردم چون دیدم کات میکنه .
    واسه ریستور کردن این بهترین گزینست (به نظر من) :
    Dim f As System.Io.File
    f.Copy(Source, Destination)

  11. #11
    اصولا باید فایل Cut بشه تا Copy چون اصولا کاربر زمانی که 10 تا پشتیبان بگیره قاطی میکنه که کدوم آخرین بوده چون پک آپ روی یک اکسترنال دیوایس میگیرن

  12. #12
    اقای Visual Studio حرفه شما کاملا درسته :

    ولی اولا : من در اون نرم افزاری که ضمیمه کردم هر وقت پشتیبان بگیری تاریخ و ساعت اون موقع رو ذخیره میکنه ،
    دوما : من میخواستم یه بایگانی از کل اطلاعات داشته باشم .

    با تشکر از شما

  13. #13
    آقای VB.NET2005 کاملا درست می فرمائید
    موفق و سر بلند

تاپیک های مشابه

  1. اکسس 2003 و VB.NET یا VB6
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1387, 07:59 صبح
  2. برنامه ای با vb.net 2003 نوشته ام ولی...
    نوشته شده توسط hadi9623 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 23:29 عصر
  3. دیتاگرید 2003
    نوشته شده توسط mansoor_csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 07:37 صبح
  4. کمک در مورد add کردن dll در محیط vb.net 2003
    نوشته شده توسط mahdie در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 14:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •