صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 117 از 117

نام تاپیک: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

  1. #81

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_farhani مشاهده تاپیک
    آخرین نسخه رو استفاده کنید ، الان تمام سیستم های من دارن از این استفاده میکنند و مشکل ندارند

    تاریخ امروز منهای تاریخ تولد میشه سنش
    ممنون من هنوز اینو که فرمودید امتحان نکردم! یعنی بدون نیاز به تبدیل دو تا تاریخ به عدد؟ متغیرهامون از چه نوعی باشن؟ خروجی چی میشه؟ من برا اینکار اختلاف دو تا تاریخ رو بدست آوردم با استفاده از توابع این برنامه سپس او رو به روز -ماه-سال تبدیل کردم فقط نمی دونم چند سال کبیسه بین دو تا تاریخ بوده که اونا رو حساب کنم؟
    امتحان هم کردم نشد 2تا متغیر تاریخ گرفتم ارور داد دوتا textbox رو گذاشتم بازم ارور داد. میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید. واقعا نمی دونم کجا رو اشتباه میکنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله saeidfar : سه شنبه 20 اردیبهشت 1390 در 12:06 عصر

  2. #82

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    هر موقع میخام چک کنم تاریخ درست وارد شده یا نه این اشکار رو میده
    {"تاریخ وارد شده معتبر نیست"}
    تو برنامه از این دستور استفاده کردم:
     
    Farhani.PersianDate.PerDate pd1 = new Farhani.PersianDate.PerDate();
    pd1.SeparatorChar = '/';
    if ((pd1.IsValidDate(textBox2.Text)))
    {
    MessageBox.Show("تاریخ درست است ");
    }

    مبشه راهنمایی بفرمایید

  3. #83

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    سلام
    با تشکر فراوان از آقای فراهانی که زحمت کشیدند و این dll رو تهیه کردند.
    من می خواستم با دادن یک تاریخ به برنامه متوجه بشم که چند شنبه بوده است. ولی dll با تاریخ جاری سیستم کار میکنه. چطور میشه تاریخ خاصی رو به اون ارسال کرد که با اون تاریخ کار کنه.
    با تشکر

  4. #84

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    [QUOTE=mahdi_farhani;1259399]آخرین نسخه رو استفاده کنید ، الان تمام سیستم های من دارن از این استفاده میکنند و مشکل ندارند

    آخرین نسخه؟؟
    همه رو دانلود کردم ولی مشکل پا برجاست.اگه امکانش هست یه لینک به عنوان آخرین نسخه بدید تا دانلود کنم.
    مرسی

  5. #85
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    من آخرین نسخه رو گرفتم و کار هم میکنه بجز توابع مقایسه ای
    تو فایل Xml توضیحاتش رو دیدم ولی تو کلاس Cdate اصلا همچین متدهایی وجود نداره

  6. #86
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    365

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    سلام دوستان .
    من فکر کنم که این مشکل خیلی وقت پیش حل شده.
    یه نمونه کامل براتون گزاشتم. همه چیز داره . حتی DatePicker و تبدیل عدد به حروف و . . . . .
    امیدوارم خوشتون بیاد
    +سورس برنامه

    نکته : فقط در دات نت 3.5 قابل استفاده است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #87

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    دوست عزیز دستورات برای تبدیل تاریخ ها چیه؟

    با تشکر

  8. #88

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    سلام آقای فراهانی
    این د ال ال شما می تونه اختلاف ساعت را محاسبه کنه و ساعت سیستم را تنظیم کنه.

  9. #89

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط MAHDIhp_devsq مشاهده تاپیک
    سلام آقای فراهانی
    این د ال ال شما می تونه اختلاف ساعت را محاسبه کنه و ساعت سیستم را تنظیم کنه.
    با سلام
    نمي دونم اين برنامه اين كار رو انجام ميده يا نه!
    اختلاف بين دو تاريخ شمسي رو ميتونيد ابتدا به ميلادي تبديل كنيد و سپس براي بدست آوردن اختلاف از توابع تاريخ هم استفاده كنيد توابع .net براي كار با تاريخ كامل هستن
    ساعت سيستم رو كه خودتون با يه دستور ساده ميتونيد عوض كنيد نيازي به استفاده از اين برنامه نيست ديگه

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    آقا یکی بهم توضیح بده قدم به قدم.
    من رفرنس رو اضافه کردم و farhaniPersianDate.dll به فوادر bin اضافه شد و در صفحه namespace رو هم اضافه کردم.
    حالا یک لیبل دارم و میخوام تاریخ به این صورت در لیبیل نمایش داده بشه:

    امروز سه شنبه 15 فروردین 1391 ، ساعت 02:19 قبل از ظهر

    این چجوری انجام بدم کدش رو در C#‎‎ ؟؟؟

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    سلام دوست عزیز ، جوابتون رو میتونید تو پست شماره 1 قسمت DisplayFormat ببینید.

  12. #92

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    میشه یه نمونه کد قرار بدین
    که فرضا تاریخ حال حاضر سیستم رو بگیره و 18 ماه ازش کم کنه
    طبق فرموده دوستمون آقای فرهانی که تو پست دوم برای کم کردن ماه گفته بودن بنده از این دستور استفاده کردم
    ولی نشد که بشه

    Farhani.PersianDate.PerDate perDat = new Farhani.PersianDate.PerDate();
    perDat.Today.ToString();
    perDat = perDat << 18;

  13. #93

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    سلام مجدد به دوستان
    من جوابمو گرفتم البته به روش خودم واسه دوستانی که ممکنه نیاز داشته باشن

    string str, s1, s2, s3,sn,sr;

    System.Globalization.PersianCalendar _pc = new System.Globalization.PersianCalendar();

    DateTime dt = System.DateTime.Today;
    System.Globalization.CultureInfo culture = new System.Globalization.CultureInfo("ja-JP");
    dr = con.Reader("select modat from modat_duty");
    if (dr.HasRows)
    {
    dr.Read();
    string x = dr["modat"].ToString();
    int x1=Convert.ToInt32(x);
    dt = dt.AddMonths(-x1);
    dt.ToShortDateString();
    sr= dt.ToString("d", culture);
    str = sr;
    // MessageBox.Show(sr);
    s1 = str.Substring(0, 4);
    s2 = str.Substring(5, 2);
    s3 = str.Substring(8, 2);

    DateTime _userdate = new DateTime(int.Parse(s1), int.Parse(s2), int.Parse(s3));

    int PersianDay = _pc.GetDayOfMonth(_userdate);
    int PersianMonth = _pc.GetMonth(_userdate);
    int PersianYear = _pc.GetYear(_userdate);

    sn = string.Format("{0}/{1}/{2}", PersianYear, PersianMonth,PersianDay);
    }

  14. #94
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    89

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط abbas3zaar مشاهده تاپیک
    آقا یکی بهم توضیح بده قدم به قدم.
    من رفرنس رو اضافه کردم و farhaniPersianDate.dll به فوادر bin اضافه شد و در صفحه namespace رو هم اضافه کردم.
    حالا یک لیبل دارم و میخوام تاریخ به این صورت در لیبیل نمایش داده بشه:

    امروز سه شنبه 15 فروردین 1391 ، ساعت 02:19 قبل از ظهر

    این چجوری انجام بدم کدش رو در C#‎‎‎ ؟؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_farhani مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ، جوابتون رو میتونید تو پست شماره 1 قسمت DisplayFormat ببینید.

    من هم همین کارو میخوام کنم ولی نمیدونم از dll شما چه جوری استفاده کنم

  15. #95
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    12

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    با سلام!
    به چه صورت می توان یک تاریخ شمسی به یک متغیر از این کلاس انتساب داد؟
    برای مثال دستورات زیر تاریخ رابه صورت میلادی به متغیر انتساب میدهد، اما اگر بخواهیم تاریخ شمسی را به متغیر منتسب کنیم به چه صورت انجام می شود؟؟؟؟
    farhaniPersianDate.cDate perDate = new farhaniPersianDate.cDate();

    DateTime d = DateTime.Parse("2011 / 06 / 22");

    string s = perDate.getPersianDate(d);




  16. #96
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط mtzstar مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    میشه یه نمونه کد قرار بدین
    که فرضا تاریخ حال حاضر سیستم رو بگیره و 18 ماه ازش کم کنه
    طبق فرموده دوستمون آقای فرهانی که تو پست دوم برای کم کردن ماه گفته بودن بنده از این دستور استفاده کردم
    ولی نشد که بشه

    Farhani.PersianDate.PerDate perDat = new Farhani.PersianDate.PerDate();
    perDat.Today.ToString();
    perDat = perDat << 18;
    تقریباً درست نوشتید ولی احتمالا اشتباه استفاده کردی
    Farhani.PersianDate.PerDate p = new Farhani.PersianDate.PerDate();
    p=p<<18;
    string m=p.CurrentDate;

    دیگه نباید از Today استفاده کنی ، چون تاریخ روز جاری رو بهت میده

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط RAHA_AVA مشاهده تاپیک
    من هم همین کارو میخوام کنم ولی نمیدونم از dll شما چه جوری استفاده کنم

    Farhani.PersianDate.PerDate p = new Farhani.PersianDate.PerDate();
    p.DisplyFormat = "امروز;dn;dd;mm;yy";
    string d=string.Format("{0} ,ساعت {1}",p.GetPersianDate(),DateTime.Now.ToShortTimeSt ring());

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    از خاصیت CurrentDate استفاده کنید و تاریخ شمسی را انتساب بدید و بعد از آن حتماً تابع Calculte را فراخوانی کنید تا محاسبات مجدداً انجام شود
    در ضمن آخرین نسخه به پست اول اضافه شد

  19. #99

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    با تشکر از آقای فراهانی عزیز بخاطر تهیه و پشتیبانی این محصول با ارزشی که در اختیار عموم قراردادند.
    چندتا پیشنهاد داشتم خدمت آقای فراهانی:
    1- اگه امکانش باشه فقط تو پست اول لینک آخرین ورژنها برای دانلود باشه و لینک دانلود از بقیه پست ها حذف بشه.
    2- تو این چندسالی که این پست راه اندازی شده راهنمایی های زیادی انجام شده اگه امکان داشته باشه یه فایل راهنما بصورت ورد یا pdf کنار لینک دانلود قرارداده بشه بهتر کمک میکنه.
    3- یه برنامه تهیه بشه که تمامی تابع های استفاده شده در این کلاس در اون استفاده بشه تا کاربران بتونن از مثالهای اون استفاده کنن.
    باز هم از آقای فراهانی تشکر ویژه دارم.
    همیشه موفق و سربلند باشید

  20. #100

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    سلام دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه

    من یکجا بمشکل برخورد کردم یعنی نتونستم کدشو درست بنویسم اونم اینکه نمیتونم از تاریخ امروز مثلا 7 روز کم کنم اگر میشه یه راهنمایی بفرمائید بازم ممنونم

  21. #101

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    اگه امکان داره یه نمونه بذارین،چون من تو استفاده از فایل DLL مشکل دارم اضافه میکنم ولی تو قسمت using نمیشناسه.ممنون

  22. #102

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    من یکجا بمشکل برخورد کردم یعنی نتونستم کدشو درست بنویسم اونم اینکه نمیتونم از تاریخ امروز مثلا 7 روز کم کنم اگر میشه یه راهنمایی بفرمائید بازم ممنونم
    شما میتونید ابتدا تاریختون رو به 7روز عقبتر بکشید (DateTime.Now.AddDays(-7)) بعد از این کامپوننت استفاده کنید
    اگه امکان داره یه نمونه بذارین،چون من تو استفاده از فایل DLL مشکل دارم اضافه میکنم ولی تو قسمت using نمیشناسه.ممنون
    مشکل خاصی نیست. روی پروژتون راست کلیک کنید و گزینه Add Reference رو بزنید. بعد از تب Browse این DLL رو انتخاب و OK کنید
    الان میتونید از فضای نام Farhani.PersianDate استفاده کنید.
    نمونه هم که جناب فراهانی تو پست اول زحمتش رو کشیدن. (و البته سایر پستها)

  23. #103

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    من using Farhani.PersianDate; رو تو قسمت using وارد میکنم ولی نمتونم به کلاس preDate دسترسی داشته باشم،چرا؟
    آخرین ویرایش به وسیله elena : سه شنبه 28 شهریور 1391 در 19:02 عصر

  24. #104

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    کدتون رو بذارید تا ببینم چطور نوشتیدش

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    مثالهای ‍‍‍‍پست شمار 87 به نظر میاد مشکل برای باز شدن دارند دوستان دیگه به این نتیجه نرسیدند؟

  26. #106

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    بله منم مشکل دارم باز نشد،همین کد آقای فرهانی رو وارد میکنم نمیشناسه
    farhaniPersianDate.cDate perDate=new farhaniPersianDate.cDate();

  27. #107

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    یه نمونه براتون گذاشتم. اونو اجرا کنید ببینید اجرا میشه یا نه. آخرین نسخه کامپوننت هم توش هست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #108

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط hobab-theme مشاهده تاپیک
    یه نمونه براتون گذاشتم. اونو اجرا کنید ببینید اجرا میشه یا نه. آخرین نسخه کامپوننت هم توش هست.
    مشکل من حل شد،ممنون

  29. #109

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    [QUOTE=mahdi_farhani;448450]نسخه 1.1 آماده شد
    با قابلیت تبدیل تاریخ شمسی به دیگر تاریخها و همچنین بلعکس
    میلادی ، قمری ، عبری ، بودایی ، ژاپنی ، کره ای ، ...
    ( البته فکر نکنم زیاد به درد کسی بخوره )
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    با تشکر فراوان از زحماتی که کشیده اید....
    تبدیل تاریخ شمسی به میلادی رو لطفا توضیح بدهید یعنی عکس تابع زیر


    pdate.GetPersianDate(string miladi);

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار mohammad5530
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    سلام

    من با این کامپوننت مشکل دارم

    الان تاریخ رو توی C#‎ کامل نشون میده ولی یک روز جلو هست

    مثلا امروز چهار شنبه هست ولی میزنه پنجشنبه

    لطفا منو راهنمایی کنید

  31. #111
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5530 مشاهده تاپیک
    سلام
    من با این کامپوننت مشکل دارم
    الان تاریخ رو توی C#‎ کامل نشون میده ولی یک روز جلو هست
    مثلا امروز چهار شنبه هست ولی میزنه پنجشنبه
    لطفا منو راهنمایی کنید
    تاریخ سیستم درسته؟

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    با سلام و تشکر

    زمانی که با کد زیر تاریخ رو چک می کنیم و مثلا تاریخ به صورت --/--/--13 (یعنی فراموش کردیم وارد کنیم)استفاده کنیم با خطای خروج از برنامه رو به رو میشیم نه خطای چک کردن تاریخ آیا امکان درست کردن این مشکل وجود داره؟(یعنی این MessageBox.Show("تاریخ درست است "); اجرا نمیشه)


    Farhani.PersianDate.PerDate pd1 = new Farhani.PersianDate.PerDate();
    pd1.SeparatorChar = '/';
    if ((pd1.IsValidDate(textBox2.Text)))
    {
    MessageBox.Show("تاریخ درست است ");
    }





    با تشکر

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    سلام . ضمن تشکر از همه
    من دو تاریخ و ساعت همزمان با هم دارم
    میخوام اختلاف روز و ساعت دقیق هر دو تاریخ رو محاسبه کنه
    مثلا: اختلاف= 1 روز و 5 ساعت و 20 دقیقه
    لطفا بنده رو هم راهنمایی بفرمایید (ذکر یک مثال هم درvb کمک بزرگی به بنده میکنه )
    مرسی
    لازم به توضیحه که تاریخهای من شمسی هستش
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen22 : جمعه 30 فروردین 1392 در 20:10 عصر

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen22 مشاهده تاپیک
    سلام . ضمن تشکر از همه
    من دو تاریخ و ساعت همزمان با هم دارم
    میخوام اختلاف روز و ساعت دقیق هر دو تاریخ رو محاسبه کنه
    مثلا: اختلاف= 1 روز و 5 ساعت و 20 دقیقه
    لطفا بنده رو هم راهنمایی بفرمایید (ذکر یک مثال هم درvb کمک بزرگی به بنده میکنه )
    مرسی
    لازم به توضیحه که تاریخهای من شمسی هستش
    دوست عزيز يه سري به تاپيك زير بزن ان شا الله كارت ميشه

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B4%DB%8C%D8%AF

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_sh2008 مشاهده تاپیک
    دوست عزيز يه سري به تاپيك زير بزن ان شا الله كارت ميشه

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B4%DB%8C%D8%AF
    اینکه لینک همین تاپیکه !؟

    عزیزم اگه حل میشد که دوباره اشاره نمی کردم

  36. #116
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    293

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    با سلام اقای فراهانی چطور میتونم تو گریدویو فیلدی که تاریخ میلادی هستش بصورت شمسی نشون بدم

  37. #117

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید

    با سلام
    من میخواستم تعداد روز با textbox کم کنم نتونستام سورس کدی دارید براین کار...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •