نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: syntax error in form clause یعنی چه شه؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ebtekar
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    گیلان-رشت
    پست
    82

    Tick syntax error in form clause یعنی چه شه؟

    من می خوام یه دو تا فیلد رو از بانکم بخونم بعد ببینم اگه با هم مطابقت داشت بره به فرم بعدی تا اینجا درسته ولی وقتی می خواد

    sRead = sCommand.ExecuteReader();

    اجرا بشه این خطا رو میده syntax error in form clause اعصاب منو بهم ریخته راهنماییم کنید کدی رو که استفاده کردم رو به طور کامل براتون گذاشتم


    using
    System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.OleDb;
    namespace Waranty
    {
    publicpartialclasspassword : Form
    {
    int loginattempts;
    publicstring username = "";
    publicstring pasword = "";
    privateOleDbDataReader sRead;
    public password()
    {
    InitializeComponent();
    }

    privatevoid password_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // make sure that the user has input some text
    // into the textbox
    if (textBox1.Text == "")
    {
    MessageBox.Show("لطفاً نام کاربری را وارد کنید", "هشدار");
    }
    else
    {
    // set the SQL connection string
    string sConnString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + "Data Source=" + Application.StartupPath + "/backup/wbanck.mdb" + ";Persist Security Info=False";

    // create and initialize the SQL connection
    OleDbConnection sConnector =newOleDbConnection(sConnString);

    // create the SQL statement
    string sSQL = "SELECT * FROM user WHERE username = '" + textBox1.Text + "'";
    // create and initialize the SQL command
    OleDbCommand sCommand = newOleDbCommand(sSQL, sConnector);

    try
    {
    // set the wait cursor while the query is executed
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    // open SQL connection
    sConnector.Open();

    // execute the reader using the sSQL statement
    sRead = sCommand.ExecuteReader();

    while (sRead.Read())
    {
    // set the variables to their repsective values from sRead
    username = sRead.GetValue(0).ToString();
    pasword = sRead.GetValue(1).ToString();


    }
    // per microsoft, close the SQL connection when finished
    sConnector.Close();
    // set the cursor back to its default
    this.Cursor = Cursors.Default;

    // checks the returned userid to see if it is empty
    if (username == "")
    {
    MessageBox.Show("کاربری با این نام پیدا نشد");
    }
    else
    // check the returned password against what the user
    // has input into the txtPassword textbox
    if (textBox2.Text == pasword)
    {
    this.Hide();
    // show frmMain
    mainform frmmainform = newmainform();
    frmmainform.Show();
    }
    else
    {
    // if login fails, increase by 1
    loginattempts++;

    // if login fails X ammount of times, close the form. If less
    // than X, show message box denying access.
    if (loginattempts >= 3)
    {
    MessageBox.Show("سه بار شما کلمه عبور را اشتباه وارد کردید از برنامه خارج می شوید", "هشدار");
    this.Close();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("دسترسی ندارید", "هشدار");
    textBox2.Text =
    "";

    }
    }
    }

    catch (Exception exc)
    {
    MessageBox.Show(exc.Message, "Exception");
    this.Cursor = Cursors.Default;

    }
    }
    }
    }
    }

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط ebtekar مشاهده تاپیک
    string sSQL = "SELECT * FROM user WHERE username = '" + textBox1.Text + "'";
    // create and initialize the SQL command
    از کلمه کلیدی user و username استفاده کرده اید.
    یه نگاه هم به فیلد های جدول بیاندازید و اسم اون فیلد ها رو هم تغییر بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250
    سلام همونطور که دوست عزیزمون گفتند شما از کلمات کلیدی استفتده کردین بعضی از کلمه ها مثل USER , Name و... رو نمی شه استفاده کرد

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ebtekar
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    گیلان-رشت
    پست
    82
    مرسی از لطف شما مشکلم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. syntax error in from clause
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 17:57 عصر
  2. syntax error
    نوشته شده توسط solmaz_zm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 07:57 صبح
  3. چگونگی برطرف کردن Syntax error or access violation
    نوشته شده توسط لوسیمی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 15:32 عصر
  4. Syntax error in FROM clause error '80040e14'
    نوشته شده توسط zizi_zizi69 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 17:28 عصر
  5. Error Handling Syntax
    نوشته شده توسط najeeb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1383, 09:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •