نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: soap client

  1. #1

    soap client

    دوستان سلام
    من در فراخوانی یک تابع soapدر سمت clien مشکل دارم تابعی که فراخوانی میکنم باید یک رشته بر گردوونه ولی وقتی از مقدار برگشتی پرینت می گیرم یه آبجکت چاپ میشه به صورت زیر
    Object id#7
    لطفا اگه راه حلی سراغ دارید راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269
    شما لطف کن کدتو اینجا بزار تا ببینیم کی به کیه .

  3. #3

    <?php
    require_once'SOAP/Client.php';

    $wsdl=new SOAP_WSDL('http://217.218.45.222:8080/axisService?WSDL');
    $mellat=$wsdl->getProxy();

    ;$dat=date("Y-m-d H:i:s");



    $parameters=array(
    'trmID'=>2524578,
    'userID'=>'User25',
    'Pass'=>'0101200',
    'datetime'=>$dat,
    'SaleCode'=>'8545111-12-23-30-2008-01-12',
    'amount'=>1,
    'MTI'=>'0100',
    'ProccCode'=>'000000',
    'trnsID'=>0,
    'PURL'=>'http://194.225.126.80/accc/behbpardakht.php');

    print_r($parameters);
    $sendParams=array($parameters);

    $resp=$mellat->call('executeservice',$parameters);
    echo "<br>";
    echo $resp;

  4. #4
    در ضمن وقتی آبجکت رو داخل آرایه هم میریزم بازم فاده نداره
    لطفا اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی کنید
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269
    از var_dump استفاده کن ببین چی چاپ میشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123
    من با پکیج های pear کار نکردم ولی خیلی راحت و بدون هیچ دردسری از کتابخونه soap موجود در php5 استفاده کنید:
    <?php
    $s = new SoapClient('http://217.218.45.222:8080/axisService?WSDL');
    $parameters = array(
    'trmID'=>2524578,
    'userID'=>'User25',
    'Pass'=>'0101200',
    'datetime'=>date("Y-m-d H:i:s"),
    'SaleCode'=>'8545111-12-23-30-2008-01-12',
    'amount'=>1,
    'MTI'=>'0100',
    'ProccCode'=>'000000',
    'trnsID'=>0,
    'PURL'=>'http://194.225.126.80/accc/behbpardakht.php'
    );

    try {
    //send
    $result = $s->executeservice($parameters);
    echo $result;
    }catch (SoapFault $e){
    die($e->faultcode."".$e->faultstring);
    }

    ?>

  7. #7
    من از php5 استفاده میکنم
    ولی کلاس ُSoapclient رو نمیشناسه include خاصی باید اضافه کنم یا تغییری باید بدم؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل فروشگاه اینترنتی در مورد Soap
    نوشته شده توسط marzieh57 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1387, 15:20 عصر
  2. soap
    نوشته شده توسط sevigol در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 11:31 صبح
  3. xmlوsoap
    نوشته شده توسط sevigol در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 21:12 عصر
  4. نوار پیشرفت در soap
    نوشته شده توسط Mehdi_FT در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1383, 17:18 عصر
  5. SOAP?
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 اسفند 1382, 08:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •