نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش اطلاعات table در combobox

  1. #1

    نمایش اطلاعات table در combobox

    میخوام مقادیر یه ستون از جدولم در کامبوباکس نمایش داده بشه. دستورات زیر رو نوشتم ولی نمیدونم بعد از مشخص کردن datasource کامبوباکس چه کار باید انجام بدم. وقتی این کد رو اجرا می کنم به ازاء هر رکورد در کامبوباکسSystem.Data.DataRowView نمایش داده میشه.



    SqlConnection cn=new SqlConnection();
    SqlCommand cmd=new SqlCommand();
    SqlDataadapter da=new SqlDataadapter();

    cn.ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=new;Integrated Security=True";
    cmd.CommandText = "select name from sherkat";
    cmd.Connection = cn;
    da.SelectCommand = cmd;

    da.Fill(ds,"sherkat");

    cmb1.DataSource=ds.Tables["sherkat"];

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط resident مشاهده تاپیک
    میخوام مقادیر یه ستون از جدولم در کامبوباکس نمایش داده بشه. دستورات زیر رو نوشتم ولی نمیدونم بعد از مشخص کردن datasource کامبوباکس چه کار باید انجام بدم. وقتی این کد رو اجرا می کنم به ازاء هر رکورد در کامبوباکسSystem.Data.DataRowView نمایش داده میشه.
    DisplayMember رو برابر یکی از فیلدها قرار بدید
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    DisplayMember رو برابر یکی از فیلدها قرار بدید
    اگر نخوایم مستقیما کنترل combobox را به Database وصل کنیم باید چیکار کنیم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    منظورت از مستقیم چیه؟
    میتونی با کد زیر کار کنی
    ComboBox1.Items.Add(...)

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط az_farzaneh مشاهده تاپیک
    اگر نخوایم مستقیما کنترل combobox را به Database وصل کنیم باید چیکار کنیم ؟
    منظورتون چیه ؟ دقیقا چیکارمیخواین انجام بدید ؟
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  6. #6
     
    ComboBox1.Items.Add(object sherkat)

    این حالت مد نظرم بود که البته باید از متد Addrange استفاده کنیم.
    آخرین ویرایش به وسیله az_farzaneh : یک شنبه 23 دی 1386 در 12:47 عصر دلیل: غلط تايپي

  7. #7

    نقل قول: نمایش اطلاعات table در combobox

    با سلام و عرض ادب
    یک سوال سی شارپ دارم ممنون میشم از دوستان اگر راهنماییم کنن.
    چطور وقتی فرم لود میشه مقادیر کمبوباکس هامو null بزاره و null نمایش بده؟و هم اینکه چطور میتونم بحای null از ایتم انتخاب کنید استفاده کنم و زمانی ک در حال انتخاب کنید هست تکستش رو بهم null بده؟
    کمبوباکس هام از دیتابیس تغذیه میکنه

تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. در مورد combobox که به table متصل است
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 13:19 عصر
  3. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح
  4. اتصال گزینه های combobox به table ها
    نوشته شده توسط maryam206 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1382, 08:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •