نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: برنامه Net Meeting

  1. #1

    برنامه Net Meeting

    سلام
    می‌خوام یک برنامه مثله NetMeeting بنویسم
    ولی نمی‌دونم چطور میشه صفحه نمایش رو Capture و برای لیست ارسال کرد!!
    میشه به صورت عکس پی در پی باشه؟
    مشکل دیگه اینه که تویه برنامه های تحت شبکه یکی Server و بقیه Client ولی تویه این برنامه
    همه در یک سطح‌اند. انگار یه جورایی همه سرورند. چطوری؟؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Cool

    سلام من قبلا بهش فکر کرده بودم ولی بدلیل مشغله کاری نتونستم باهاش کار کنم

    برای عکس گرفتن تو codproject مثالهای زیادی است
    http://www.codeproject.com/info/sear...7&pgnumpager=2

    کلاینت سروری هستش ولی هر کلاینت هم میتوند نقش یک کلاس سروری نیز پیدا کند

    نکته مهم تو پیاده سازی سرعت هستش تو عکس گرفتن و compress کردن و سرعت فرستادن به چندین کلاینت

    به نظر من باید خیلی قسمتها باید با C++‎, asm نوشته بشه و برای کار با شبکه از multicast ویا brodcast استفاده بشه تا سرعت بهتر بشه

  3. #3
    کار خیلی راحتیه می تونی از کامپوننت خود Netmeeting استفاده کنی و اونو به پروژت add کنی -- موفق باشی --

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    نام مامپوننت رو لطفا میفرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله ARA : دوشنبه 08 بهمن 1386 در 12:30 عصر دلیل: هیچی نیست

  5. #5
    این کامپوننت جز DLL های ویندوز؟؟
    چه کارهایی میتونه بکنه؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  6. #6
    خود کامپوننتیه که ویندوز به عنوان NetMeeting از اون استفاده می کنه یک نگاهی به کامپوننتهای نوار ابزار بکنی اسمش معلومه اگه پیدا نکردی بگو ؟

  7. #7
    کامپوننت NetMeeting رو دیدم و لی هیچ تابعی توش ندیدم که کارهایی که من می‌خواستم را انجام بده
    صرفا یه سری تنظیمات پایه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  8. #8
    موقعی که از نوار ابزار درگ میکنیش توی صفحه کل محیط رو مگه برات نمی یاره ؟

  9. #9
    نه من درگ نکردم
    منDll اون رو به پروژه Add کردم
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در net send و net meeting
    نوشته شده توسط abaskh در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 15:22 عصر
  2. توضیح مورد net meeting
    نوشته شده توسط mohammadi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1385, 17:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •