نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تفریق تاریخ

  1. #1

    Tick تفریق تاریخ

    تفریق تاریخ چگونه می باشد؟
    در یک برنامه من نیاز دارم که قبل از اینکه کاربر رکوردی را وارد دیتابیس کند یک جستجو انجام دهم و رکورد های روز قبل را بدست آورم و در صورت پیدانشدن این رکورد به کاربر پیامی مبتنی بر هشدار بدهم. من برای بدست آوردن روز قبل این الگوریتم را نوشتم.



    if (day != 1)
    {
    day = day - 1;
    queryString = "SELECT molder_r , molder_m , molder_l , total_total , total_agrade , total_bgrade , total_cgrade FROM product1 where day1=' " + day + " ' and month1=' " + month + " ' and year1=' " + year + " ' and index_shift=' " + Class1.index_Shift + " ' and index_nobat=' " + indexNobat + " ' and index_line=' " + int.Parse(comboBox1.SelectedValue.ToString()) + " ' ";
    }
    else
    if (day == 1)
    {
    if (month <= 7)
    {
    if (month == 1)
    {
    day = 29;
    month = 12;
    year = year - 1;
    queryString = "SELECT molder_r , molder_m , molder_l , total_total , total_agrade , total_bgrade , total_cgrade FROM product1 where day1=' " + day + " ' and month1=' " + month + " ' and year1=' " + year + " ' and index_shift=' " + Class1.index_Shift + " ' and index_nobat=' " + indexNobat + " ' and index_line=' " + int.Parse(comboBox1.SelectedValue.ToString()) + " ' ";
    }
    else
    {
    day = 31;
    month = month - 1;
    queryString = "SELECT molder_r , molder_m , molder_l , total_total , total_agrade , total_bgrade , total_cgrade FROM product1 where day1=' " + day + " ' and month1=' " + month + " ' and year1=' " + year + " ' and index_shift=' " + Class1.index_Shift + " ' and index_nobat=' " + indexNobat + " ' and index_line=' " + int.Parse(comboBox1.SelectedValue.ToString()) + " ' ";
    }
    }
    else
    {
    day = 30;
    month = month - 1;
    queryString = "SELECT molder_r , molder_m , molder_l , total_total , total_agrade , total_bgrade , total_cgrade FROM product1 where day1=' " + day + " ' and month1=' " + month + " ' and year1=' " + year + " ' and index_shift=' " + Class1.index_Shift + " ' and index_nobat=' " + indexNobat + " ' and index_line=' " + int.Parse(comboBox1.SelectedValue.ToString()) + " ' ";
    }
    }


    آیا راه حل ساده تری هم وجود داره؟
    آیا این کد درست هست و بعدها دچار مشکل نمیشود؟
    شما چه راه حلی را پیشنهاد می کنید؟

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط babak23 مشاهده تاپیک
    تفریق تاریخ چگونه می باشد؟
    آیا راه حل ساده تری هم وجود داره؟
    شما چه راه حلی را پیشنهاد می کنید؟
    چرا تاریخ رو به میلادی تبدیل نمیکنید ؟
    پیشنهاد من :‌ تاریخ رو به میلادی تبدیل کنید و عملیات مربوط به تاریخ میلادی رو روی اون انجام بدید و تغییریافته اون رو به شمسی برگردونید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    چرا تاریخ رو به میلادی تبدیل نمیکنید ؟
    پیشنهاد من :‌ تاریخ رو به میلادی تبدیل کنید و عملیات مربوط به تاریخ میلادی رو روی اون انجام بدید و تغییریافته اون رو به شمسی برگردونید.
    عملیات تفریق در تاریخ میلادی چگونه است؟

    مثلا اگه بخوام 29/08/2007 از این تاریخ یک روز کم کنم به چه صورت هست؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط babak23 مشاهده تاپیک
    عملیات تفریق در تاریخ میلادی چگونه است؟

    مثلا اگه بخوام 29/08/2007 از این تاریخ یک روز کم کنم به چه صورت هست؟



    DateTime dt1 = new DateTime("first date");
    DateTime dt2 = new DateTime("second date");
    DateTime subDate = dt1.Subtract(dt2);



    برای کم کردن به تعداد روز دلخواه


    DateTime dt1 = new DateTime(2008,5,15);
    dt1= dt1.AddDays(-10);



    کمک کردن به تعداد ساعت دلخواه



    DateTime dt1 = new DateTime(2008,5,15,15,15,15);
    dt1= dt1.AddHours(-10);



    and so on.....

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تفریق تاریخ

    DateTime dt1 = new DateTime(2008,5,15);          
    dt1= dt1.AddDays(-10);


    اگر بخواهیم به جای عدد ثابت 2008و5و15 اطلاعات را از فیلد تکست باکس بخواند چکار باید کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •