نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتخاب بخشی از عکس picturebox بوسیله ماوس

  1. #1

    انتخاب بخشی از عکس picturebox بوسیله ماوس

    سلام.
    قبلش بگم که کلی توی سایت جستجو کردم و چون چیزی پیدا نکردم این تاپیک رو زدم.
    من توی برنامم از اسکنر برای اسکن عکس استفاده می کنم. عکس بعد از اسکن در یک picturebox نمایش داده میشه حالا میخوام قسمتی از عکس را که مورد نظره با استفاده از ماوس انتخاب و در مسیر دلخواه با پسوند jpg یا bmp ذخیره کنم . ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید .

  2. #2

    Unhappy


    چرا کسی کمک نمیکنه ؟؟؟

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط adabyron مشاهده تاپیک
    سلام.
    قبلش بگم که کلی توی سایت جستجو کردم و چون چیزی پیدا نکردم این تاپیک رو زدم.
    من توی برنامم از اسکنر برای اسکن عکس استفاده می کنم. عکس بعد از اسکن در یک picturebox نمایش داده میشه حالا میخوام قسمتی از عکس را که مورد نظره با استفاده از ماوس انتخاب و در مسیر دلخواه با پسوند jpg یا bmp ذخیره کنم . ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید .
    توی سایت codeproject و در مورد Image processing و crop کردن تصاویر جستجو کنید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  4. #4
    از توجهتون ممنونم . سرچ کردم و برنامه های خیلی کاملی پیدا کردم اما من یه کد ساده میخوام یعنی الان وقتشو ندارم که این برنامه ها رو بررسی کنم یه راه راحت تری نیست ؟
    هیچ تابع api در این رابطه وجود نداره ؟؟

  5. #5
    البته هیچکدوم از این برنامه هایی که من دیدم بخشی از عکس رو select نمیکنه

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط adabyron مشاهده تاپیک
    سلام.
    قبلش بگم که کلی توی سایت جستجو کردم و چون چیزی پیدا نکردم این تاپیک رو زدم.
    من توی برنامم از اسکنر برای اسکن عکس استفاده می کنم. عکس بعد از اسکن در یک picturebox نمایش داده میشه حالا میخوام قسمتی از عکس را که مورد نظره با استفاده از ماوس انتخاب و در مسیر دلخواه با پسوند jpg یا bmp ذخیره کنم . ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید .


    Bitmap currentImage = new Bitmap([your image]);
    Bitmap cropedImage = currentImage.Clone[(area for new image],[image format]);



    your image= عکس اصلی (همونی که اسکن کردی)
    area for new image= کادری که می خوای به اندازه اون عکست انتخاب بشه
    image format= معلومه چیه !!
    cropedImage= عکسیه که انخاب کردی
    حالا با CropImage هر کاری میخوای بکن
    مثلا


    cropedImage.Save(....);


    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط adabyron مشاهده تاپیک
    سلام.
    قبلش بگم که کلی توی سایت جستجو کردم و چون چیزی پیدا نکردم این تاپیک رو زدم.
    من توی برنامم از اسکنر برای اسکن عکس استفاده می کنم. عکس بعد از اسکن در یک picturebox نمایش داده میشه حالا میخوام قسمتی از عکس را که مورد نظره با استفاده از ماوس انتخاب و در مسیر دلخواه با پسوند jpg یا bmp ذخیره کنم . ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید .
    من این کد رو همین الان فی البداهه نوشتم و بهینه نیست. اما شاید بتونید ازش - یه کوچولو - ایده بگیرید :
    (یک کنترل PictureBox و یک دکمه روی فرم داشته باشید و به آدرس تصویر در Form Load هم توجه داشته باشید)
            private Point startLocation;
    private Rectangle rect;
    private bool flagDraw = false;

    private void pictureBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    flagDraw = true;
    startLocation = e.Location;
    }

    private void pictureBox1_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    flagDraw = false;
    rect.X = startLocation.X;
    rect.Width = e.X - startLocation.X;
    rect.Y = startLocation.Y;
    rect.Height = e.Y - startLocation.Y;
    DrawRectangle(rect);
    }

    private void pictureBox1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (!flagDraw)
    return;
    rect.X = startLocation.X;
    rect.Width = e.X - startLocation.X;
    rect.Y = startLocation.Y;
    rect.Height = e.Y - startLocation.Y;
    DrawRectangle(rect);
    }

    private void DrawRectangle(Rectangle _rect)
    {
    pictureBox1.Refresh();
    Graphics flat = pictureBox1.CreateGraphics();
    flat.DrawRectangle(new Pen(Brushes.Red, 2), _rect);
    }

    private void btnCrop_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox1.Refresh();
    Bitmap bmp = new Bitmap(pictureBox1.Image);
    pictureBox1.Image = bmp.Clone(rect, System.Drawing.Imaging.PixelFormat.Undefined);
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  8. #8
    قبل از اینکه منو تیربارون کنید (!) خودم یه نکته بگم :
    الان که تست کردم دیدم؛ کد بالا واسه حالتی که x2 یا y2 از x1 یا y1 کوچکتر بشه کار نمیکنه (خودتون تغییرش بدید لطفا) و قطعا بهینه هم نوشته نشده (صرف آموزش است)
    ...
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  9. #9
    اینم یه برنامه دیگه :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. عکس یک picturebox در گزارش (جدا از دیتابیس)
    نوشته شده توسط m_amin_t در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 14:25 عصر
  2. چرخش یک عکس در picturebox
    نوشته شده توسط poya011 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1386, 14:37 عصر
  3. کمک برای ایجاد آرایه ای از PictureBox
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 03:00 صبح
  4. نمایش تصاویر ذخیره شده در بانک SQL در PictureBox
    نوشته شده توسط yekta1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 اردیبهشت 1386, 21:35 عصر
  5. دو تا سوال یکی در مورد picturebox و یکی دیگه در مورد رسم دایره ( تو پر )
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 19:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •