نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با SQL

  1. #1

    Question مشکل با SQL

    سلام به همه دوستان
    من دارم تو VB یه دفترچه تلفن می نویسم و همون اول باهاش به مشکل برخوردم
    مشکل اینه که با اینکه من تو رفرنس هام SQLClient رو اضافه کردم باز هم تو کدم زیر SqlConnection و SqlCommand و SqlParameter خط میکشه من همین برنامه رو تو ASP نوشتم با هیچ مشکلی مواجه نشدم ولی نمیدونم چرا اینجاکه باید مشکلاتم کمتر بشه برعکس بیشترم شده نمونه برنامه رو هم به این تاپیک اظافه کردم ممنون میشم راهنماییم کنین.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    نمونه برنامه همراه تاژیک نیست!

  3. #3

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •