نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتخاب فونتهای سیستم از یک combo box و اعمال آن بر متن انتخاب شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    انتخاب فونتهای سیستم از یک combo box و اعمال آن بر متن انتخاب شده

    من فونتهای سیستم را در یک Combo box ریختم حالا می خواهم متن مورد نظرم در یک کنترل rich text box مطابق آن فونت تغییر کند لطفا کد آن را برایم بنویسید ممنون می شوم

  2. #2
    از خاصیت richTextBox1.SelectionFont استفاده کنید.

  3. #3
    ببخشید چجوری فونتهایه سیستم رو گرفتین؟
    با خوده richtextbox.ّّFont نمیشه؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط Sociant7 مشاهده تاپیک
    ببخشید چجوری فونتهایه سیستم رو گرفتین؟
    با خوده richtextbox.ّّFont نمیشه؟
    سلام
    اول اینو به کلاست اضافه کن



    using System.Drawing.Text;




    حالا با کد زیر فونت های نصب شده بر روی سیستم را می تونی بخونی


    InstalledFontCollection FontCollections = new InstalledFontCollection();
    foreach (FontFamily font in FontCollections.Families)
    {
    cboInstalledFonts.Items.Add(font.Name);
    }



    cboInstalledFonts اسم comboBox ایه که لیست font ها قراره در اون قرار بگیره

    از نمونه برنامه زیر هم میتونی ایده بگیری

    پ و
    راستی چرا از خود fontDialog استفاده نمی کنی؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422
    این کار را کردم اما تغییر فونتهایم ذخیره نمی شود یعنی متن با فونت قبلی ذخیره می شود این مشکل در مورد تغییر رنگ هم پیش آمده است

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لیست Combo box بطور خودکار
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:18 عصر
  2. مشکل توی ساخت ocx از نوع combo
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 13:56 عصر
  3. با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:49 عصر
  4. Combo Box
    نوشته شده توسط habdolah در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 20:26 عصر
  5. چجوری لیست یک combo box رو با کد نویسی باز کنم؟
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 05:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •