نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: استفاده از فیلد Unbound و اتصال با فیلد مشابه موجود

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393

    Tick استفاده از فیلد Unbound و اتصال با فیلد مشابه موجود

    سلام
    1- در برنامه دو فیلد جداگانه هست که با استفاده از =[]&[] فیلد سومی در فرم درست میکنم که این فیلد سوم مشابهش در جدول وجود دارد .
    2- چون کاربر باید در فرم دو فیلد جداگانه وارد نماید تا اشتراک این دو فیلد باهم فیلد مشابه موجود را تحت تأثیر قرار دهد وگر نه میشد از همان فیلد موجود استفاده کرد .
    3- در جدولی که این فیلد مشابه وجود دارد و کد نیز هست تعریف کد هم در فیلد دیگر هست .
    چگونه میشود وقتی کاربر 2 فیلد اول را پر کرد و نتیجه فیلد سوم حاصل شد این فیلد سوم با فیلد مشابه موجود بررسی شود و در صورت برابری تعریفش نشان داده شود ؟ توضیح اینکه در هر راهی نمیشود از فیلد مشابه موجود استفاده کرد . مثال :
    کد استان تهران 21 و کد شهر تهران 2100 است که فیلد سوم میشود 212100 . در جدول اصلی فیلد 212100 وجود دارد که تعریفش میشود بخش مرکزی تهران . که من میخواهم این تعریف در فرم نمایش داده شود که کاربر بتواند ببیند چه اطلاعاتی را وارد میکند . ( مثال تصادفی است و اصل چیز دیگری است که توضیحش کمی مشکل بود)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393
    با سلام مجدد
    آنچه که نیاز است بر اساس جدول پیوست است .
    1- در جدول T_Post پست نباید تکراری شود .
    2- در فرم F_Post بعد از جمع فیلدهای Rade و Satr که نتیجه Post‌میشود :
    2/1- چگونه اطلاعات در جدول T_post ریخته میشود .
    2-2- چگونه این Post با جدول T_Entesab ارتباط برقرار کند که اولاً مقایسه شود که وجود داشته باشد ثانیاً عنوانش در Post1 فرم نوشته شود ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393
    با سلام
    مثل اینکه خیلی سئوالهای سختی هستند ؟ اساتید راهنمایی فرمایند لطفاً .

  4. #4
    فرصت نشد کامل کنم فکر کنم خودت می توانی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393
    با سلام و تشکر
    عزیز :
    1- با ساخت دکمه و کوئری اپند کمی نازیبا نیست ؟ انتظار داشتم با کدنویسی ( After Update یا On Exit یا ... ) بشود ضمن آنکه پیغام هم بشود داد (VBOkONLY) .
    2- مهمترین قسمت یا بعبارتی مشکل این است که چگونه این فیلد تجمیعی با فیلد دیگر در جدولی دیگر مقایسه شود که اولاً وجود داشته باشد ( قبلاً دوستان با یک برنامه بنام "تکرار با پیغام" این زحمت را کشیده بودند که اینجا نتوانستم استفاده کنم ) ثانیاً در صورت وجود ، فیلد عنوانش در این فرم (Post1) قرار گیرد .
    3- ضمن تشکر بسیار از زحمت شما اگر لطف فرمایید قسمت دوم را راهنمایی نمایید متشکر خواهم بود

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393
    با سلام و تشکر
    آیا سئوال سخت است یا غیر منطقی که دوستان راهنمایی نمی‌فرمایند ؟؟ اگر غیرمنطقی راه منطقی را بفرمایید .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393
    با سلام
    اساتید و دوستان گرامی! راهی برای این سئوال بفرمایید . متأسفانه غیر از استفاده از اینتر ( یا After Update یا ... ) قابل استفاده نیست و نمیشود به کاربر نهایی تفهیم کرد که با دکمه ( راهی را که جناب کارمند فرموده اند ) انجام دهد .

  8. #8
    هر کلیدی یک کد دارد با نام
    کلید را حذف کن در onexitتکست کد ان را صدا کن

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393
    باسلام و تشکر
    متوجه نشدم . یک کد دارد با نام ؟ . کلیدی که ساخته اید حذف کنم . پس چه چیزی را در رویداد On Exit صدا کنم ؟

  10. #10
    باتن نام دارد و رخداد مثلا Command4_Click() که در آن کد نویسی شده
    حتما لازم نیست که باتن را فشار دهید تا این رخداد اتفاق بیفتد
    هر جا این ساب را صدا کنی انجام می شود
    پس در فرمت باتن را حذف می کنی
    و در onexit اخرین تکست مینویسی call command_onclick
    رخداد اتفاق می افتد

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره داده در جدول از طریق فرم unbound
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1385, 12:18 عصر
  2. Unbound بودن برنامه (توصیه جناب آقای صارمی)
    نوشته شده توسط Sheerkoshan در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 05:38 صبح
  3. unbound datagrid
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 15:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •