نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: توابعی که با @ شروع میشن چه جور توابعی هستند؟

  1. #1

    توابعی که با @ شروع میشن چه جور توابعی هستند؟

    سلام.
    من php کار نکردم ولی یه سری کد دارم که به زبان php است. میخوام ببینم چه جوری کار میکنه. توی اون یه سری توابع مثل
    @mysql_pconnect($this->server, $this->user, $this->password);
    @mysql_free_result($this->query_result);
    هست که برنامه نویس اونا رو ننوشته میخواستم بدونم اینها چه جور توابعی هستند ؟
    متشکرم

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    RTFM
    .........
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط oxygenws مشاهده تاپیک
    RTFM
    .........
    oxygenws جان ممنون از پاسخت . در لینک شما موارد بسیاری آموزش داده شده بود و بنده نتونستم موضوعی راجع به RTFM پیدا کنم. لطف میکنی کمی توضیح بدی؟
    ممنون.

  4. #4
    من که با @ میزنم اگه کد خطا داشته باشه خطا رو نشون نمیده کاربرد دیگه شو نمیدونم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269
    بنده نتونستم موضوعی راجع به RTFM پیدا کنم.
    شما یه گوگل کن ببین این بابا چیه !!!!!!!

  6. #6
    آقا من که نفهمیدم بحثتون چیه, @ ,RTFM
    شما چی میگید؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار neopersia
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    www.NeoPersia.org
    پست
    76
    من یه کم روشنتر توضیح میدم:
    این لینک برای عملگر سکوت (@)
    بعضی وقتها اگه درست ندونی دنبال چی باید بگردی یا کیورد مناسبی نداشته باشی سرچ کردن خیلی سخت میشه
    و یه توضیح مختصر در مورد RTFM:
    read the  f u c k i n g manual

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •