نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: کپی کردن فایل

  1. #1

    Tick کپی کردن فایل

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
    من میخوام یک فایل رو که تو کامپیوترم وجود داره با استفاده از کدهای
    C#‎ به مسیر دلخواه کاربر کپی کنم می خواستم بدونم آیا کدی تو C#‎ برای کپی کردن فایل وجود داره یا نه اگه هست منو راهنمایی کنید چون به کمک فوری شما نیازمندم

  2. #2
    از کلاس SystemIo.File استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    سلام دوست عزیز
    اول باید System.IO یوز کنی
    از متود File.copy استفاده کن

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط mamali_programer مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    اول باید System.IO یوز کنی
    از متود File.copy استفاده کن
    سلام
    بخشید میشه یه نمونه کد برام بفرستید که تو
    C#‎ تحت ویندوز چطوری یه مسیر رو از کاربر سوال بپرسم مثل دکمه ی Brows بعد فایل رو از مسیر خودم به مسیر کاربر کپی کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    سلام
    دوست عزیز برای اینکه کارت راحت تر بشه
    یک نمونه میزارم
    ببین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    با سلام
    ببخشید فایلی که برای من فرستادین یه فایل رو باز می کنه من میخوام یه مسیر رو از کاربر سوال کنم و توی اون مسیر فایلم رو کپی کنم
    اگه بخوام دقیقتر توضیح بدم که چی می خوام مثلا تو
    C#‎ وقتی میخوایم یه پروژه ی جدید ایجاد کنیم یه قسمت داره به نام Location که مسیری که برناممون رو می خوایم قرار بدیم ازمون میپرسه من یه همچین چیزی میخوام که این مسیر رو از کاربر سوال کنم و Backup که از پایگاه داده ام تو درایو C وجود داره رو به مسیر کاربر کپی کنم

    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    به این برنامه دقت نکردی
    آیا سورسشو دیدی ؟
    این برنامه یک فایل از کاربر میگیره ( TextBox1 ) بعد اونو توی مسیری که کاربر در TextBox2 قرارمیده کپی میکنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372
    همونطور که توی فایل دوستمون آورده شده برای باز کردن فایل ودادن مسیر باید از شیopenfiledialog استفاده کنی

  9. #9
    سلام
    سورسشو خوندم ولی خطا میده
    و فقط اجازه میده فایل انتخاب بشه نه مسیر

  10. #10
    اون برنامه فقط اجازه میده فایل انتخاب بشه نه مسیر

  11. #11
    کد زیر فایل a.txt را از مسیر (درایو C ) به مسیر درایو D کپی میکنه

    System.IO.File.Copy("c:\\a.txt", "d:\\a.txt");

  12. #12
    ببخشید من مشکلم انه که می خوام مسیر دومی رو از کاربر بگیره که هر جا دلش خواست کپیش کنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    سلام به همه
    boof عزیز
    اگر به برنامه ای که برات نوشتم دقت کرده باشی
    در TextBox دوم مسیرو از کاربر میگیره
    مثلا

    این قسمت به وسیله OpenDialogBox پر میشه
    TextBox1 = D:\a.txt

    و در این قسمت کار مینویسه
    TextBox2 = D:\mm

    الان برنامه فایلی که در قسمت اول کاربر انتخاب کرده است را در مسیری که در قسمت دوم ذکر شده قرار میده

    حالا اینجا میتونی از SaveDialogBox برای قسمت دوم استفاده کنی


  14. #14
    سلام دوستان
    من یه سوالی برام پیش اومد
    حالا اومدیم و مسیر مقصد توی یه کامپیوتر دیگه بود (مثلا client1\\d\a.txt)، حالا تکلیف چیه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •