نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: AND و OR

  1. #1

    Question AND و OR

    اگه ما سه تا شرط AND به یک ستون و یک شرط OR به ستون دیگه بفرستیم نتیجه چی میشه؟
    مثلا
    SELECT * FROM `ad_c` WHERE  `ADTYPE` = 'SPT' AND `ADTYPE` = 'ST' AND `ADTYPE` = 'T' OR `TITLE` LIKE '%A%'

  2. #2
    کوئری شما در صورتی جواب میده که یا هر سه شرط زیر برقرار باشند:
    `ADTYPE` = 'SPT'
    `ADTYPE` = 'ST'
    `ADTYPE` = 'T'
    یا اینکه `TITLE` LIKE '%A%' برقرار باشد.

    که اختصاصا برای کوئری شما: عملا قسمت اول هیچوقت اتفاق نمی افته چون ADType نمی تونه مساوی با هر سه مقدار گفته شده باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •