نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: picturebox با scroll

  1. #1

    picturebox با scroll

    سلام
    توی فرمم یه picturebox دارم که میخوام وقتی یه عکسی بزرگتر از سایز picturebox رو توش گذاشتیم picturebox اسکرول بخوره . اول روی فرم اسکرول گذاشتم که باعث میشه کل فرم حرکت کنه که زیاد جالب نیست .
    این برنامه رو از اینترنت پیدا کردم ولی خوب کار نمیکنه عکسو کامل نمیاره و ...
    ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  2. #2
    picturebox رو روی یه panel قرار دادم مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. حذف فایلی که در pictureBox نمایش داده شده
    نوشته شده توسط mrMohammad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 14:16 عصر
  2. تعیین یک پیکسل روی picturebox
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 دی 1385, 06:36 صبح
  3. چطور میشه از یک picturebox با قابلیت scroll بدونه خصوصیته image پرینت گرفت
    نوشته شده توسط orkid1000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 08:48 صبح
  4. ترانپارنش کردن یک کرسر در picturebox
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1385, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •