نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ذخیره نتیجه یک query زبان sql در db درون یک برنامه C#‎

  1. #1

    Tick ذخیره نتیجه یک query زبان sql در db درون یک برنامه C#‎

    با سلام خدمت دوستان
    درون یک برنامه #C یک Query نوشته و نتیجه آن را در یک datagridview نشان داده . حالا از طریق چه دستور #Cو SQL می توانم همینجا نتیجه Query را در DB به صورت پویا ذخیره کنم البته این Queryاز نوع datamining predict می باشد.

  2. #2
    شما می تونی از یک Select into استفاده کنید.

  3. #3
    مشکل اینجاست که نوع این query طوریه که نمی شه با استفاده از intoذخیره کرد.و من دنبال راهی هستم که بتونم داده dataset رو که جواب رو درونش ریختم. در یک جدول واقعی ذخیره کنم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hamedkh16522
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    35
    سلام من یه سوال دارم من زمانی که فارسی تو برنامم نوشتم با یونی کد ذخیرش نکردم و حالا نمیتونم متن فارسی رو ببینم باید چی کار کنم چند روز دیگم امتحان دارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    سلام دوست عزیز
    شاید بهتر باشه از این دستور استفاده کنی

    DataRow dr = ds.Tables[0].NewRow();
    dr[0] =
    "name";
    dr[1] =
    "last name";
    ds.Tables[0].Rows.Add(dr);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    راستی یادم رفت
    توی این کدی که نوشتم
    ds از جنس Dataset است

  7. #7
    می شه بیشتر توضیح بدین
    dataset با یک Query دیگه پر شده و چرا new row
    در یک table جدید که خالیه می خوام ذخیره کنم.
    لطفا دستوراتشو کامل برام بنویسین
    مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    معمولا وقتی با Disconnected به دیتا بیس وصل میشن دیگه از دستورات SQL استفاده نمی کنند . چون خود dataset همه این کارهارا میکنه
    dataset با یک Query دیگه پر شده و چرا new row
    این یکه رکورد جدید به دیتا بیس اضافه می کنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    از دستور
    SqlDataAdapter.Update(DataSet)

    استفاده کنید، البته یادت باشه که خاصیت UpdateCommand مربوط به آبجکت SqlDataAdapter رو قبلا با یه دستور Update معتبر، مقدار دهی کرده باشی.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل گرفتن query با حرف 'ی' ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 13:18 عصر
  2. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:02 عصر
  3. مشکل در ثبت اطلاعات در query
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 09:17 صبح
  4. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 12:20 عصر
  5. Query
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 03:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •