نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: startup form

  1. #1

    startup form

    من vb کار کردم و برای اولین بار دارم C#‎ کار می کنم ولی برای صفحه ای که اول وا می شه در vb چیزی به نام SplashScreen داریم اما در c نداریم حتی من برای اجرای برنامه وقتی دو تا فرم دارم نمی تونم مثلا فرم دومی که ایجاد کردم به عنوان فرم شروع استفاده کنم لطفا در این باره راهنمایی کنید

  2. #2
    خواهشا یکی جواب منو بده خیلی گیر کردم

  3. #3
    خوب من دو روش بهت پیشنهاد می کنم:
    اولیش اینه که از solution explorer کلاس program.cs رو باز کنی و کد زیر رو از توی اون پیدا کنی:
    Application.Run(newForm1());

    حالا به جای Form1 اسم فرمی رو که می خوای بعنوان اولین فرمت run بشه می نویسی.
    دومین راه حل هم اینه که توی فرم اولیت یه کنترل مثل button بذاری و توی رویداد button_click فرم دومت رو باز کنی. از کدی که برات نوشتم میتونی استفاده کنی:

    privatevoid Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1 frm = newForm1();
    frm.Show();

    }

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط وشتی حاتمی مشاهده تاپیک
    من vb کار کردم و برای اولین بار دارم C#‎ کار می کنم ولی برای صفحه ای که اول وا می شه در vb چیزی به نام SplashScreen داریم اما در c نداریم حتی من برای اجرای برنامه وقتی دو تا فرم دارم نمی تونم مثلا فرم دومی که ایجاد کردم به عنوان فرم شروع استفاده کنم لطفا در این باره راهنمایی کنید
    هر پروژه در زبان سی شارپ دارای کلاسی به نام program می باشد. که محتویات این کلاس برای یک برنامه Win App به صورت زیر است




    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsApplication1
    {
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form1());
    }
    }
    }





    در واقع شروع هر برنامه سی شارپ از متد main درون این کلاس هست
    خط آخر این متد یعنی کد


    Application.Run(new Form1());



    مشخص می کنه که برنامه با چه فرمی Run بشه .. شما به راحتی با تغییر Form1 به اسم فرم دلخواهتون مثلا Form2 می تونید، فرم 2 را به عنوان فر م آغازین برنامه معرفی کنید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5
    ببخشید میشه اینو هم جواب بدید که واسه این که وقتی پروژه ام رو وا می کنم یه SplashScreen داشته باشم چه کار باید بکنم

  6. #6
    خانم گل من تا پستم را send کردم دیدم که شما هم پست دادین
    Sorry

    البته کر دومی که دادین فقط فرم 2 را show میکنه و لی اونو به عنوان فرم آغازین قرار نمیده

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط وشتی حاتمی مشاهده تاپیک
    ببخشید میشه اینو هم جواب بدید که واسه این که وقتی پروژه ام رو وا می کنم یه SplashScreen داشته باشم چه کار باید بکنم
    راهش اینه که یک فرم با ظاهر دلخواهتون بسازید به عنوان Splash و اون ابتدا run کنید و پس از مدتی که می تونید از یک timer در اون فرم استفاده کنید، فرم را ببندید و فرم اصلیتون را به نمایش در بیارین

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  8. #8
    اون فرم را با چه قالبی بسازم؟در پنجرهADD NEW item کدوم فرمت را انتخاب کنم ؟و چه طور از تایمر استفاده کنم ؟ در vb خود این S plash بعد از چند ثانیه می ره.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط وشتی حاتمی مشاهده تاپیک
    اون فرم را با چه قالبی بسازم؟در پنجرهADD NEW item کدوم فرمت را انتخاب کنم ؟و چه طور از تایمر استفاده کنم ؟ در vb خود این S plash بعد از چند ثانیه می ره.
    یه فرم مثل بقیه فرم هاتون

    به نمونه زیر که همین الان نوشتم نگاه کنید
    خیلی ساده و زشت و بی ریخت و......
    صرفا جنبه آموزش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  10. #10
    خانم گل من تا پستم را send کردم دیدم که شما هم پست دادین
    Sorry

    البته کر دومی که دادین فقط فرم 2 را show میکنه و لی اونو به عنوان فرم آغازین قرار نمیده
    بله اول متوجه سوال وشتی حاتمی نشدم بعد از ارسال پست متوجه شدم. ببخشید...

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط وشتی حاتمی مشاهده تاپیک
    اون فرم را با چه قالبی بسازم؟در پنجرهADD NEW item کدوم فرمت را انتخاب کنم ؟و چه طور از تایمر استفاده کنم ؟ در vb خود این S plash بعد از چند ثانیه می ره.
    البته بر اساس قوانین بهتر بود که این مسئله را در یک تاپیک مجزا مطرح می کردین

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


تاپیک های مشابه

  1. گذاشتن فایل در Startup
    نوشته شده توسط mamali_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 12:55 عصر
  2. مشکل دسترسی به شاخه ی Startup
    نوشته شده توسط adaman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1385, 00:31 صبح
  3. قرار دادن برنامه در Startup ویندوز با کد نویسی!
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1383, 19:40 عصر
  4. refresh کردن master form از طریق detail form
    نوشته شده توسط mojtaba_abolhasani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 18:05 عصر
  5. حذف گزینه‌های Startup
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 19:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •