نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فرمت دهی به تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227

    فرمت دهی به تاریخ

    سلام
    چجوری میشه فیلدی که از نوع تاریخ و ساعت هست رو فقط قسمت ساعت و دقیقه رو نمایش داد
    مثلاٌ مقدار یه فیلدی 2008-1-1 10:20:30 است که من می خوام 10:20 رو فقط نمایش بدم
    آیا این کار با تابع Date شدنی است یا خیر؟

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سوالت به PHP ربط داره یا MySQL؟؟؟
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227
    من فیلد با نوع ساعت رو از بانک می خونم.
    می خوام تو جدول نمایش بدم
    اما دیگه ثانیه برام مهم نیست و وجودش باعث شده که جدولم پر از اعداد بشه.
    البته من خودم یه راه واسش پیدا کردم,ولی می دونم که با تابع Date هم میشه فرمت دهی کرد.
    مثلا کد زیر:
    $ِDate = '2007-1-1 10:20:30';
    $date = date(h:i,$Date);
    حالا میخوام با یه همچین کدی ساعت و دقیقه رو استخراج کنم.

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •